arkadaslar aranızda sevgilisi terk edip sonra geri dönen var mı??

evet ; erken demen iyi olmuş... güvenini kazanması gerek...
hakaret değilmiş...

bana seni çok sevemiyorum dedi... önceki ilişkilerim gibi değil... hep sen verdin ama ben veremiyorum ... seni üzüyorum ... bu eksiklik beni rahatsız ediyor dedi... ben zaten hiç aramadım sonra... ama bugün eski sevgilisiyle tekrar iletişime geçtiğine şahit oldum... o kıymetli eskiler arasında ben hiç olmayacağım ... yani benimle iletişime geçmesini umarken .... yaptığına bakarsak ; artık beklemek çok gereksiz...

Bir sözün o kadar çok yanlış yere çekilceğini hiç düşünmemiştim ve aramıza soğukluk girmişti ayrılmak istediğimi söylemiştim ve ayrılmıştık...
Araya başka kişiler girdi unutmak için acıyı dindirmek için oyalanmak için belkide ama olmadı... Yaptığımız gurur kapris yada ne bileyim saçma sapan hareketler sonucunda 3 ay ayrı kaldık kısa süreliğinede olsa başka birileri girmişti hayatımıza ama olmadı...
Önce o yapamıcağını anladı sonra ben yapamıcağımı anladım başkası ile.
Ama bu süre zarfında ben artık kafamda bitirmiştim kalbimden de çıkmaya başlamıştı ki bana hiç beklemediğim bi anda geri dönmek istediğini söyledi bir şans verdim.
Geri dönmesinin sebebi bensiz olamıcağıydı beni gerçekten kaybettiğini anladığı anda canının çok yandığıydı ve yaptığı herşeyden deli gibi pişman olduğuydu.Yaptığı küçük bi hatanın sonunun buraya geliceğini hiç düşünmemiş olmasıydı... Bu onun sözleri...
Hayat süprizlerle dolu bitti dediğiniz anda yeniden başlıyor...İster eski kişi ile ister yeni kişi ile farketmiyor ama başlıyor...
Ve insanın alnına ne yazılmışsaa onu yaşıyor... Kaderinde o kişi varsa oluyor.Ben kendimde çok emindim kabul etmicektim onu istemicektim kafamdan atmıştım kalbim artık acımıyordu ona karşı beslediğim sevgi ateşinin üstüne su dökülmüştü sönmüştü... Ama gelin gör ki böyle olmasına rağmen barıştım.Kaderimde olan buydu.

aslında giden bendim ama mecbur kalmıştım benım kadar sevmeyen biriyle ilşkiyi yürütmek gercekten zor onunla mutsuz olucagıma onsuz üzülmeyi sectim o da çok memnun olurcasına ses etmedi hakverdi...severek ayrıldım...sonra gelsin acılar...10 gun gecmeden tanıdıgım biriyle yeni bir hayata başladı bnde buna defalarca sahit oldum ...yürümeyince geri dönüş yaptı...tabi eski ben diildim..senın gibi 3 5 gün ayrılıklar tuzu biberi cnm ilşkinin benım bahsettigim olay 6 7aylık senellik dönüşmeler allah ayırmasın senı sevdiginden ...

Son düzenleme:

küçük böcük

KAÇAN BALIK büyük olur unutma

bizde hep ayrılırız ama hep o yalvarır ben arkama bakmam.şimdi yine ayrıyız bu sefer en ciddisi bakalım nolcak

küçük böcük

KAÇAN BALIK büyük olur unutma

bizde hep ayrılırız ama hep o yalvarır ben arkama bakmam.şimdi yine ayrıyız bu sefer en ciddisi bakalım nolcak

yok tatlım yaa ... ben kaçmıyorum ; artık yoluma gidiyorum...
maşşallah balık hafızalı da diilim ; unutmam o kız için şahit olduğum çocukça çabasını ... :dilcikar:

senin ilişkinde aşk var belli... ondan bu yalvarmaları filan... biz öyle değildik canım... o yüzden o ayrılmak istedi ; ben de saygıyla karşıladım... yaptığım kaçmak değil yani...

senin için de hayırlısı olsun... bilemiyoruz ki dönseler mi daha iyi ; dönmeseler mi... :sm_confused:

2 Senelik ilişkinin ardından 1 aylık bi ayrılık yaşamıştık..Geri döndü ama sonra yine bitti ve ben ogün anladım ki..Aynı suda 2 kere yıkanılmaz,yıkansada abdest tutmazmış.. :çok üzgünüm:

Hep ben terk ettim bir kere geri döndüm gamyoncuiremsu
Sevgililerim sağolsun hiç terketmediler benneyaptımki
Ama terkedip geri dönmek iki taraf içinde iyi değil
çünkü ilişki çok yıpranıyor :sm_confused:

biz ilk acıyla hep geri dönsünler istiyoruz... ama tabii akıllanıp geri dönmeliler...

ben de bu acıyı yaşamadan hep derdim ayrılmışsan bitmiştir ne gerek var tekrar denemeye diye... ama ayrılıklar da çeşitliymiş... sakince bitenler ; zorunluluktan bitenler ; yanlış anlaşılmayla bitenler ... bunlar bence 2.şans için umut veriyor ...
tabii anlaşmazlık ; kavga vs. varsa arada hiç gerek yok ne kadar aşkından ölsen de... çünkü değişmiyor insan ...

güzel sonuçlanan örnekler de var ... benimki bunlardan olmayacak ama hayırlısı olsun diyorum ...

sevgilimin 7 ay önce beni aldattığını öğrendim eski sevgilisiyle internet üzerinden yazışıyolarmış. tabi sadece bildiklerim bu kadar. dedim dürüst ol affediym seni. istemiyorum bu ilişki bitti dedi. bunun üstüne 2-3 hafta boyunca peşinde gezdim doğruları anlat diye. anlatmadı uğraşma benle dedi. en son bi telefon görüşmesi yaptık. o son oldu ardından herşeyimi değiştirdim. tel numaram filan. 4 ay geçti böyle aradan. haberi geldi bu çocuk seni sevmiyo resmen tapıyo diye. mail filan atmış bana nasılsın diye. hayırdır ne var dedim. merak ettim dedi bende merak edilcek birşey yok ölsem duyardın dedim. o da bana ben öldüm sen duydun mu dedi. sonra aradım bunu. ne var ne istiyosun diye. konuşalım dedi iyi msnine eklersin konuşuruz dedim. hayır ben oraya gelcem dedi uygunsan tabi dedi. gel buyur dedim geldi konuştuk herşeyi anlattı bana. niye yaptığını. niye yaptığı yapmış olduğunu değiştirmez. ama tamam dedim tekrar deneyebiliriz ama şartım sadece şu: beni aldatma demiyorum bunu yapacak olursan bana söyle söyle ki kendimi daha fazla salak hissetmeyim. benden hiç bişeyini saklamayacaksın dedim. bütün şartların kabulüm dedi.

şu anda ağustosun 1 inden beri tekrar birlikteyiz bir yanlışını görmedim. takip etmiyorum sanıyo ama herşeyi takibimde. eskiden olan ruhsuz öküz adam gitmiş yerine melek gelmiş resmen. ama benden alıp götürdükleri ne olacak. benim ona duyduğum koskocaman aşkın içimde paramparça olduğunu ne kadar kırıldığımı hala anlamış değil. bütün bunlara rağmen hala o kız için dua ediyorum mutlu olsun böyle basit işlere bulaşmasın tekrar diye. çünkü kız benim olduğumu bile bile konuşmuş, soyunmuş. ben bunu o kızın olduğunu bilmiyordum. bilseydim eğer aralarından çekilirdim.

yani bana telefondan seni sevmiyorum senle olmak istemiyorum yeter artık bırak yakamı diyen adam geri döndü. ve ben aşkından ölse geri dönmez diyordum. herşeyin bi zamanı var ama senin kırıldığın üzüldüğün yanına kalıyo. hiç birşey eskisi gibi olmuyo... en doğrusu biten nerde bittiyse orda bırakmak ama gönül laftan anlamıyo

eski sevgililerden nefret ediyorum ... benim ilişkim de eski sevgili nedeniyle bitti... ve başka bir eski sevgili yüzünden 1,5 aydır içimde olan umudum da bitti...

sırf bu yüzden eski bir sevgili olarak ; dönmek isterse tüm kapılarım kapalı olacak...
ne kadar canım yansa da ... ben bana yapılan saygısızlığı başkasına yapmayacağım...
olur da ararsa söyleyeceğim sözlerden biri de bu olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…