eski sevgililerden nefret ediyorum ... benim ilişkim de eski sevgili nedeniyle bitti... ve başka bir eski sevgili yüzünden 1,5 aydır içimde olan umudum da bitti...
sırf bu yüzden eski bir sevgili olarak ; dönmek isterse tüm kapılarım kapalı olacak...
ne kadar canım yansa da ... ben bana yapılan saygısızlığı başkasına yapmayacağım...
olur da ararsa söyleyeceğim sözlerden biri de bu olacak...
ben hep düşündüm evet zaman olarak hanımablam benden daha kıdemli 6 sene beraber olmuşlar dayak küfür her bi pislik varmış ilişkilerin hatta hatta kızı erkekler tuvaletinden onla bunla öpüşürken topluyomuşmuş. 6 sene benden önce 3 sene benle beraber yürütmüşler sanırsam ilişkiyi. ama ben olsam o kızın yerinde bi düşünürüm ulan bu herife ayrıl o kızdan diyorum 3 snedir hala onla beraber ben başka şehirdeyim o o kızla aynı okulda her saniye beraberler bense senede 2 kere ya görüyorum ya görmüyorum sadece msnden konuşuyorum. cehennem olsun gitsin öyle erkek. şeederim böyle aşkın ızdırabını derim bütün sevgilimi içime gömer tek kelime konuşmam bu adamla. kıza da üzülüyorum yazık yani senelerini zamanını olmayacak bir iş için harcamış. bi defa seven erkek ne olursa olsun sevdiği kız hakkında konuşmaz. neler anlatırdı o kız hakkında. neler yazmış kızın yüzüne. valla dünyanın çivisi çıkmış.
hep soyluyoruz boyle boyle yapıcaz diye ama neden hala onlardan vazgeçemıyoruz konusuyoruz bıktım yaa ben artık aşkım nefrete dönüştü.
Bundan bi buçuk sene önceye kadar sevgilim en olmicak sebepten ayrılırdı benden bende safım ya her seferinde yalvarır yakarırdım bırakma beni diye bir gün yine ayrıldı arama beni bidaha dedi aramadım o sandıki yine herzamanki gibi gidip yalvarıcam ama yapmadım artık boğazıma kadar gelmişti oyuncak gibi hissediyodum istediği zaman terkediyo istediği zaman geliyodu. Aramadım sormadım çok incinmiştim 3 ay ağladım yandım 3 ay sonra aradı beni yalvardı etti mailler msjlar attı bi daha yapmicam dedi affettim şimdi 2 sene 8 aymız doldu.
ayy cnm ne sevindim.ben de böyle sürekli ayrıl barış konumundayım.şuanda da küsüz.bidaha aramıcam o arayana kadar dedim.sevindim bunu okuyunca bizim sonumuzda siz gibi olur inşallah:Saruboceq:Bundan bi buçuk sene önceye kadar sevgilim en olmicak sebepten ayrılırdı benden bende safım ya her seferinde yalvarır yakarırdım bırakma beni diye bir gün yine ayrıldı arama beni bidaha dedi aramadım o sandıki yine herzamanki gibi gidip yalvarıcam ama yapmadım artık boğazıma kadar gelmişti oyuncak gibi hissediyodum istediği zaman terkediyo istediği zaman geliyodu. Aramadım sormadım çok incinmiştim 3 ay ağladım yandım 3 ay sonra aradı beni yalvardı etti mailler msjlar attı bi daha yapmicam dedi affettim şimdi 2 sene 8 aymız doldu.
Bundan bi buçuk sene önceye kadar sevgilim en olmicak sebepten ayrılırdı benden bende safım ya her seferinde yalvarır yakarırdım bırakma beni diye bir gün yine ayrıldı arama beni bidaha dedi aramadım o sandıki yine herzamanki gibi gidip yalvarıcam ama yapmadım artık boğazıma kadar gelmişti oyuncak gibi hissediyodum istediği zaman terkediyo istediği zaman geliyodu. Aramadım sormadım çok incinmiştim 3 ay ağladım yandım 3 ay sonra aradı beni yalvardı etti mailler msjlar attı bi daha yapmicam dedi affettim şimdi 2 sene 8 aymız doldu.
:))))
Çok saçma geliyor geçmişe baktıgında yasadıkların. Neden ağladım ki onun için ? dersin.... O istedigi için gitti ve sen hüngür hüngür ağladın '' Hayır gitme ne olur seni seviyorum sensiz yasayamam düzelecek...sabret...'' hiç birini duymadan gider baska asklara..... Ve geri dönme cabası verir ya boşta kaldıgı zaman yada senin kadar seven bulamadıgı zaman....
Bendeçok önce yaşadım buna benzer bir olay... Birini çok ama çok sevdim... Aşktı bu ilk defa yaşadım... Aynı evi paylaştık aynı yastıga bas koyduk...Annemlerle bile tanıstırdım.. Öyle tutkundum ki ona... Ondan ayrılırsam yaşayamazdm.. Ve birkaç ay sonra o ne yaptı? Bir baskasını buldu ve bahanelerle çekip gitti...Çok ağladım cok hıckırdım...Yalvardım....
Tam onu unutmuşken yine girdi hayatıma affettim.... Güven bittiği için gitmedi ilişki yine bitirdi.... Yine bırakıp gitti tam ben toplarken kendimi...
Bir kaç ay sonra yine dönmek istedi... bu sefer hayatımda baska birisi vardı ilk defa ondan baska. Ve gerçekten değer verdigini hissediyordum seviyordu beni... ''hayır dedim bu sefer. BİTTİ...'' Şimdi ozamanlar hayatımda olan insanla evliyim ve inanın çok mutluyum. Bir ilişki bitip tekrar baslamaya calısılırsa olmuyor....araya giren zaman cok değiştiriyor insanları...
Evlendim ama yine aklımın bir köşesinde o... Aşk bu işte...Ne olursa olsun unutulmuyor... Ama birbaskası için benibırakıp gittği günler aklıma geldikçe eşime daha bir güvenle sarılıyorum....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?