Arkadaslar Ana kuzuluğu hakkında??

Ama burda da var annen ne dese doğrudur annen o damada karşı çıkıyorsa haklıdır diyen

Olayı anneyi vs bilmeden annedir haklıdır mantığı

Bence değil ama çoğunluk bunu diyor kadın ya da erkek fark etmiyor

Annesini eleştirince anneme sövdün moduna giren çok erkek var

Ama annen hediyeme teşekkür etmedi kabalık bu demek de gereksiz

Çoğu kişinin bu yönde ay çok teşekkür ederim diye arama huyu yok yüz yüze ise eder genel bir teşekkür biter yani

Bu ilişki olmamış ama bundan sonrası için de Kv de den beklentiye girmeyin

Uzulme canim benim bak ilerde sukrediceksin. Omur boyu bu dertle ugrasmaktansa sana deger veren bi ana ogul cikar belki karsina. Kendini uzme ve sukret hayirlisini dile

cnm sorunun cevabı malesef çoğunlukta böyle erkek modeli........çözümü bulunamayan dile getirilince ek meslek avukatlığa soyunan erkekler malesef dengeyi kurmaktada zorlanıyorlar....bu işin çözümünü bulmuş bayanlar varsa bende okumak isterim yazdıklarını.............

Erkeklerde şöyle bir durum oluyor bence.; anneler okullarını paşa gibi yetiştiriyor bir şey beklenmiyor pek fazla. Ama kiz cocuktan beklenti çok daha fazla oluyor. Erkek vermeye fedakarlık yapmaya alışmiyor haliyle. Ama evlenince eşi doğal olarak hem maddi hem de manevi beklenti içine giriyor.( Ozellikle de manevi) Erkek bundan hoşlanmıyor daha doğrusu ne olduğunu bilmiyor ve anneye çok daha fazla düşüyor. Anne de onu istediği gibi parmaginda oynatiyor. Bir de oglunu parasını yemek için yetistirenler var. Orada zaten gelini niye sevmedikleri çok açık o yüzden o konuya hiç girmiyorum ;-)

bende tam bunu söyleyecektim benım nısanlımı maddı manevı cok sömürülerdi onları benı okuttu tabıkı bakıcam .( baksın tabıkı ama aılede 3 maas vardı eve gıren annesıde cok süslü ınan ısteklerıne banka yetısemez o derece:) benım aılemın benden hıc beklentısı olmadı

Çünkü sen kizsin gidicisin;-) Ama o erkek bakmak zorunda. Bir de bir çok kiz ailesi kızının parasini yemeyi kendine yediremiyor bence erkek aileleri ise daha çıkarci ve daha yüzsuz oluyor maalesef :-( Elin kizimi yiyecek parayı biz yiyelim diyorlar.

malesefkiii ama bu sekılde kabul edecek bırını bulurlarsa kaçırmasınlar ev alalım dedım nısanlıma taksıte bağlayalım maaşımızı büyük güzel olsun dedım aılesıne soylemıs bunu aılesıde oo bu kız cok sey bekliyor demıs

Ailesi muhtemelen sesi soluğu pek cikmayan ve hakimiyet kuracaklari bir tip istiyorlardı. Neden? Çünkü o kiz aileyi zorlamayacak bir kiz olacakti. Hayal ettiklerinin tam tersi cikmissin ;-) x nişanlın da bence çok cocuksuymus.

Ailesi muhtemelen sesi soluğu pek cikmayan ve hakimiyet kuracaklari bir tip istiyorlardı. Neden? Çünkü o kiz aileyi zorlamayacak bir kiz olacakti. Hayal ettiklerinin tam tersi cikmissin ;-) x nişanlın da bence çok cocuksuymus.

herkez aynı seyı söylüyor Bu yüzden hıc pısman degılım ıcım okadar rahatkıııı Annesı resmıme baktığında melek gıbı bır yzü var demıs sanırım saf olduğumu falan düşündü alsınlar oğullarını basına çalsınlar Öyle bir keriz bulsunlar bakalım Zaten nısanlımda Biraz sorunluydu kafadn diyim kımseyı beğenmez benı secmıs bu yüzden ben cok sanlıymışım onun gıbısınıde bulamazmışım allah bılır gelecegımı ama kurtuldum ...Simdi yası ılerlıyor bu yüzden arıyo kafasına gore bırını bulamayacağı korkusu var onda arasında bulsun bakalım..Birde gıderken bana demıstıkı bana kız cokkkkk kendını bısey sanma demıstı .. Bilmiyorum aklıma bunlar geldıkce delırıyorum

Benim çevremde gözlemlediğim: ailesi tarafından gerçek anlamda sevilen erkek ana kuzusu olmuyor. Hakkı'yı haksızı ayırt ediyor kişilikli oluyor. Zaten annesi de oğlunu sevdiği için kıyamıyor onu zor durumda bırakacak birşey yapmıyor, dır dır etmiyor. Çocukluğunda sevilmeyen erkeğin bir yanı eksik oluyor, hep o Sevgi'nin peşinden koşuyor. Aç oluyor.

Senin nişanlı tek kelimeyle 30küsür yaşına gelmiş ama anne eteklerinde yaşayan karaktersizin teki. Her türlü ondan daha iyisini bulucağın aşikar o yüzden o kendi derdine yansın. Sakın ona inanma,bugün tamam dese yarın gene anasının eteklerine yapışır. 32 yaşına gelmiş adam bu saatten sonra düzelmez.

Erkeklerin beyin yapisi cok farkli , beyinleri de varmi orasi tartisilir gerçi neyse.....

Ana kuzusu mantigi var evet ama ana sözü dinleyen daha fazla... Annesini cok fazla sevmeyen arasi iyi olmayan erkek bile bir konuda anasi konusuyorsa onun agzina bakiyor onun dedigi daha mantikli geliyor sen ne kadar konusursan konus fikir beyan et hic farketmez havada asili kaliyor...

Biz böyle erkege ana kuzusu degil, sokma akilli herifler diyoruz canim....

Evet annesiyle anlasmazliga düşünce sizinle arasini bozmasi cirkin bir durum ancak sizin de ailenle arana mesafe koy demeniz dünyanın en tiksinc seylerinden biri. Sizle tanisali ne kadar olursa olsun onlar onun ailesi sirtinda tasisa haklarini odeyemez. Siz de mesafe koy diyorsunuz. Su aile dusmani insanlari hiicc anlamiyorum arkadaşım senin ailen yok mu?

valla yasım 29 evliyim ama anladım yani suan bosansam ve biriyle tanıssam askında ölsem ana kuzusu degil öyle bisey sezsem bırakım bu saatten sonra kimin icin yasıcam erkeklere gercekten zerre deger vermemek lazım sömür sömüre bildigin kadar zaten adın gelin yani yapanların hangisi yaranmıs es desen binde biri karısını tutar ne olursa olsun o yüzden askında ölsem bırakırım

ha söylede bisey olur esim gibi karakteri bozuk insan cıkarken annesine neler söyle bana yaransın diye ee ben ne biliyim kendim gibi dogrucu davut sandım esimi inandım ama evlenince o annem ilerde ölcek ben annesiz mi kalıyım ulan kalmada haksızlık yaparken susma susmaki ben kapısmıyım o kadınla

Bizim kararlarımıza onları dahil etme demek istemiştim onların evi ayrı bizimkisi he gider gelir tabi ama ben onları sildim bnim için öldüler.Ayrıca mesafenı koy dedım bence bu olmak zorunda bır erkek herseyden önce esı ve çocuklarını düşünmek zorunda herkezın evi ayrı tabıkı arada gider gelir ama herseyde anneme sorayım ne demek ?

anlattığın kadarıyla kadının ruhuna dokunmasını bilen bir erkekmiş bu devirde cenneti yaşatan erkek nerede onunda kusuru bu olsun sen mükemmeli ararsan nişanlın haklı çıkar kuzum

anlattığın kadarıyla kadının ruhuna dokunmasını bilen bir erkekmiş bu devirde cenneti yaşatan erkek nerede onunda kusuru bu olsun sen mükemmeli ararsan nişanlın haklı çıkar kuzum

Ailesiyle bazı konularda anlaşmazlığa düşünce benım dedıkodumu onlara yapan bır erkek? evlenince hemen ev alaım maaşımızı bağlayalım dedıgımde olmaz aılemın evı yok ben alamam dıyen bır erkek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…