- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Uzulme canim benim bak ilerde sukrediceksin. Omur boyu bu dertle ugrasmaktansa sana deger veren bi ana ogul cikar belki karsina. Kendini uzme ve sukret hayirlisini dileBen bu takıntım yüzünden herseyı ıptal ettım ama gerçekten anlayamıyorum ya ben b
Ben herseyı bu yüzden bitirdim anneni kararlarımıza dahıl etme dıye ..Ama hala aynı degısen hıc bırsey yok hanı ınsan bırsey söyler senı onlardan uzak tutcam afet benı ama yok hıc bırsey yok bana söyledıgı sey pişman olacaksın benı kolay harcadın oldu.. Ben ne kadar degersızmısım
Erkeklerde şöyle bir durum oluyor bence.; anneler okullarını paşa gibi yetiştiriyor bir şey beklenmiyor pek fazla. Ama kiz cocuktan beklenti çok daha fazla oluyor. Erkek vermeye fedakarlık yapmaya alışmiyor haliyle. Ama evlenince eşi doğal olarak hem maddi hem de manevi beklenti içine giriyor.( Ozellikle de manevi) Erkek bundan hoşlanmıyor daha doğrusu ne olduğunu bilmiyor ve anneye çok daha fazla düşüyor. Anne de onu istediği gibi parmaginda oynatiyor. Bir de oglunu parasını yemek için yetistirenler var. Orada zaten gelini niye sevmedikleri çok açık o yüzden o konuya hiç girmiyorum ;-)
Çünkü sen kizsin gidicisin;-) Ama o erkek bakmak zorunda. Bir de bir çok kiz ailesi kızının parasini yemeyi kendine yediremiyor bence erkek aileleri ise daha çıkarci ve daha yüzsuz oluyor maalesef :-( Elin kizimi yiyecek parayı biz yiyelim diyorlar.bende tam bunu söyleyecektim benım nısanlımı maddı manevı cok sömürülerdi onları benı okuttu tabıkı bakıcam .( baksın tabıkı ama aılede 3 maas vardı eve gıren annesıde cok süslü ınan ısteklerıne banka yetısemez o derece:) benım aılemın benden hıc beklentısı olmadı
Çünkü sen kizsin gidicisin;-) Ama o erkek bakmak zorunda. Bir de bir çok kiz ailesi kızının parasini yemeyi kendine yediremiyor bence erkek aileleri ise daha çıkarci ve daha yüzsuz oluyor maalesef :-( Elin kizimi yiyecek parayı biz yiyelim diyorlar.
Ailesi muhtemelen sesi soluğu pek cikmayan ve hakimiyet kuracaklari bir tip istiyorlardı. Neden? Çünkü o kiz aileyi zorlamayacak bir kiz olacakti. Hayal ettiklerinin tam tersi cikmissin ;-) x nişanlın da bence çok cocuksuymus.
Benim çevremde gözlemlediğim: ailesi tarafından gerçek anlamda sevilen erkek ana kuzusu olmuyor. Hakkı'yı haksızı ayırt ediyor kişilikli oluyor. Zaten annesi de oğlunu sevdiği için kıyamıyor onu zor durumda bırakacak birşey yapmıyor, dır dır etmiyor. Çocukluğunda sevilmeyen erkeğin bir yanı eksik oluyor, hep o Sevgi'nin peşinden koşuyor. Aç oluyor.[/Q
Kesinlikle katılıyorummmm cok mantıklı geldı bana
Ben ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben ailesiyle anlaşmak zorundamıyım?
Ben ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Sonra ayrıldım kendı ıstegımle düğüne 1 ay kala neyse bu zaman zarfında cok aradı hıc cevap vermedim en son 2 ay once yıne aradı birbirimizden iyisini bulamıcaz bu saatten sonra dedı kendısı 32 bende 28 yasındayım Bende en son dedımkı ailenle arama mesafe koyamıcaksın ben onları hayatımda ıstemıyorum dedım ..
Bana son söyledıgı sey pısman olacaksın..Hani demedıkı mesafemı koyucam ben hatalıyım affet falan .Ama bunların hıc bırını söylemedı .Arkadaslar anlamıyorum bu erkeklere ne oluyo? Ben ailesiyle anlaşmak zorundamıyım?
valla yasım 29 evliyim ama anladım yani suan bosansam ve biriyle tanıssam askında ölsem ana kuzusu degil öyle bisey sezsem bırakım bu saatten sonra kimin icin yasıcam erkeklere gercekten zerre deger vermemek lazım sömür sömüre bildigin kadar zaten adın gelin yani yapanların hangisi yaranmıs es desen binde biri karısını tutar ne olursa olsun o yüzden askında ölsem bırakırımBen ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
Evet annesiyle anlasmazliga düşünce sizinle arasini bozmasi cirkin bir durum ancak sizin de ailenle arana mesafe koy demeniz dünyanın en tiksinc seylerinden biri. Sizle tanisali ne kadar olursa olsun onlar onun ailesi sirtinda tasisa haklarini odeyemez. Siz de mesafe koy diyorsunuz. Su aile dusmani insanlari hiicc anlamiyorum arkadaşım senin ailen yok mu?
anlattığın kadarıyla kadının ruhuna dokunmasını bilen bir erkekmiş bu devirde cenneti yaşatan erkek nerede onunda kusuru bu olsun sen mükemmeli ararsan nişanlın haklı çıkar kuzumBen ciddi ciddi bu aralar buna takmış durumdayım Ana Kuzuluğu denen bir durum varmı? Yoksa erkekler işine gedıgı ıcın bunun arkasınamı saklanıyo? Herkez annesını cok sever tabıkı bende mutlaka firkrini alırım annemın ama hayatımı annemın kararlarına göre sekıllendırmem ..Nişanlımdan ayrılalı bır sene oldu Sebebide annesının herseye muhalefet oluşu .İlk zamanlar ailesi beni okadar cok ıstedıkı nişanlım bana dünyada cennetı yasattı nasılki bir konuda annesiyle fikir ayrılığına düştük nişanlım bana soğuk davranmaya başladı..
anlattığın kadarıyla kadının ruhuna dokunmasını bilen bir erkekmiş bu devirde cenneti yaşatan erkek nerede onunda kusuru bu olsun sen mükemmeli ararsan nişanlın haklı çıkar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?