- 25 Eylül 2014
- 836
- 2.280
- 408
- Konu Sahibi kocsevenkovahatunu
-
O değil de, bir erkek üye konu açsa bir gün, "sevgilime donsuz fotoğraf yolladım, şimdi tehdit ediyor istediklerimi yapmazsan herkese yayarım diye" ben hep bunun hayaliyle yaşıyorum ama bakalım belki çıkar bi sivri zeka.
Bi sorununuzmu var acaba?
Bir sonraki konu
"hamile kaldım yardım edin"
olmasın da
Ne kadar suredir birlikteydiniz de foto istedi sizden ?
Ben bi terbiyesizlik yapmadımYa terbiye cercevesinde konusun yada konumdan cıkın.
böyle bir erkekten hayır gelmez.sonunda pişman olacağın şeyler yapma.ciddi düşünen aklı başında seven bir erkek böyle bişey istemez.terk edilmekten korkar.2 aydir. Ama onceside var oralar cok karisik. Daha oncesindede terketmisti beni benim ona asik oldugumu biliyodu o yuzden her istedigini yapacagimi sandi ama o isler oyle yurumedi. Sonuc; terkedilmeyle karisik ayrilik.
Anladım pek güven veren bir ilişki değildi herhalde. O güveni alamayınca atmazdim asla. Ki siz de atmamissiniz en doğrusunu yapmissiniz. Ama güvenilen karşıdaki insandan emin olunan bir ilişki de gönderilebilir bence.2 aydir. Ama onceside var oralar cok karisik. Daha oncesindede terketmisti beni benim ona asik oldugumu biliyodu o yuzden her istedigini yapacagimi sandi ama o isler oyle yurumedi. Sonuc; terkedilmeyle karisik ayrilik.
Ben bi terbiyesizlik yapmadım
senden böyle foto isteyen birinin birlikte olmayı isteme ihtimali de yüksek
ve gizli ilişkilerden sonra da hamilelik olayı oluyor sonra da aldırma vs vs
burada ben buna gönderme yaptım
özel olarak bir imada bulunmadım
Bu sekilde anlaşıldıysa da kusura bakmayın ama bana terbiyesiz deme hakkın yok
Bacım sana hiç, Değişik ve fekat mantikli bir bakış açın olduğunu söyleyen oldu mu?Beynimden vurulmuşa döner, googleda don yazıp aratamayan bu embesil adamdan ayrılırdım.
Taviz vermem, yol veririm.
Konu bu değil zaten ben burada diğer konulara basit bi gönderme yaptım o kadarBende terbiyesiz demedim terbiye cercevesinde konusun dedim. Bastan beri acikliyorum atmadim diyorum gizli iliski sonucu hamilelige nereden geliyor konu? Cok cirkin bir varsayim
yok şükürYok cok sukur. Sizin??
Konu bu değil zaten ben burada diğer konulara basit bi gönderme yaptım o kadar
gizli ilişki dedigim konu cinsel anlam değil
aileden gizli yapılan şeyler
aileden gizli olunca da başa is acıyor
ben bu konuda terbiye uyarısı alacak biri değilimBende terbiyesiz demedim terbiye cercevesinde konusun dedim. Bastan beri acikliyorum atmadim diyorum gizli iliski sonucu hamilelige nereden geliyor konu? Cok cirkin bir varsayim
Peki Afedersiniz bu yorumu görmeden tekrar yazmıştımPekala yanlis anlasilma varsa uzatmanin alemi de yok. Kendi payima duseni yapiyorum susuyorum
Yok
yok şükür
Oyle bişey soruyorsunki adam çamaşırlu resim istiyer:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?