Arkadaşlar Ankara'da burun estetiği yaptırmak isteyenler buluşalım mı

ceyef

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
651
957
103
Ankara
burun estetiği istegi içindeyim fakat doğallık tanda yanayım doktor seçimi yapamıyorum Ankara'da estetik düşünüp karar veremiyenler buluşsak diyorum birbirimize fikir veririz çok doktor araştırdım belkide vaz geçeriz

Evet ben de çok kararsızım neye göre seçim yapmalıyım
Evet bende yıllardır kararsızım şimdi büyük kemik çıkıntılı bir burun daha kolay estetik olabiliyor fakat ben ufak operasyon istiyorum kemiğim düzgün ucunu vs hafif müdahale istiyorum bu tipler başarısız oluyor buluşsak bir kaç arkadaş bizim gibi karar veremiyenler yada komple vaz geçsek zaten ben kusursuzluktan öte karekterist yüzü seviyorum istiyor ama karar veremiyorum yaşım 36

canım bence gidin görüşün doktorlarla elbet biri içinize siner önemli olan doktorla iletişim

Harika fikir bende varim
Ozaman bir ayarlayıp buluşalım mı burdan mı grup kuralım yada iletişim kuralım Watsap da oluşturabiliriz sonuçta birbirimizi tanıyıp öğle görüşürsek çok daha iyi olur birbirimize yardımcı oluruz doktor vs fikir gibi

canım bence gidin görüşün doktorlarla elbet biri içinize siner önemli olan doktorla iletişim
Bir çok doktorla yüz yüze görüştüm fakat yaptıkları burunların çoğunu beğenmedim Muhammed dilber içime sindi oda burdan ve instegram dan takipte gördüklerim ama artık oda Ankara'ya gelmeyecekmiş sekreteri o bilgiyi verdi tabi görüşmediğimiz doktorlar var

Evet bende yıllardır kararsızım şimdi büyük kemik çıkıntılı bir burun daha kolay estetik olabiliyor fakat ben ufak operasyon istiyorum kemiğim düzgün ucunu vs hafif müdahale istiyorum bu tipler başarısız oluyor buluşsak bir kaç arkadaş bizim gibi karar veremiyenler yada komple vaz geçsek zaten ben kusursuzluktan öte karekterist yüzü seviyorum istiyor ama karar veremiyorum yaşım 36
Bende burun ucumda biraz düşükluk var ve karar veremiyorum ankara'da olucam ama haziran sonuna doğru olmayı düşünüyorum araştırmalarm sonucu Ömer taşkın ve muhittin eski yi düşünüyorum fakat fiyatlar pahalı

Bir çok doktorla yüz yüze görüştüm fakat yaptıkları burunların çoğunu beğenmedim Muhammed dilber içime sindi oda burdan ve instegram dan takipte gördüklerim ama artık oda Ankara'ya gelmeyecekmiş sekreteri o bilgiyi verdi tabi görüşmediğimiz doktorlar var
Yaptığı burunları beğenmeniz en önemlisi çünkü doktorların genelde bi tarzı oluyor hep 3 aşağı 5 yukarı o burunlra benzer sonuç çıkıyor

Bende burun ucumda biraz düşükluk var ve karar veremiyorum ankara'da olucam ama haziran sonuna doğru olmayı düşünüyorum araştırmalarm sonucu Ömer taşkın ve muhittin eski yi düşünüyorum fakat fiyatlar pahalı
Ömer taşkını bende araştırayım Muhittin hoca yı araştırdım çok iyi olabilir dalında şimdi olumsuz birsey yazınca tepki oluyor ama ben beğenmiyorum yaptıgı burunları bir kaçıranı örnek görmüştüm

Esabil Eker'in yaptığı burunları beğendim ben doğal duruyor ancak her ameliyat olan şunu söylüyor ne istediğinizi çok net belirtin gösterin fotoları.

Yada Watsap dan görüşelim sonra buluşalım yada buluşalım çok buluşmaya yanaşmıyorlar heralde sonuçta kimse kimseyi tanımıyor normal tedirginlik olur

O da doğru :) bana bildirirsiniz o zaman son kararı ben her gün giremiyorumm

Back
X