walla o hiç aklıma gelmedi ya..ya sn bişy söle bari ?
Hep çok sevdim üzerlerine düştüm hep anlayışlı kişi oldum sevgimi gösterdim ama onlar hep terkettiler hemde başkaları için.Şimdi düşünüyorum da insanın kaderi midir yoksa yaptığı aptallıklar mı?İnsanın aklına acabalar geliyor pişman mı mutlu mu dönecek mi vs sorular sorular ve hiç bir zamanda bi cevap bulamazsın
Acaba bazıları mı çok şanslı yoksa biz mi aptalız çözemedim hala?
arkadaslar fikrinizi almak istiyorum. kankamin 4 yillik iliskisi vardi .. bunlar ayrildi bi 6 ay kadar... cocuk yine geri dondu.. kankam baya bi diretti sadece cocuk gorusmeye caliisyomus kankam hic aramamis cok kirildindan dolayi... cocukta sende ara azcik demis..hep ben ariyorum filan.. azcik burnu surtsun istedim diyo.. simdilerde ne cocuk ariyo ne de kankam.. boyle bi konu basima gelmedinden , tecrubelerinize gore sizce kankam ne yapmali? onlarinkide mesafeli bir iliski cocuk yoruldum demis ve ayrilmis daha once.. kankamsa savasmadi diye cok kirilmisti..
Bende yasadim aynisini, terkederken ben baskasina asigim 5 yildir dedi :) meger biz birlikteyken bile o kisiye asikmis bilmedim hissetmedim hic. Terketti sonra o donemleri hatirlayinca bile elim ayagim titriyo 6 ay ayri kaldik ilk iki ayinda surekli mesaj attim aradim bana bunu nasil yparsn diye daha sonra biraktim unutmaya calstim hic olmadi tabi bu sefer o aramaya basladi ben senin kiymetini bilemedim ozur dilerm keske herseyi duzeltebilsem diye.. 3-4 ayda oyle gecti sonunda hala cok sevdigim icin affettim ve inanmak istedim bu sefer beni sevdigine, allaha sukur 5 ay gecti cok iyiyiz simdi askerde donunce evlilik planlari yapiyo :)
Bende yasadim aynisini, terkederken ben baskasina asigim 5 yildir dedi :) meger biz birlikteyken bile o kisiye asikmis bilmedim hissetmedim hic. Terketti sonra o donemleri hatirlayinca bile elim ayagim titriyo 6 ay ayri kaldik ilk iki ayinda surekli mesaj attim aradim bana bunu nasil yparsn diye daha sonra biraktim unutmaya calstim hic olmadi tabi bu sefer o aramaya basladi ben senin kiymetini bilemedim ozur dilerm keske herseyi duzeltebilsem diye.. 3-4 ayda oyle gecti sonunda hala cok sevdigim icin affettim ve inanmak istedim bu sefer beni sevdigine, allaha sukur 5 ay gecti cok iyiyiz simdi askerde donunce evlilik planlari yapiyo :)
çok ama çok mutlu oldum senin adına.. şanslısın:) darısı başımaa
benim 3 senelik bir iliskim vardi. 2 hafta önce beni terk etti... ayrildigi gün beni cok sevdini söyleyen insan iki saat sonra olmuyor dedi. ve ayrilmak istedini söyledi. onun sifreleri bendeydi bir arastirma yaptim ve hayatinda baska bir kiz oldunu ögrendim ve cok yikildim. pazartesi beni aradi beni cok merak ediyormus beni kafasindan silmedini söyledi, ama yolunu ayirdini anlatti...ve simdilik sevgilim yok ama an meselesi dedi bana...ben cok kötüyüm kizlar napcami bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?