şu an onunla tekrar görüşüyorum fakat evlilik konusunda hayır dedim,erken dedim...
o yokken tabi ki biri oldu ama epey oldu biteli....
çok değiştim...sanırım bana yeni bu günlerde aşık oldu...
şimdi bu gitti-baktı ki benim gibi birisi yok...sonra geldi...
benim bi yanda gururum var...bu çok önemli....
baya bi düşünmem gerek... eveti hak etmiyo aslında((
hakaret olayı, seni sevmiyorum,arama vs vs di...
sana da mı seni sevmiyorum dedi.....
evlenmeden cekıp gıttı solekı
benım aılem vermıyodu oda benım daha fazla uzulmemeı ıstememıs falan fılan ıste
altından kalktım ama bn onu cok sevdım
sadece daha yasadıklarım yenı
onun yokluguna alıstım ama daha unutuamadım
onda sanırım bıraz daha zamanım var ama dedıgım gıbı unutmakta ıcımden gelmıyo
bu sabah farkettim ki ben artık unutmak istiyorum ...
içimden gelerek ... canımı yaktı ama iyi oldu ...
evet arkasından bakmayacağım ki ; geleni görebileyim ... mirmirmirmir
bu banada cok oluyo ısaşllah degısmez fıkrın
banada aynen..
gerçi uzun süre olmadı biz ayrılalı. ama bitirme çabalarında hep bu sondu dediğim anlar oldu.
herkes mutlu olsun ya...
ama tatlım bu sabah benden önceki sevgilisini tekrar facebookta eklediğini ve onunla iletişime geçmeye çalıştığını gördüm... hatta muhtemelen mart ya da nisanda olacak bir yabancı grubun konserine beraber gidecekler... üstelik bu kız biz birlikteyken de bir konuda beni huzursuz etmişti...
ben nasıl fikrimi değiştireyim ki...
bana; o kız sorun olduğunda benim için önemli olan sensin demişti... şimdi demişti...
şimdi ben yokum ve o kızı hayatına tekrar sokmakta zaman kaybetmiyor...
ben daha nasıl devam edeyim ki ona karşı güzel duygular beslemeye...
gerçekten incindim...
başka bir kız derdim ki ; "hoşlanmış demek ki ... ama anlayacak benim kıymetimi ..."
ama şimdi kör olmak lazım görmemek için aslında benleyken hep o kızı aradığını bende...
döndü ve evlendik ama aylar yıllar sonra değil 3-5 gün sonra döndü...zaten evlenmeden önce kısa kısa onlarca ayrılık yaşadık
aylarca süren bir ayrılık yaşamış olsaydık sanırım ondan soğurdum ama soğumamış olsaydım mutlaka barışırdım diye düşünüyorum...bilmiyorum ama araya 3. bir kişi girmediği sürece affedebilirdim eğer soğumamışsam.
peki başka birisine gidip döndüğüne eminmisiniz?
Sardunya_Zakkum kullanıcısından alıntı
evlenmeden cekıp gıttı solekı
benım aılem vermıyodu oda benım daha fazla uzulmemeı ıstememıs falan fılan ıste
altından kalktım ama bn onu cok sevdım
sadece daha yasadıklarım yenı
onun yokluguna alıstım ama daha unutuamadım
onda sanırım bıraz daha zamanım var ama dedıgım gıbı unutmakta ıcımden gelmıyo
bu mesaj bana ait değil
ama tatlım bu sabah benden önceki sevgilisini tekrar facebookta eklediğini ve onunla iletişime geçmeye çalıştığını gördüm... hatta muhtemelen mart ya da nisanda olacak bir yabancı grubun konserine beraber gidecekler... üstelik bu kız biz birlikteyken de bir konuda beni huzursuz etmişti...
ben nasıl fikrimi değiştireyim ki...
bana; o kız sorun olduğunda benim için önemli olan sensin demişti... şimdi demişti...
şimdi ben yokum ve o kızı hayatına tekrar sokmakta zaman kaybetmiyor...
ben daha nasıl devam edeyim ki ona karşı güzel duygular beslemeye...
gerçekten incindim...
başka bir kız derdim ki ; "hoşlanmış demek ki ... ama anlayacak benim kıymetimi ..."
ama şimdi kör olmak lazım görmemek için aslında benleyken hep o kızı aradığını bende...
uzuldum canım ya
demek aklında o var
yada masus yapma ıhtımalı varmı dıcem ama bu erkeklere akıl erdıremıyorum ınan
ama emınsen kendıne yol ver
uzuldum canım ya
demek aklında o var
yada masus yapma ıhtımalı varmı dıcem ama bu erkeklere akıl erdıremıyorum ınan
ama emınsen kendıne yol ver
masus yapma ihtimali yok canım... benim gördüğümü bilmiyor... ben arkadaşımın sayfasından bakıyorum... artık onun arkadaş listesinde değilim çünkü...
yani eksikliğini hep hissetmiş demek ki o kızın... yapacak bir şey yok...
bu sabah bakayım dedim başka bir gelişme var mı diye ama arkadaşım şifresini değiştirmiş... ben istemiştim zaten değiştirmesini ...
artık bu sabah itibariyle yaşayıp yaşamadığını ; düzenli olarak nete girmesinden de anlayamayacağım... yani bu sabah itibariyle bitti... hayatımdan çıkıyor gerçekten...
zaten artık dönmesin de bana... benden sonra hemen o kıza gidiyorsa istemiyorum böyle bir adamı ben hayatımda... :1no2:
küçük böcük
KAÇAN BALIK büyük olur unutma
bizde hep ayrılırız ama hep o yalvarır ben arkama bakmam.şimdi yine ayrıyız bu sefer en ciddisi bakalım nolcak
masus yapma ihtimali yok canım... benim gördüğümü bilmiyor... ben arkadaşımın sayfasından bakıyorum... artık onun arkadaş listesinde değilim çünkü...
yani eksikliğini hep hissetmiş demek ki o kızın... yapacak bir şey yok...
bu sabah bakayım dedim başka bir gelişme var mı diye ama arkadaşım şifresini değiştirmiş... ben istemiştim zaten değiştirmesini ...
artık bu sabah itibariyle yaşayıp yaşamadığını ; düzenli olarak nete girmesinden de anlayamayacağım... yani bu sabah itibariyle bitti... hayatımdan çıkıyor gerçekten...
zaten artık dönmesin de bana... benden sonra hemen o kıza gidiyorsa istemiyorum böyle bir adamı ben hayatımda... :1no2:
anladım canım
ozaman en dogrusu
kendı yoluna bak
o senı haketmemıs
oncekını senınleykn bıle unutmamıs baksana
allah bıldıgı gıbı yapsın
bende hergun msn ve faceden bakıyorum napmıs dıye
degısmemıs sıfresını napıyım oda benımkıne bakıyo
bıseylereslında umudum var ama
bazende yok
cok kararsızım aslında
bı sonuca varsın ıstıyorum beklemekle olmuyo bole
sevınmelısın bence
anladım canım
ozaman en dogrusu
kendı yoluna bak
o senı haketmemıs
oncekını senınleykn bıle unutmamıs baksana
allah bıldıgı gıbı yapsın
bende hergun msn ve faceden bakıyorum napmıs dıye
degısmemıs sıfresını napıyım oda benımkıne bakıyo
bıseylereslında umudum var ama
bazende yok
cok kararsızım aslında
bı sonuca varsın ıstıyorum beklemekle olmuyo bole
sevınmelısın bence
huzurluyum artık canım... beklemiyorum ve beklemeyeceğim...
dönmeyecek ve zaten dönsün de istemiyorum...
ve evet artık onunla ilgili içimde hiçbir beklenti olmadığı için seviniyorum...
işte o umut var ya senin içinde olan onu da yitirdim ben cuma günü...
iyi oldu ama ...
bakma sen de artık onun facebookuna filan ... bir adım at ... gerçi o adımı atabilmek için son bir acı anla yüzleşmeye de ihtiyacımız oluyor bazen...
ama daha iyi olacaksın emin ol ...
Hep ben terk ettim bir kere geri döndüm gamyoncuiremsu
Sevgililerim sağolsun hiç terketmediler benneyaptımki
Ama terkedip geri dönmek iki taraf içinde iyi değil
çünkü ilişki çok yıpranıyor :sm_confused:
sevgilimin 7 ay önce beni aldattığını öğrendim eski sevgilisiyle internet üzerinden yazışıyolarmış. tabi sadece bildiklerim bu kadar. dedim dürüst ol affediym seni. istemiyorum bu ilişki bitti dedi. bunun üstüne 2-3 hafta boyunca peşinde gezdim doğruları anlat diye. anlatmadı uğraşma benle dedi. en son bi telefon görüşmesi yaptık. o son oldu ardından herşeyimi değiştirdim. tel numaram filan. 4 ay geçti böyle aradan. haberi geldi bu çocuk seni sevmiyo resmen tapıyo diye. mail filan atmış bana nasılsın diye. hayırdır ne var dedim. merak ettim dedi bende merak edilcek birşey yok ölsem duyardın dedim. o da bana ben öldüm sen duydun mu dedi. sonra aradım bunu. ne var ne istiyosun diye. konuşalım dedi iyi msnine eklersin konuşuruz dedim. hayır ben oraya gelcem dedi uygunsan tabi dedi. gel buyur dedim geldi konuştuk herşeyi anlattı bana. niye yaptığını. niye yaptığı yapmış olduğunu değiştirmez. ama tamam dedim tekrar deneyebiliriz ama şartım sadece şu: beni aldatma demiyorum bunu yapacak olursan bana söyle söyle ki kendimi daha fazla salak hissetmeyim. benden hiç bişeyini saklamayacaksın dedim. bütün şartların kabulüm dedi.
şu anda ağustosun 1 inden beri tekrar birlikteyiz bir yanlışını görmedim. takip etmiyorum sanıyo ama herşeyi takibimde. eskiden olan ruhsuz öküz adam gitmiş yerine melek gelmiş resmen. ama benden alıp götürdükleri ne olacak. benim ona duyduğum koskocaman aşkın içimde paramparça olduğunu ne kadar kırıldığımı hala anlamış değil. bütün bunlara rağmen hala o kız için dua ediyorum mutlu olsun böyle basit işlere bulaşmasın tekrar diye. çünkü kız benim olduğumu bile bile konuşmuş, soyunmuş. ben bunu o kızın olduğunu bilmiyordum. bilseydim eğer aralarından çekilirdim.
yani bana telefondan seni sevmiyorum senle olmak istemiyorum yeter artık bırak yakamı diyen adam geri döndü. ve ben aşkından ölse geri dönmez diyordum. herşeyin bi zamanı var ama senin kırıldığın üzüldüğün yanına kalıyo. hiç birşey eskisi gibi olmuyo... en doğrusu biten nerde bittiyse orda bırakmak ama gönül laftan anlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?