arkadaslar aranızda sevgilisi terk edip sonra geri dönen var mı??

eğer kaderinizde o kişi varsa aylarda geçse yıllarda geçse ve gerçek sevgi varsa döner ve bnmki bir çok kez terk etti ama yine döndü saymkla btmz ama artık bitti tabi

o değil ama ben ayrılmıştım o tekrar gelip barışalım mı demişti tabi bende hemen atmaıştımmm

İlk aşkım nedensiz yere beni bırakıp gitmişti...Geriye hüsran hergün ağlayan gözyaşı dinmeyen bir ben kalmıştım..Bir süre sonra geri döndü çok pişmanım beni affedebilecekmisin seni hala çok seviyorum dedi..Seven insan böyle yapmaz sen beni dinlemedin şimdide ben seni dinlemiyorum dedim ve hayatımdan bir daha hiç girmemek üzere çıkardım onu..İyiki de geri dönmemişim tekrar başlamamışım o acı dolu günlere..

Şimdi benim için herşeyi feda edebilecek herşeyden çok sevdiğim bir aşkım var Allahım iyi ki onu çıkardı karşıma :asigim:

benimde geri dönüyo... ama malesef her ayrılıkda bişeyler biraz daha tükeniyo veee hep şunu söylerim ( uygulayamam ama :) ) bi ilişki bittiyse bi daha başlamamalısın çünkü bişeyler yolunda değilmişki bitmiş ve denenmişi denemiyceksin.

Allah alnına yazdıysa o kişinin adını illaki her engele ragmen oluyorsun. ben bunu enn iyi sekilde yasadım. ailelere, mesafelere ragmeen evlendikk. Allaah nasip etmediyse yazmadıysa biyerini yırtsan nafiledir..

evet döndü... o kdr dil döktü beni inandırabilmek için sevgisine uzun çabasından sonra ona tekrar güvenmeyi denedim ama ndnse gidecek gibi geliodu bana hep ki öle de oldu... ciddi olduğunu yüzük takmak istediğini söledi...ama 1 hafta sonunda yapamayacağını söledi...erkeklere güven olmaz herşeyi kendi istedikleri şekilde yönetiolar...ve ne istediklerini kesinlikle bilmiorlar bnce...

benim sevgilim beni 1 kere terk etti geri döndü tamam dedim yeniden sevgili olduk ve yine tekrar terk etti bu sefer bi daha dönmek isterse süründürecem onu sürüm sürüm sündürecem yalvaracak bana tabi bi daha dönmek isterse istemezsede salla gitsin tam aşık değilim çok mutluyum sevgilim yok,derdim yok ohhhhh sizde böyle düşünün inanın çok rahatlıyorsunuz ve asla onunla sevgiliyken dinlediğiniz şarkıları dinlemeyin,aşk acısı çekenlerin yanında durmayın,onun kötü yanlarını düşünün unutamam onu demeyin yada eninde sonunda dönecek,o bensiz yapamaz diyin ben çok istedim bana geri dönmesini ve inanmıştım geri döndü ama 1 haftalığına bi daha aaasssslaaa yalvartmadan kabul etmem teklifini

dönsün tamamda yıllar sonra olmaz iş işten geçmiş olur bence ya karsındakını hayatında bırı varsa kafasını karıstıırmaktan baska bbısey olmaz erkeklerı anlamıyorum senı sevıyorum dıyo ama sadece gel dıyo bana kendı gelemıyo fedarkarlık hep bayanlar mı yapacak

bumerang gibi geri döner, eğer hatalıysa ve kendi terk ettiyse ve burnu sürtüldüyse... ben de öyle oldu.

bumerang gibi geri döner, eğer hatalıysa ve kendi terk ettiyse ve burnu sürtüldüyse... ben de öyle oldu.

dafne bendekı kendı terkettı benı, hatalı sayabılırız bende degıldı hata ona terkettırdım, aramazsam burnu surtulcek , bumerang :) yerım senı ama, umut verıyosun bana

tam üç ay çokmuş diyecektim
ayrılalı bir ay olduğu aklıma geldi..
zaman hızlı geçiyor. zor geçiyor aslında ama..

3 ay bıle ıyı canım yaaa
bazen gıdıp hıc dönmuyorlar ya da 1-2 sene sonra dönuyorlar düşünsene 3 ay cok ıyı ve 2 senedır sürüyormus masalah

ama bak dipnotu gordun mu en son hıc umursamadım aramadım sonra yalvardı döndu dıyo... esas olay orda

ay ne güzel, canımcım benim. hiç merak etme, burnu öyle bir sürtülecek, kıymetini öyle bir anlayacak ki:) çok net söylüyorum, bumerang gibi geri dönecek sana :)

canım zaman garip geçiyor. 1-2 sene diyince gene çok gibi gözüktü ama ben ayrılalı 7 aydan fazla olmuş:)
üç aya çok diyormuşum öncelerisengözlerimebaksanab..

çoğusu döndü, eskısı de döndu aradı sordu ugrastı hemde cok pıs sekılde bırakmıstı benı 2 sene depresyona gırdım, arası sordu tabıkı kabul etmedım,

bır tanesı dönemedı o benı aldattıgı kızla ewlendı sımdı 7-8 yaslarında cocugu var,

gecen senekı henuz dönmedı belkı yazın sonu gıbı döner ama beklemıyorum onu dönmeyebılır yani..

sımdıkı yenı ayrıldıgım da eskı sevgılımdı yıne ayrıldık bıraktı benı, beklıycem ama planım öyle. sevıyorum hala malum terkedıldım :)

canım zaman garip geçiyor. 1-2 sene diyince gene çok gibi gözüktü ama ben ayrılalı 7 aydan fazla olmuş:)
üç aya çok diyormuşum öncelerisengözlerimebaksanab..

gerı döndu mu pekı senın o ayrıldıgın ? ş u an ayrı mısınız hala

bır de pesınden kosmus muydun ayrldııgnızda?

oo kolonyacım hemde ne koştum peşinden..
aylarca gece gündüz aradım.
karşısına falan ciktim. mektup falan yzdim..
bıraktım bi noktada..
baktım olmuyor pes ettim..
sonra o benim karşıma çıkmaya başladı..
hiç dön bana diye gelmedi ama gelir sanırım..

bu arada bana da dönmeyen olmadı.. ki ben çok kişiyle cikip terk edildim:)

hehe kızım zaten senle bız benzıyoruz
baksana sen de unutkan ben de unutkan mesela

neyse ne dıyoduk,
döner gıbı oldu dön demedı ama konustu duyorsun ıyı super
kosmana ragmen gelmıs

yenısı nasıl pekı yenı mı var sımdı ?
eskısı ıyıdır muhtemelen sevıyorsundur gerı al olmazsa alıcak mısın döndum derse?

inşallah benimkisi de geri döner ya nerdeyse 2 ay oldu ayrılalı
bizim ayrılık ortak karardı ama ben ayrıldıktan sonra bir ay peşinde koştum, yalvardım , karşısına çıktım bir anda ama o hiç bir yakınlık göstermdi , rahat bırakılmak istiyorum diyip durdu , derken ben aramamaya başladım , on gün sonra beni aradı , muhabbet ettik havadan sudan, bana seni hala çok seviyorum dedi , başkası olacağını sakın düşünme , şu an ilişki istemiorm hayatımda ama istersem bu senle olur dedi , arkadaşlarıma da biraz zaman lazım diyormuş

karşılaştığımızda bana baktığını hissediyorum ama onun dışında hiç birşey yok bayadır , msnde yazmıyor , mesaj atmıyor , aramıyor , artık ümidi kesmek üzereyim , çok moralim bozuk iki aydır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…