inşallah benimkisi de geri döner ya nerdeyse 2 ay oldu ayrılalı
ayrıldıktan sonra bir ay peşinde koştum , karşısına çıktım bir anda ama o hiç bir yakınlık göstermdi , rahat bırakılmak istiyorum diyip durdu , derken ben aramamaya başladım , on gün sonra beni aradı , muhabbet ettik havadan sudan, bana seni hala çok seviyorum dedi , başkası olacağını sakın düşünme , şu an ilişki istemiorm hayatımda ama istersem bu senle olur dedi , arkadaşlarıma da biraz zaman lazım diyormuş
karşılaştığımızda bana baktığını hissediyorum ama onun dışında hiç birşey yok bayadır , msnde yazmıyor , mesaj atmıyor , aramıyor , artık ümidi kesmek üzereyim , çok moralim bozuk iki aydır
Bizm ayrılalı neredeyse 4 ay olacak.Tek bir kötü anımız bile yok.
Beklemiyorum ama dönecek biliyorum.
Kimsede bende bulduğu sevgiyi,aşkı,fedakarlığı bulamaz.
Canım inşallah Allah gönlüne göre verir.Hislerine güven sen.Ben güveniyorum...2. ve 4. cümlen benim için de geçerli... =)
ama ben bekliyorum elimde olmadan...dönecek mi bilmiyorum ama bazen olumlu sinyaller alıyorum işte arkadaşlarından falan duyduklarımdan...ya da hala beni sewdiğinden emin olduğumdan...
bilmiyorum...bilmiyorum...bazen yüreğim daralıyor sanki...
ya beni hayatından tamamen çıkarmıyor , bir kere selam vermedim diye akşam msnden soruyor ne yaptm ben sana diye
böyle olunca da umutlanıyorum , dönecek diye ama inşallah haksız çıkmam , döneceğinden emin olsam beklerim ama ya ben hiç bir şey yapmazsam o da hiç bir şey yapmazsa diye de korkyorum
beklemek , hiç bir şey yapmamak doğru olan şey mi cidden ?
ben de yazmıyorum iğleneliyici iletiler , selam vermiyorum ama msnde gördüğümde onu içim rahat ediyor hah eve gelmiş diyorum .
olacağı varsa olur , beni en çok onun arkadaşlarının ona akıl vermesi , yapma etme ilgilenme demesi korkutuyor çünkü arkadaşları yüzünden de tartşmştk ilişkimiz sırasında ama içinde sevgi varsa kim ne derse desin yalan bence
ben de hiç bir şey yapmıyorum , istiyorsa beni elinden geleni yapar , ben ona aradğında kızmıyorum , terslemiyorum , karar versin de ne istediğine , bana bir adım atsın sonra koşarım bn ona
ama beni kaybettiğini , bensiz olamayacağını hissetmesi ve bir gün karşıma çıkıvermesi en büyük isteğim şu an umarım Rabbim bana o günleri gösterir :sm_confused:
Hep çok sevdim üzerlerine düştüm hep anlayışlı kişi oldum sevgimi gösterdim ama onlar hep terkettiler hemde başkaları için.Şimdi düşünüyorum da insanın kaderi midir yoksa yaptığı aptallıklar mı?İnsanın aklına acabalar geliyor pişman mı mutlu mu dönecek mi vs sorular sorular ve hiç bir zamanda bi cevap bulamazsın
Acaba bazıları mı çok şanslı yoksa biz mi aptalız çözemedim hala?
ayrılalı 13 gün oldu bitiren taraf benim köpek gibi seviyorum hala ne yapsam aklımdan çıkmıyor çıldırıcam ama bir tık yok ne yazık ki karşı taraftan ah bir adım atsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?