- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Ama okadar yaygınkı bu durum bır cok kışı bu yüzden boşanıyor cok cok arttıAna kuzuluğunun yaşı vardır.En geç 10 yaşında bitmelidir.İleriki yaşlardaki anne bağımlılığı psikolojik bir sorundur.Normal değildir olamaz.
Bununla alakalı filmler bile mevcuttur.Psikolojik sorun olduğu ile ilgili.
Pişman değil mutlu olacaksın emin ol.Çok iyi yapmışsın.Burda kaynana konuları aldatılma konularından çok zira.
Ben şahsen eş ailesiyle görüşmüyorum ve eşim de bu konuda çok şükür anlayışlı.Ne kadar az akrabalık o kadar az dert.Sen tavrını net koymuşsun tebrik ediyorum.Ben de öyle yaptım huzurluyum.Ama okadar yaygınkı bu durum bır cok kışı bu yüzden boşanıyor cok cok arttı
Canim aski icin ailesine, anasina mesafe koyan erkek turu henuz kesfedilemedi. Var olmadi, olamayacakta.
Bende varCanim aski icin ailesine, anasina mesafe koyan erkek turu henuz kesfedilemedi. Var olmadi, olamayacakta.
Hepsi oyle. Annesi kabalik yapti diye uyardim soyledim erkek arkadasima, daha simdiden savunmacalar yok kabalik degil yanlis anlasilma. (Hediyelerime arayip bi tesekkur bile etmemistide). Hemen bi savunma ay kabalik iste annelerine laf ettirirlermi hic!Gercekten cok ilginç cogu ınsan böyle galıba
Sanslisiniz valla o erkek evliligi yurutebilecek erkektir iste. Anne eteginin altiyla evlilik yurumuyor artik anlasalar keskeeBende varnumuneyim sanırım
Ben şahsen eş ailesiyle görüşmüyorum ve eşim de bu konuda çok şükür anlayışlı.Ne kadar az akrabalık o kadar az dert.Sen tavrını net koymuşsun tebrik ediyorum.Ben de öyle yaptım huzurluyum.
Hepsi oyle. Annesi kabalik yapti diye uyardim soyledim erkek arkadasima, daha simdiden savunmacalar yok kabalik degil yanlis anlasilma. (Hediyelerime arayip bi tesekkur bile etmemistide). Hemen bi savunma ay kabalik iste annelerine laf ettirirlermi hic!
Tükürdüğünü yalama sakın tabiri caizse.Barışırsan aileyi olduğu gibi işine karıştıracağının garantisidir.Ben bu takıntım yüzünden herseyı ıptal ettım ama gerçekten anlayamıyorum ya ben b
Ben herseyı bu yüzden bitirdim anneni kararlarımıza dahıl etme dıye ..Ama hala aynı degısen hıc bırsey yok hanı ınsan bırsey söyler senı onlardan uzak tutcam afet benı ama yok hıc bırsey yok bana söyledıgı sey pişman olacaksın benı kolay harcadın oldu.. Ben ne kadar degersızmısım
Tükürdüğünü yalama sakın tabiri caizse.Barışırsan aileyi olduğu gibi işine karıştıracağının garantisidir.
Ayrılarak doğru bir karar vermişsin düşünüp kafanı yorma hiç ileriye bak ana kuzusu olmayan yeri gelip rest çeken adamlar da halen mevcut.
Var kız vallaVarmı acaba:)
Ben tabiki herkes gibi annemi seviyorum ve dedikleri benim icin cok onemli iki etmem bir dedigini ama sonucta annemde bir insan sonucta onunda bazi kararları yanlis olabilir hayatima ve ileride evliligime gercekten zarar veren kararlari gorusleri varsa tabiki köru körüne uygulamam.
nisanliniz demekki insanlarin dusuncelerine kapilip gidebilen bir kafaya sahipmis ilerde daha baska sorunlarda olabilirdi diye dusunun..
belki sizdede sorunlar vardir bilemeyiz hayirlisi olsun
ana kuzuluğu denen bir durum maalesef var tatlım.. benimde eski nişanlım tam bir ana kuzusuydu anasının alakasız bir şekilde duygu sömürüsü yapmasından dolayı ayrıldık :/ (her neyse.)
yani eski nişanlının ailesini sevmek zorunda değilsin ama en azından saygı duyabililirsin
saygıda kalmadıysa o zaman yapacak birşey yok..Saygıya yer bırakmadıkı:) herseyı gıdıp anlattı annen herseye muhalefet oluyor demıstım ona .Birde benımkide sürekli duygu sömürüsü yapardı bana cok garıp gelırdı annem hasta derdi faceye bakardım kadın geziyor sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?