arkadaslar aranızda sevgilisi terk edip sonra geri dönen var mı??

cnm herşeyde bi hayır vardır benimde hayatımda inanılmaz gelişmeler oldu allah kimi alnımıza yazdıysa o olur,kısmetin seni bi yerlerde kesin bekliyodur buna inan,tanrı seni ona hazırlıyor bence

arkadaslar fikrinizi almak istiyorum. kankamin 4 yillik iliskisi vardi .. bunlar ayrildi bi 6 ay kadar... cocuk yine geri dondu.. kankam baya bi diretti sadece cocuk gorusmeye caliisyomus kankam hic aramamis cok kirildindan dolayi... cocukta sende ara azcik demis..hep ben ariyorum filan.. azcik burnu surtsun istedim diyo.. simdilerde ne cocuk ariyo ne de kankam.. boyle bi konu basima gelmedinden , tecrubelerinize gore sizce kankam ne yapmali? onlarinkide mesafeli bir iliski cocuk yoruldum demis ve ayrilmis daha once.. kankamsa savasmadi diye cok kirilmisti..

cnm bi vazo çatladımı yapıştırsan bile su sızar deme buda öyle bi şey aradan 6 ay geçmiş kankanın yerinde olsam onu tamamen unutmak için çabalar haytıma devam ederim hayattaki gerçekler bu malesef :85:

Benim de 2 yılı geçti ses seda yok.
Tabi umrumda bile değil bu saatten sonra.

Bende yasadim aynisini, terkederken ben baskasina asigim 5 yildir dedi :) meger biz birlikteyken bile o kisiye asikmis bilmedim hissetmedim hic. Terketti sonra o donemleri hatirlayinca bile elim ayagim titriyo 6 ay ayri kaldik ilk iki ayinda surekli mesaj attim aradim bana bunu nasil yparsn diye daha sonra biraktim unutmaya calstim hic olmadi tabi bu sefer o aramaya basladi ben senin kiymetini bilemedim ozur dilerm keske herseyi duzeltebilsem diye.. 3-4 ayda oyle gecti sonunda hala cok sevdigim icin affettim ve inanmak istedim bu sefer beni sevdigine, allaha sukur 5 ay gecti cok iyiyiz simdi askerde donunce evlilik planlari yapiyo :)

çok ama çok mutlu oldum senin adına.. şanslısın:) darısı başımaa

çok ama çok mutlu oldum senin adına.. şanslısın:) darısı başımaa

Son düzenleme:
Benimkide durup dururken kavga çıkarıp ayrıldı ben sensiz bir yaşam sürdüreceğim sende sürdürsen iyi olur dedi kapadı hiç aramadım bile tekrar dönmedim bile ne oldu birden bire diye ertesi gün oldu deli gibi pişman olmuş telefonu kapattığı an ama hemen yüzü tutupta arayamamış sonra af diledi sensiz yapabileceğimi düşündüm ama olmadı seni ne kadar çok sevdiğimi şimdi daha iyi anlayabiliyorum dedi şimdide allaha şükür çok mutluyuz bence seviyorsa birgün mutlaka geri dönecek benim kız arkadaşımın sevgilisi de 7 ay sonra döndü şimdide evlendiler:)

2 yıllık ilişkmz eski sevglsi yüzünden bittii...
Eski sevgsyle yaklaşk 4 yıl beraber olmuslardı .. sonra biz çıkmaya basladık felan ilk aylarda o kızı çok kıskanıyodum..
Çünki onun için çok şeyler yapmıstı ama bir süre sonra bunu altlattıgımızıı düşünmeye başlamıştım ama yanlışmışım
bugun çarşı izni vardı kamera açtık ( askerde) bana facesinde eski gönderilerne bakarken bi video gördüğünü söyledi veizlememi söyledi
( 2011 mart ayında paylaşmş)izledim
Grup sabii- sonunda yanlnız kaldım şarkısı...
Şarkıyı söyleyen kızlara bak tanıdınmı dedi. hayır dedim.
Senden önceki sevglm var aralarında gördnmü demezmi sonra.
Bende sinirlendm sen onun söyledgi şarkıyı nasıl paylaşırsın facende nasıl dinlersin ..
Aklına nerden geldide paylaşıyorsun dedim ( mart ayındada 1.5 yıl olmuş biz tanısalı)oda bana dediki beni aradıgında[ bunu bana anlatmıştı bliodum eski sevglsnn onu telefonda rahatsız ettiğini ama bu kdr detayı yeni ögrendm] bu şarkıyı dnlememi söyledi bende dinledm şarkıyı bana yazmş dedi ..
Demezmi ben çok snrlendm dinlediğin yetmedi bide facendemi paylaştn yazıklar olsun askerde o kızımı düşünüosn
Onu düşünmek için çok bos vaktin var tabii düşün düşüün dedm..
Konuyu kapat artık yoksa kapatcam msnyi dedi
Bende kapatırsan kapat umrumda deil dedim.. sonra msnden çıktı gtti.. Facede konustuk ayrılmak istedgni söyledi benim saçma sapan davranışlarımdan
sıkılmış herşeye alınıyormusum.. Her konun altından darılcak bşe buluyormusum ... allah askına kızlar yaa siz olsanız ne yapardnz ? tamam diyip geçermydnz?
1.5 yıl olmuş kıza dair hala bşeler paylasıo facesinde şmdi ben hakszmym bunları demekte, düşünmkete ??
Sonra dediki ben o kızın adını ağzıma bile almıyorum sen bana o kız hakkında bagıramazsın dedi. Bende o kızın adını ağzına almıyorsun ama şarkısını paylaşıosn dedm..
Oda dediki beni artık taşayıblceğinden emn değilim eylem bir süre düşünüp taşınmam lazım dedii tmm dedmm.. sen blrsn bu kdr kolay silebiliosan beni sil dedim
Ve ayrıldıkk......
Acaba yarın arıcakmı of ya off

Son düzenleme:
Benim sevgilim de dengesiz ve kendine çok güvenenlerden.. Türkiyenin tanıdığı bir siyasetçinin oğlu. pohpohlanmaya alışmış.hep ben fedakarlık ettim,hep ben alttan aldım, ne yaptıysam yine yaranamadım..onu bunu bahane edip bağırıp çağırıp ayrılırdı..defalarca ayrıldık defalarca birleştik..ama bu sonuncu beni taşırdı...o zannediyordu ki arar beni,bensiz yapamaz.. aksine hiç aramadım,sustum,herşey yolunda gibi devam ettim.. bi kaç ay sonra tekrar döndü..ama artık başına bi darbe mi aldı bilmem.. o sinirli,agresif,gururundan burnunun ucunu görmeyen adam muma dönmüş..şimdilrde gönlümü almak için taklalar atıyor.. biliyor benden başka kimsenin ona katlanamayacağını tabi ama ben düşünmüyorum affetmeyi

benim 3 senelik bir iliskim vardi. 2 hafta önce beni terk etti ... ayrildigi gün beni cok sevdini söyleyen insan iki saat sonra olmuyor dedi. ve ayrilmak istedini söyledi. onun sifreleri bendeydi bir arastirma yaptim ve hayatinda baska bir kiz oldunu ögrendim ve cok yikildim. pazartesi beni aradi beni cok merak ediyormus beni kafasindan silmedini söyledi, ama yolunu ayirdini anlatti...ve simdilik sevgilim yok ama an meselesi dedi bana...ben cok kötüyüm kizlar napcami bilmiyorum

Erkekler için yaşanan yılların paylaşılanların emeğin hiç bir önemi yoktur.Bir başkası için anında harcıyaverir seni ve sevgini hafızasından siliverirler onca yaşanmışlıkları.Ama Allahın adaletine öyle inanıyoru mki kimse bir insanı mutsuz ederek mutlu olamaz.Benim de 4 yıllık ilişkim 1.5 ay önce bitti hiç kimse olmayacak dedi faceimden silme göreceksin vs vs dedi sildim ama asla inanmıyorum olmayacağına ama canımı öyle bir yaktıki 4 yıl boyunca onun da mutlu olamayacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…