arkadaslar aranızda sevgilisi terk edip sonra geri dönen var mı??

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz...bizim de 1 ay oldu ayrılalı...ben msnde falan yazmıorum hiç,gelirse kendi geliyor...hawadan sudan muhabbet ediyoruz...
inşallah geç olmadan döner...beklemedeyim..

Bizm ayrılalı neredeyse 4 ay olacak.Tek bir kötü anımız bile yok.
Beklemiyorum ama dönecek biliyorum.
Kimsede bende bulduğu sevgiyi,aşkı,fedakarlığı bulamaz.

Bizm ayrılalı neredeyse 4 ay olacak.Tek bir kötü anımız bile yok.
Beklemiyorum ama dönecek biliyorum.
Kimsede bende bulduğu sevgiyi,aşkı,fedakarlığı bulamaz.

2. ve 4. cümlen benim için de geçerli... =)

ama ben bekliyorum elimde olmadan...dönecek mi bilmiyorum ama bazen olumlu sinyaller alıyorum işte arkadaşlarından falan duyduklarımdan...ya da hala beni sewdiğinden emin olduğumdan...
bilmiyorum...bilmiyorum...bazen yüreğim daralıyor sanki...

Canım inşallah Allah gönlüne göre verir.Hislerine güven sen.Ben güveniyorum...

benmki 3 yıl sonra tekrar denememizi istedi.terkedildiğim için hayır dedm kötü davrandm.ama nasılım diye sorarsanz çok kötütüym.dün de diyo ki o bana gel kaçalım dediğinde ben gitmemştm onun için ayrılmş ben onu terch etmemişim onu sevmediğimi düşünmş.benm canımı acıtmak,üzmek için hayatında biri olduğunu hatta evlendiğini söylemişti ayrıldktan sonraama hepsi beni üzmek içinmş.şimdi bir çıkmazın içindeym acaba gerçekten seviyor mu beni diye aptal aptal düşünüyorum hala napıyım seviyorumm

ya beni hayatından tamamen çıkarmıyor , bir kere selam vermedim diye akşam msnden soruyor ne yaptm ben sana diye

böyle olunca da umutlanıyorum , dönecek diye ama inşallah haksız çıkmam , döneceğinden emin olsam beklerim ama ya ben hiç bir şey yapmazsam o da hiç bir şey yapmazsa diye de korkyorum

beklemek , hiç bir şey yapmamak doğru olan şey mi cidden ?

ya bu o kadar aptaL ve karışık bir durum ki...
birşey yapmassan,sonradan ah keşke şunu yapsaydım belki dönerdi,
arayıp sorduğunda da ah keşke çok sıkmasaydım o zaman belki dönerdi gibi bir durum var...

aşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misaLi...

ben hiçbirşey yazmıyorum msnde faLan,ama sürekLi onLine'ım yani bir tık ötemde...aman msne girmeyim beni merak etsin,haber aLamasın gibi bi çabam da yok,Laf sokucu ya da merak uyandırıcı iLetiLer de yazmıyorum...
dedğim gibi hep kendi geLiyor...
kişiye göre değişir tabi...

ben de yazmıyorum iğleneliyici iletiler , selam vermiyorum ama msnde gördüğümde onu içim rahat ediyor hah eve gelmiş diyorum .

olacağı varsa olur , beni en çok onun arkadaşlarının ona akıl vermesi , yapma etme ilgilenme demesi korkutuyor çünkü arkadaşları yüzünden de tartşmştk ilişkimiz sırasında ama içinde sevgi varsa kim ne derse desin yalan bence

ben de hiç bir şey yapmıyorum , istiyorsa beni elinden geleni yapar , ben ona aradğında kızmıyorum , terslemiyorum , karar versin de ne istediğine , bana bir adım atsın sonra koşarım bn ona

ama beni kaybettiğini , bensiz olamayacağını hissetmesi ve bir gün karşıma çıkıvermesi en büyük isteğim şu an umarım Rabbim bana o günleri gösterir :sm_confused:

umarım çabuk werirLer de kararLarını(oLumLu bir yönde)
biz de burda sorunLarımızı değiL sewincimizi payLaşıyor oLuruz... a.s.

Ben suan dagınım arkdaŞlar olanları yazmıstım bu sayafada 2 hafta oldu bıtelı ılıŞkımız 1.5 yıla yakın Çıktık bır ara ayrıldık 2 ay kadar ayrı kaldık hıÇ aramadım aramamda Öyle bı huyum yok kÖpek gıbı sevsemde aradı barıŞmak ıstedı barıŞtık baya zorladım ama tekrar bı araya geldık ayrılık Çok yaŞadık bıtıren hep ben oldum bıgun bıle bıtsın demedım artık tartıŞmalar baŞladı her hafta bı problem tm duzelıcek dıodum bıŞey Çıkıodu en son noldu dersınz evlerıne gıttım bılgısayda proble var dedı dıkkatımı Çektı ve gıdınce bılgısayrda tum Şıfrelerı kırdım bıde ne gÖrm msn geÇmıŞınde eskıyıle gÖrŞmek ıstedıgını unutamamıŞ son kez gÖrmek ıstemŞ bunu gÖrnce Şok oldum hemen ms attım ŞaÇmalam dedı ms detaylı atınca dedımkı demekkı o ınsan dÖnse ben bırakırdın bana gÖnderdıgı cvp evet haklısın bugun dÖnse kabul ederım onun kadar sevemem Çok kırıldım anlamam onu hıÇ affetmıcem sonra maıl attım ne varsa ıÇımde yazdım kızgınlıklarımı ses yok veremezde zaten haddını blsın dıe attım onuda gene atmazdım kendını bıŞey sanmsın sadece dlegım umarım bıgun pıŞman olur kapıma kadar gelır ama ben onu hıÇbızaaman affetmem affetmıcemde allaha havale ettım ama Çok pıŞman olucak benı oldugum yerde bulamıcak ben onu Çok sevdım bunları hakecek bıŞey yapmadım kafasını vuruck ıŞ Şten geıÇek yazık dıorum o yuzden aramsını ble beklemorum arayamazda bunca olandan sonra kıŞılık meselesı genede ama unutamıorum sevıorum ama sadece kandırıldım salak yerne kondum zoruma gıdıo arkdaŞlar yapar yapar pŞman olp dÖnerler ben ona bu son olayda aÇıklama yapmasına bıle fırsat vermedım gtsın onu sevsın

Hep çok sevdim üzerlerine düştüm hep anlayışlı kişi oldum sevgimi gösterdim ama onlar hep terkettiler hemde başkaları için.Şimdi düşünüyorum da insanın kaderi midir yoksa yaptığı aptallıklar mı?İnsanın aklına acabalar geliyor pişman mı mutlu mu dönecek mi vs sorular sorular ve hiç bir zamanda bi cevap bulamazsın

Acaba bazıları mı çok şanslı yoksa biz mi aptalız çözemedim hala?

bende ve arkadaşlarımda da böyle oldu çoğu kez.böyle oluncada dönülüyor.fazla anlayışlı olunca karşındaki farkında olsada olmasada seni elde var görüyor gibime geliyor.bazende anlayışla bakabileceğinize bakmayın.

1 ay oldu ayrılalı dün gece mesaj atmış " Seni çok özledim.."diye... :///// ama mantığım onunla olmaz diyo bitirmistim unutmaya çalısıodum nerden çıktıysa bu msj ouff

ayrılalı 13 gün oldu bitiren taraf benim köpek gibi seviyorum hala ne yapsam aklımdan çıkmıyor çıldırıcam ama bir tık yok ne yazık ki karşı taraftan ah bir adım atsa...

ayrılalı 13 gün oldu bitiren taraf benim köpek gibi seviyorum hala ne yapsam aklımdan çıkmıyor çıldırıcam ama bir tık yok ne yazık ki karşı taraftan ah bir adım atsa...

dediğim gibi özelden attığım mesajı oku. Köpek gibi aşık dğeiliz bağımlılık alıskanlık..

benimde sevgilim beni terk etti.neymiş efendm ben onun sözünü dinlememişim.onun gurunu kırmışım.beni kabullenmkte zorlanıyormuş flan filan.dedi.kendisi aslan burcuydu.ve çok gururluydu.ben sevdiğim için hani dedm bak seni sevşyorum yapma fln dedm.15 gn sonra geri döndü.tersledim ben onu ne var fln demiştim oda pişmn oldm dedi sana msjj atmamam gerekirdi fln dedi.bende akşama dedim iiçmde bana yaşattklarıne varsa hepsini msj oalrak attm oda cvp attı dedi benm üzlmediğimi sanıyorsun dedi cnm yanıyor hala dedi..ama sözm tutmayan kızıda kabullnmk zoruma gidiyor dedi.bende bişy demedm..bu gene 20 gn sonra geldi.iiydi ama gene kavga ettik gitti gene.sonra ark.demiş sseni sviyor flndmiş oda olmaz olsun böle sevgi demiş..facede arkad.konşmşlar demiş onun üzlmesine razı oluyonmu fln demiş oda sorunda orda ya demiş ondn içiyorum fln demiş facede duvarında damr videoları paylaşmş,sözler paylaşmş.sonrada merveyi kalbime gömcem demiş.bittimi bitti demiş.bnm içn kapadım sayfayı demiş.sonra bende 2 hafta sonra onu başka facedn ekledim.işletmek mnasıyla konştuk ama anlamştır bni olduğmu çnkü dedi ya sen mervesn dedi yada ark.dedi.bende inkare ttm fln..merve km fln dedm bilmemezlkten gldm.oda eski sevgilim dedi onubıraktım oda senin gibi böle konşuyordu dedi.bnde dedm demekki sevmişdedim.dediki yalan yok harbi sevdi beni dedi.bnde dedm sen svmednmi hata yaptı bırktm dedi bukdr..fln flan..sonra dün msj attm dedmki kendi facemdn sendn birşey isteyebilirmiyim dedim oda söle bakalım merve hanım dedi gülücük işereti yaptı.bende dedm seni unutmak içn bana kötü söz söle dedim bnde gülck işr.yaptım.dediki seni kırmak istemiyom dedi.bnde dedmkırmazsan olmazki dedimbıktım artık sabahlara kadar beklemektn dedim.merve yapma nolur dedi.başksıyla konşuyorum dedi.bnde dedmki ona ölmedn mezara koydun beni dedm.mutlu ol daha ne dim dedm.dediki saol sende.dedi.:))arkadşlar onda bir gurur war yani tam bir başa bela.ayrılmamızn nedeni ise ben tshrt gydm diye nneymiş efndm onun söznü dinlememişim.he bu arada birde çok kısaknçtı erkek ark.bni ekledi diye çocuğa sölemediğini bırkmamştı.bide onun bacı dediği kızı eklemişitm bana sildirtti onu.dedm nedn silcm dedm hiçbir arka.senin facende olmasını istemiyorum dedi..arkadaşlr napcm yardım edin????????????

ZALİMM amacın ne neden her açılmış konunun altına
kopyala yapıştır yapıyorsun kendine özel konu açsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…