Arkadaşlar Ankara'da burun estetiği yaptırmak isteyenler buluşalım mı

,ilk bir ay oldukça depresif ve burnumla küs olmama rağmen (çok kalkık çok kalın geliyordu kendime benzemiyordum tövbe estağfurullah yaratıklara benziyordum ) ödem geçtikçe sevmeye başladım...kendisi piezzo cihazı kullanan ve oldukça deneyimli bir hekim,gidip görüşün hastalarını size gösteriyor,iki aylık burnum daha yeni aynada beğenmeye başladım belirteyim,kendisinin tarz olarak ilk başta yaptığı burunlar çok kalkık duruyor,özellikle kalkık burun isteyenler için görüşülmesinde fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakan Soygür'e olacağım kısmetse seneye yaz başında. İşim gereği kısmet olmadı takvimimiz uyuşmadı. İnstagramdan takip edin. Muhteşem doğal ve güzel burunlar. Sahipleri tarafından paylaşılmış fotoğraflar. Öyle doktorun reklam paylaşımı değil.

Bende hakan hocaya olmayı düşünüyorum da onun takvimi belli mi ki bir kaç ay sonrası ameliyat olmak zor mu yoksa sizin ayarlayamadığınız promblemler mi?

Onun bayramüstü doluydu. Sonra bir boşluk oluştu iptalden dolayı sanırım görüştük onunla WhatsApp tan ama ben yurtdışına çıkacağım için bana olmaz dedi. Hem yüzümde morluklar olacağı için sorun çıkartabilirlermiş hem de herhangi bir komplikasyon olur ben bunun riskini alamam dedi. O zaman öbür hafta dedim o zaman da Hakan Bey'in yurtdışı gezisi varmış. Kısmet olmadı yani. Geç güldüm onu buradaki yorumlar sayesinde ama. İnşallah 1 Temmuz'dan sonra. Allah kısmet ederse
Bende hakan hocaya olmayı düşünüyorum da onun takvimi belli mi ki bir kaç ay sonrası ameliyat olmak zor mu yoksa sizin ayarlayamadığınız promblemler mi?

Ankara'da burun estetiğinde Tevfik Sözen hocamı tek geçerim. Baştan sona güven sağladı ve sonuç harika.Bizzat kendi burnumdan rapor veriyorum arkadaşlar :) kemersiz,doğal,sağlıklı nefes yolu olan mis gibi bir burnum var. Avukatlığın yanında fotomodel olmayı düşünüyorum var mı ötesi :)

Eklentiler

• IMG_5359.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 178
Merhaba ben burun ameliyatımı hem nefes alamama hemde görünüşünden rahatsız oldugum için DR ALİ KAVUZLUya yaptırdım. 3. ayım bitti çok memnunum kendısı gercekten işini çok güzel yapıyor. mutlaka bir görüşün tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…