geçmiş olsun canım
tabii en iyisi yine uzman yardımı
canım bak sağlıkta hiç bir şey anlamsız ve açılımsız değildir.bir ilacın yan etkisi vardır,kimi ilaç konuşamama yapar,kimi unutkaNLIK yapar,kimi uyku yapar,daha korkunçları bile vardır bunların..ama bunlar sadece yan etkidir,yani geçicidir..içini ferah tut,sağlıkta yanlış yapmazlar kolay kolay,yani hastalansan da ilaç kullansan da tedavi görsen de herşey kuralına göre yapılır ve zararlı bir tablet ya da süspansiyon asla ama asla piyasaya sürülmez.ancak yan etkilerini yaşarsın,onlar da geçicidir.
mesela ilk defa dişim çekileceğinde dişimi uyuşturmuşlardı,ama inanırmısın tüm yüzüm uyuştu ve ufacık bir hareket bile yapamadı yüzüm,ve ben o kadar korktum ki herhalde birşey oldu yüzüme bulaştı uyuşturucu,ve asla düzelmeyeceğini sandım.
fark olarak sen takıntı yapmışsın,çünkü ben düzeldiğini gördüğümde kendime gülebildim ne seneryolar üretmişim diye.fakat sen daha çok içinde büyümesine izin veriyorsun.
hayatı akışına bırak,allah hiç bir kuluna katlanamayacağından daha fazla acı vermez.
rahat bırak kendini,hepimiz bir korkuyla yaşıyoruz sonuçta,ve elbet hepimizin başına korkutucu şeyler geliyor,ama emin ol herkes kaderde yazılıymış benim hatam değil diyebiliyor.
kendini zamanını herşeyini akışına bırak,düşünme aklına getirme böyle şeyler,korkacak bir şey yok,düşüren allah kaldırmasını da biliyor cnm içini tertemiz tut,hayat çok güzel,güzellikleri görmeye çalış
en iyisi iyi bi arkadaş çevresi edinmek bence dertleşmek çok yalnızmı kalıyosun acaba...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?