• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bakabilir misiniz listem sagliklimi

kumralguzeli

Boy165 bslangc101.7 ilk hedef 89 asilhdf 68
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
348
515
108
Arkadaşlar sizlerle menumu paylasayim saglikli mi değilmi yağdan kilo verebilirmiyim lütfen yardımcı olun
Sabah
Uyanınca 2 bardak ılık su form bitki çayı
Kahvaltı
1 yada 2 haşlanmış yumurta yada 1 yumurta 1 dilim peynir
2 dilim tam tahilli ekmek bazen 1 dilim
5 zeytin
Yesillik,domates salatalık genellikle ya domates yada salatalık yiyorum yeşilliklerle
Ara
Yeşil çay yada kayısı çayı
Bir adet meyve, tercihim yeşil elma kuru kayısı yada 2 3 tam ceviz oluyor
Akşam
1 dilim ekmek
7 y.k sebze yemeği sebze yemeğimi kıymalı yada kusbasi doğranmış tavuk eti ile 2 y.k yağda pisiriyorum sebze olmazsa 100 gram tavuk yada köfte tercih ediyorum arada birde 2 y.k bulgur pilavı
Ara
Form çayı 4 y.k karabiberli pulbiberli yoğurt 5 10 dk sonra yeşil elma
2.5. 3 litre su içiyorum 2 şişe doğal maden suyu da içinde 300 ip atlıyorum ve 1 mile yada 2 mile leslie yapıyorum

Siz ne yapıyorsunuz böyle sabah akşam form çayı içilir mi,bağırsaklardaki yararlı organizmaları yok ederseniz bağırsak ile ilgili sorunlar zamanla baş gösterir.Benim tavsiyem akşamdan 3-4 adet kayısıyı suya koyun sabah aç karnına suyu ile birlikte tüketin eğer kabızlık sorunu yasiyoraaniz.Yoksa sabahları kalkınca bir çay kaşığı çörek otu yağı ve bir bardak ılık suya elma sirkesi koyup için.Sanirim iki öğün şeklinde besleneceksiniz,tavsiyem bir gün sadece protein bir gün protein sebze tüketmeniz.Aksam çok geç saatte beslenmemeye çalışın kolay gelsin

Çok fazla form çayı yok mu :( bagirsaklara zarar verebilir bence

Back
X