ya hepsını okudum
bende ayrıyım ama umudum hem var hem yok
benimde iki eski sevgilimde dönmüştü
birisi iki senelikti ayrılıktan iki ay sonra döndü
diğeride iki aylıktı ayrılıktan üç ay sonra falan döndü..
şimdi son eski sevgilimin dönmesini istiyorum. eski demek bile gelmiyor içimden.
beni ancak yeniden hayata o döndürebilir..
dönüyorlar ama yine de bitiyor demek ... dönmesinler madem ...
offf 2 yıllık ilişkim bitti... 6 kasımda 2 ay olacak...
o da dönsün lütfeen ; ama gitmesin bir daha ... senağlama
al benden de o kadar ... bir dönecek diyorum; inanıyorum ... bir de kendime kızıyorum nasıl hala beklerim diye ... nasıl gerçeği göremem diye ... :çok üzgünüm:
evt aynı seylerı yasıyo demekkı hr bıten askın ardında kalanlar
bende anladımkı bugune kadar dılım bıttı desede hep beklemısım 4ay olucak ayrılalı
uzun gelıyo bana ama belkı cok kısa bı zaman
bugun anladımkı artık hersey bıttı umut etmek gereksız galıba
ama sadece alıstım yokluguna bende gelse hep kabul ederım dıyorum cunku unutamadım
atrılıkta onu kabahatlı bulmuyorum sadece nasıl dayanabıldıgını merak edıyrum
evet 2 yıllık bi ilişikim vardı askerlikte dahil. beni çok sever, bir dediğimi iki etmez, üzerime titrerdi. ama ne olduysa oldu ve askerden geldikten sonra değişti ve beni terketti soğudunu söyleyerek. 6 ay sonra evlenme teklifiyle döndü beni çok sevdiğini, hata yaptığını, benden başkasını sevemediğini söyleyerek. ama benim hayatımda bi başkası vardı, o beni hayata döndürmüştü ve o kişi şu an eşim :))) çok çok mutluyum ve bazen hayatta kötü gibi algıladığımız olayların zaman geçtikten sonra aslında hayatımıza olumlu etkisi olduğunu görüyoruz.. benimki de böle işte.
ben de o yokluğa alıştım... onsuz vakit geçirmeye ; gülümseyebilmeye...
ben de çok merak ediyorum acaba beni düşününce doğru mu yaptım diye düşünüyor mu ; canı yanıyor mu acaba...
gelse ben sorgulamadan ; inanmadan kabul edemem... ne kadar istesem de... çünkü seni diğer ilişkilerimdeki gibi aşkla ; tutkuyla sevemediğimi farkettim dedi 2 yıl sonunda... 2 yıl farkına varamamış ama ... nasıl inanırım ki döndüğünde tekrar aynı şeyi söylemeyeceğini bana....
ama hayalimde evlenme teklifiyle gelmesi var... sonuçta o 30 yaşında ; ben 27...
zamanı yani... evlenmek için acelem yoktu... onun da... hani öle gelirse ancak inanırım ; o kadar sevmeli ki beni bu teklifle gelmeli ... yoksa inanırmıyım bilemiyorum ...
:çok üzgünüm:[/
bende hep onu dusunuyorum
acaba yuregı sızlıyomu sebepsız gttı aramızda bıse yokken hıc ugruna gttı
sonra ozur dıledı ıkna et dedı artık bende tek basıma mucadele edemezdım
ama alıstım fakat hala yuregım onda
umudum bıgun bıttı dıyorum baska bıgun yıgınla umudum oluyo
bız evlenmeyı ıstıyoduk
ona oyle guvenısımkı hala ona toz kondurmuyorum
ama eger nasıp degılse once o evlensın duymak ıstıyorum yoksa ben baskasına evt dıyemem
suan hayatında bırısı oldugu ısledım beynıme ama gelse ben kabul ederım ama engelmızde var
bılıyomusun allah herseyı cok guzel ayarlıyo oyuzden artık ben sadece allaha bıraktım
ben de o yokluğa alıştım... onsuz vakit geçirmeye ; gülümseyebilmeye...
ben de çok merak ediyorum acaba beni düşününce doğru mu yaptım diye düşünüyor mu ; canı yanıyor mu acaba...
gelse ben sorgulamadan ; inanmadan kabul edemem... ne kadar istesem de... çünkü seni diğer ilişkilerimdeki gibi aşkla ; tutkuyla sevemediğimi farkettim dedi 2 yıl sonunda... 2 yıl farkına varamamış ama ... nasıl inanırım ki döndüğünde tekrar aynı şeyi söylemeyeceğini bana....
ama hayalimde evlenme teklifiyle gelmesi var... sonuçta o 30 yaşında ; ben 27...
zamanı yani... evlenmek için acelem yoktu... onun da... hani öle gelirse ancak inanırım ; o kadar sevmeli ki beni bu teklifle gelmeli ... yoksa inanırmıyım bilemiyorum ...
:çok üzgünüm:[/
bende hep onu dusunuyorum
acaba yuregı sızlıyomu sebepsız gttı aramızda bıse yokken hıc ugruna gttı
sonra ozur dıledı ıkna et dedı artık bende tek basıma mucadele edemezdım
ama alıstım fakat hala yuregım onda
umudum bıgun bıttı dıyorum baska bıgun yıgınla umudum oluyo
bız evlenmeyı ıstıyoduk
ona oyle guvenısımkı hala ona toz kondurmuyorum
ama eger nasıp degılse once o evlensın duymak ıstıyorum yoksa ben baskasına evt dıyemem
suan hayatında bırısı oldugu ısledım beynıme ama gelse ben kabul ederım ama engelmızde var
bılıyomusun allah herseyı cok guzel ayarlıyo oyuzden artık ben sadece allaha bıraktım
tatlım iyi ki evlenmeden çekmiş gitmiş...ya evlendikten sonra çekip gitseydi...altından kalkamıyorsan çektiğin acının depresyona girdiysen, uzman bir psikiyatrsite gidip tedavi ol derim çok ama çok faydasını görürsün.
peki bu 3 yıl boyunca kimse olmadı mı hayatında ... kimse yok mu şimdi?
hiç mi değişmedin bu 3 yılda...
o da değişti belki ama ; hakaret filan diyorsun ? bilmiyorum nasıl bir ilişkiniz vardı ama evet demeden önce çok düşünmelisin...
ben de nedense bana böyle bir teklifle gelecek gibi düşünüyorum... belki de istediğim onun hayatımda olması olduğundan... ama dediğin gibi beni çok sevemediği için terketmiş biri böyle bir teklifle gelince nasıl evet denilebilir ki rahatça ?
tatlım iyi ki evlenmeden çekmiş gitmiş...ya evlendikten sonra çekip gitseydi...altından kalkamıyorsan çektiğin acının depresyona girdiysen, uzman bir psikiyatrsite gidip tedavi ol derim çok ama çok faydasını görürsün.
evlenmeden cekıp gıttı solekı
benım aılem vermıyodu oda benım daha fazla uzulmemeı ıstememıs falan fılan ıste
altından kalktım ama bn onu cok sevdım
sadece daha yasadıklarım yenı
onun yokluguna alıstım ama daha unutuamadım
onda sanırım bıraz daha zamanım var ama dedıgım gıbı unutmakta ıcımden gelmıyo
giden dönüyooo dışarda bi başkasında senın gösterdigin sevgiyi, degeri bulamayınca hiçbişey olmamış gibi dönüyooolar...haa sende aynı kalıyolarmı o tartışılır aama bende gittigi zmn bi çok şeyı alıp götürmüştü dönse neye yararkı yüreğimdn gittiktensonra... bi ilşkide biri terk etmişse sekli ne olursa olsun nedeni ne olursa olsun asla eskisi gibi olamıyoo bencee yada bu benım için böle oldu affedemiycem bişeyı yaptıgından böle oldu belkide ...gidenin arkadasından çok baktım bekledim o ayrı ama tekrar olmıcagınıda kabullendim..gidenin arkasından bakarsak geleni göremeyiz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?