arkadaslar ben cok fena asik oldum,acill yardiminiza ihtiyacimm varrrr !!!

Sabah sabah oturup sana analiz yapasım, yardım edesim geldi.
Bu analiz konularında iyiyimdir çünkü
Faceten de baktım hoşlandığın kişiye.
Şimdi;

1.Bu çocuk çapkın değil.
Çapkın birinin bu kadar az takipçisi olmaz. Ayrıca fotoğraflarında hiç kız yorumu yada ukala tavırları yok.
Beğeni sayısı da normal. Buda onu seçici yapar.

2.Entel biri. Sürekli birşeyler araştıran, okuyan, değişik teorilere merak salan.
Örneğin; hollow earth meraklısı. Paylaştığı fotodan anladım. Pek bilinen bir şey değil bu.
İlgisini çekmek istiyorsan sende o teoriyi araştırıp onunla ilgili fotoğraf paylaşabilirsin.

3.Zengin. Kılığından kıyafetinden belli. Ayrıca okuduğu üniversiteden.
Özel bi üniversite okuyor. İnstagram fotoğraflarından da belli zaten elit takılmayı seviyor.

Buna göre bir yol çizebilirsin ama bana zor biri gibi geldi.

Ooo cocugun takipci sayisi articak simdi. Yakisikli ama niye insan boyle asik olur anlamam.fazla ergence :)

Celebration diye yorum yaptigi fotografinda sevgilisi oldugu izlenimine kapildim :/

Son düzenleme:
bence bu konuyu açan bu erkek :) kendini burda afiş edip kaç kız düşer diye bekliyor şimdi :))))

O değil de çocuğun takipçi sayısında bir değişim olmadı sabahtan beri. Yazık oldu :26:

O değil de çocuğun takipçi sayısında bir değişim olmadı sabahtan beri. Yazık oldu :26:

hahaha tühh yutmadık kızlarrrr :) eee tabi bir çoğumuz evli mutlu çocuklu ya da ihanete uğramış olunca gözümüz görmüyorrr hahaha :)

ya biri kendine hesap açmış. o kişinin çpakın olmaması mümkün değil. twiterda sahte.. konu sahibi aklı başka yerde....

tikky bu çocuk böyle ortam falan yapan tiplerden
sen de onun standartlarındaysan olabilir tabi yani sosyallik ortam yapma açısından
yoksa kendi halinde biz kızcaazsan ayrı dünyaların insanlarısınız

nedense konunun doğru olduğuna inandım bu sefer

yaa sen harikkasinn ben de tam olarak senlee ayni dusunuyodumm.ilgisinii cekmek inanilmaz zorr belli etmemeyeee calisarak yapmadigim kalmadi desem yalan olmazz.Ama ben yinede yilmadan devamedicem calismaya

Valla tatlim o instagram daki kisi sen isen pek bir antipatiksin, seni gozum hic tutmadi...

Sayet konu gercekse konu sahibi arkadasim sana diyecegim sudur ki bu cocuktan uzak durmalisin. Fazla havali, arkadaslarin dedigi gibi hayati ciddiye almayan birine benziyor. Ciddi iliski yasanacak biri gibi degil sannki. Boyle laylaylomcu bir tipmis gibime geldi.. tabi yaniliyorumdur belki insallah istedigin gibi olur hersey...

Valla tatlim o instagram daki kisi sen isen pek bir antipatiksin, seni gozum hic tutmadi...

Sayet konu gercekse konu sahibi arkadasim sana diyecegim sudur ki bu cocuktan uzak durmalisin. Fazla havali, arkadaslarin dedigi gibi hayati ciddiye almayan birine benziyor. Ciddi iliski yasanacak biri gibi degil sannki. Boyle laylaylomcu bir tipmis gibime geldi.. tabi yaniliyorumdur belki insallah istedigin gibi olur hersey...

Uyduruk bi konu yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya fake değilsen burada insanları ifşa etmen çok kötü bir davranış, fake isen buralara kadar düştüysen de yazık

yakışıklı kavramıma uygun değil, cool sınıfına hele hiç değil

Tecrübe koniisiiyyy desene suna haha

Valla konu fake gibi geldi ama.. illada cevap vereceksek.. kişiden kişiye değişir tabi ama yakışıklı görmesem bille bu adamı yakışıklı sıfatına ben koymam.
Ama sen beğendiysen uzak dur.

bence begendiginiz insanın burda instagram hesabını paylaşmak hiç hoş bi hareket degil tabii beyefendi kendi açmadıysa

çok tiky duruyor ben pek sevmem böle erkek adam gibi olmalı esmer uzun efendi ne öle tiky tiky gözlükler felan tabi bnm fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…