arkadaslar arasinda cinsellik konusulmasi dogrumu

tavsiye yi de yanlış vermişiniz bence
kadın zevk alamıyorum demiş , siz kadınlığınızı kullanın eşine oral seks yap demişsin
bunların hepsi erkeğe daha çok yarayacak şeyler , bu durumda kadın kadınlığını değil erkek erkekliğini kullanacak

Etik olarak karşı olduğumdan değil, fakat, insan beyninin kelimelerle değil de, resimlerle düşündüğünü bildiğimden, karşıdaki beynin doğası gereği iki saniyeliğine de olsa beni ve partnerimin gözünün önüne gelmesi, çok da lazım değil hani.
Sonra bilinçaltına giriverir felan, eşime asılır bilmem ne. Yaşamadım değil bunları. O yuzden artık paylaşmıyorum.

sen kocanın başka erkeklerle bu muhabbetlere girmesini ister miydin? ben istemezdim şahsen. hele bir de bu arkadaşları beni tanıyorsan biliyorsa. bir sürü şey düşünceeler geçecek akıllarından sonra. bence konuşulmamalı kesinlikle. bir şeyler de özel kalsın canım artık...

Bence sizin arkadasinizin isteksizligi falan yokmuş, agzinizdan laf almaya calismis. Çünkü isteksizligi olan bir insan dondurmayi başka bir şeye benzetmez, benzetemez, iğrenç ya. Midem bulandi...

Ayy en rahatsız olduğum konu. Kocam gidip elin adamlarına bana öyle böyle yapıyor dese hoş olur mu? Adamlar istese de istemese de gözlerinde canlanır. Bu özeldir yahu orda burda anlatılır mı? Öyy! :/

konusan arkadasımız o ankı ortamda belkıde agzından kacırdı ,karsıdakı hanım efendıde bunu cok irdelemıs ,yalnıs olsada bazen bayanların oldugu ortamda boyle seyler konusuluyo

ben konusmam. arkadaslarinizin eslerini.taniyorsunuz sonucta. bence.arada bir.mahremiyet bir mesafe olmali. ozel hayata bunun icin ozel demisler nihayetinde. nasil bakacaksiniz ki eslerinizin yuzune? aklinizda tuhaf seyler canlanmayacak mi?

Bu konuların arkadaşlar arasında bu şekilde konuşulması beni rahatsız eder.Konuşulan ortamda da bulunmam,ayrılırım ordan.Yardımcı olmak için erapist önerilebilir arkadaş olarak.

Boş boğazlı insanlar yüzünden anlatmam
sonra dönüp dolaşıp üstüne katılıp bana geri döner falan
arkadaşınızda olsa konuşmayın hele öyle 4 5 kişinin yanında kendinizden ve eşinizden bahsetmeyin

Konuşulmaması taraftarıyım... Eşimle yaşadıklarım bize özeldir ,tavsiye de bulunarak dahi olsa kimseye anlatılmaması gerekir tabi bana göre.... Tavsiyede bulunacaksanız başka türlüde bulunabilirdiniz kitap,internet,uzman bir doktora gitmesini,bakımlı ol gibi felan yol gösterebilirdiniz. Pozisyona kadar anlatmak işi degiştiriyor.... İki yakın dost arasında bile bu tür konuşmaların olmasına karşıyım ne münasebet benim özelimı yakın arkadaşımın bilmesine gerek yok.... Şu da bir gerçek ki bir üye eşim erkek arkadaşlarına ilişkimizi anlatmış diye konu açsa sapık ,pislik diye demedik laf koymazdık ama iş hemcinsimiz olunca ne kadar ılımlıyız ama yapılan aynı şey çifte standart var sanki... Erkekde anlatsa kadında anlatsa hem dinen,hem Türk toplumunun ahlak anlayışı açısından yanlış .... Ayrıca eşimle aramızdaki ilişkinin mahremiyetine karşı bir saygısızlık olarak düşünüyorum... Böyle şeyler iki kişi arasında özel yaşanmalı özel kalmalı...

Son düzenleme:
Bence çok samimi arkadaşlarsa konuşulabilir. Gün gibi bir ortamda çok gerekli değil ama samimi arkadaşlarla bunların konuşulmasını doğal buluyorum.

Amaan ne olacak sanki
O olmalı mı bu olmamalı mı diye çok fazla şey düşünmek insanı kısıtlar
Rahat ol

Yaaa arkadaslar tmm ben konustum asla evire cevire yapiyoruz diye anlatmadim. Sadece benzetme yapinca x bende hah iste yatakta farkli seyleri dene dedim iyhh 1 2 kez istedi icim almadi dedi bende sen öyle yaparsan öyle yaklasirsan zevkte alamazsin esinide kendinide mutlu edemezsin dedim.oda haliyle benim yaptigimi anladi. Anlarsa anlasin napim.. yani hep esine mahana ariyordu bende birazda kendinde aramasini bahsettim.. 4 kisiydik vee herkes konustu ben kendimi asla onlarin yataginda bulmam ilgimide cekmedi kocalari

Arkadasin biri yazmis yatak odasi sirlari oku tavsiye ederim diye.. ben burda cok hikayeler okudum org.. olamiyorum zevk alamiyorum mutlu degilimm vs ama kadinlar hic tanimadigi insanlara bile kendinden örnekler verip evliligini kurtarmasi icin akillar vermisler hatta benim dedigimden daha fazlasini anlatmislr. Tanidigin biriyle konusuncami bu kadar ters tepki aldim bilmiyorum ama. Sadece merak ettigim dogrumu yanlismi herseyde fikir ayriligi yasandigi gibi bundada fikirler farkli farkli . Sadece sunu anladim fazla detaya girmeden konusmanin bi sakincasi yok bence

En irrite olduğum şey kadınların cinselliği fazla ulu orta konuşmalarıdır.
Annemin günlerinde de çok kez şahit oldum.
Cinsellik konuşmak tabu olmamalı ama "ben böyle yapıyorum, sen de dene; biz böyle denedik sorun yok sen de yap" gibi şeyler hoş olmuyor.
Bilgi verilmesi, doktor önerilmesi, kaynak önerilmesi daha mantıklı bu durumda.

Bir saglik sorunu gibi dusunup yardimci olmaya calismissiniz bunda bir sorun yok ama bence kendi ozeliniz her zaman sizde kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…