Arkadaşlar bacaklarına hazır dolgu (macrolane, hyacorp vb.) uygulaması yaptıran var m

icepond_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
7
0
36
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba,
Forumdaki "bacak dolgusu yaptıran var mı" başlığındaki bir çok sayfayı okudum.çoğunlukla yağ transferi yöntemi ile ilgili yazılar okudum. Macrolane, hyacorp gibi hazır dolgu uygulaması yaptıran birine rastlayamadım. Acaba bu uygulamayı yaptıran var mı, varsa hangi doktora ve ne kadara yaptırdınız, memnun kaldınız mı, bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim

ben yaptirdim,1 sene gibi bir sürede eriyor,bölgesel uyusturularak yapiliyor,ama yine de aciyor..10 gün kadar morarma oluyor o bölgede sonra geciyor..agri cok cekmiyorum,ilk gün sadece dizimi bükemedim,sonra gecti..1 tüp 500 euro civarindaydi

ben yaptirdim,1 sene gibi bir sürede eriyor,bölgesel uyusturularak yapiliyor,ama yine de aciyor..10 gün kadar morarma oluyor o bölgede sonra geciyor..agri cok cekmiyorum,ilk gün sadece dizimi bükemedim,sonra gecti..1 tüp 500 euro civarindaydi

sevgili elcer
yazını okudum dolgunun 1 yılda eridigini yazmıssın.tamamen yokmu oldu su an eski haline gerimi döndün.birde fiyat olarak ne odemiştin ve kime yaptırmıstın.doktorlar 3-5 yıl sure biciyorlar acaba aldatmaca olabilirmi?

Geçmiş olsun peki bir tüp iki bacak için yeterli oluyor mu ve nerede yaptırdınız

Back
X