- 6 Kasım 2016
- 43
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi minikmantar
-
aslında acemi olduğum için nasıl düzelticeğimi de bilmiyorum bennormal harfle yazın lütfen böyle okumak çok zor.
aslında bağırmıyorum ilk üyeliğim ve ilk defa böyle bir paylaşım yapıyorum o yüzdenNeden bağırıyorsunuz?
acemiyim aslında sadece sormak istedim.Ben bugün konulardan hiç bişey anlamıyorum. Sorun bende mi konu açanlarda mı?
Okurken bence aynı hissettimNeden bağırıyorsunuz?
evet haklısın ben de o yüzden ders vermek istiyorum aslına bakarsanız. çünkü yapılmaması gereken bir durum. Bu arada idare ettiği her iki kızı da senelerce üst düzey yerlerde karşılaşağı insanlar bu essekliğinin hatrı baki kalsın boğazında düğümlenmesini istiyorum aslındaInsanlarda hiç vicdan merhamet sevgi saygı hiç kalmamış Allah ıslah etsin böyle insanları vicdansizlsr. Acaba kendisine böyle bi durum yssatilsa hiç dusunmuyolarmi ya.
Sorun diğer kız arkadaşı ile pek samimiyetimin olmaması ve telefonu temizdi ki telefon kurcalama huyum hiçbir zaman olmamıştır. İşi ile alakalı sürekli telefon üzerinden haberleşmesi olduğu için de kayde değer şeyler bulunmazdı telefonundaOha nasil ikinizi idare etto hicmi anlamadınız beraberken mesaj arama filan
Sanırım Caps Lock.tan öyle hissettikNeden bağırıyorsunuz?
denedim ama ayrıltılı düzenleme seçeneğine tıklayıp cevapla diye çıkıyor anlamadım benMinikmantar, duzenle tusunua basip, tekrar yaz. Gercekten okunmuyor, yariya kadar denedim, gozlerim agridi, satirlar birbirine girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?