- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
O değil de çocuğun takipçi sayısında bir değişim olmadı sabahtan beri. Yazık oldu :26:
Sabah sabah oturup sana analiz yapasım, yardım edesim geldi.
Bu analiz konularında iyiyimdir çünkü
Faceten de baktım hoşlandığın kişiye.
Şimdi;
1.Bu çocuk çapkın değil.
Çapkın birinin bu kadar az takipçisi olmaz. Ayrıca fotoğraflarında hiç kız yorumu yada ukala tavırları yok.
Beğeni sayısı da normal. Buda onu seçici yapar.
2.Entel biri. Sürekli birşeyler araştıran, okuyan, değişik teorilere merak salan.
Örneğin; hollow earth meraklısı. Paylaştığı fotodan anladım. Pek bilinen bir şey değil bu.
İlgisini çekmek istiyorsan sende o teoriyi araştırıp onunla ilgili fotoğraf paylaşabilirsin.
3.Zengin. Kılığından kıyafetinden belli. Ayrıca okuduğu üniversiteden.
Özel bi üniversite okuyor. İnstagram fotoğraflarından da belli zaten elit takılmayı seviyor.
Buna göre bir yol çizebilirsin ama bana zor biri gibi geldi.
hahaha tühh yutmadık kızlarrrr :) eee tabi bir çoğumuz evli mutlu çocuklu ya da ihanete uğramış olunca gözümüz görmüyorrr hahaha :)
ya biri kendine hesap açmış. o kişinin çpakın olmaması mümkün değil. twiterda sahte.. konu sahibi aklı başka yerde....
Sabah sabah oturup sana analiz yapasım, yardım edesim geldi.
Bu analiz konularında iyiyimdir çünkü
Faceten de baktım hoşlandığın kişiye.
Şimdi;
1.Bu çocuk çapkın değil.
Çapkın birinin bu kadar az takipçisi olmaz. Ayrıca fotoğraflarında hiç kız yorumu yada ukala tavırları yok.
Beğeni sayısı da normal. Buda onu seçici yapar.
2.Entel biri. Sürekli birşeyler araştıran, okuyan, değişik teorilere merak salan.
Örneğin; hollow earth meraklısı. Paylaştığı fotodan anladım. Pek bilinen bir şey değil bu.
İlgisini çekmek istiyorsan sende o teoriyi araştırıp onunla ilgili fotoğraf paylaşabilirsin.
3.Zengin. Kılığından kıyafetinden belli. Ayrıca okuduğu üniversiteden.
Özel bi üniversite okuyor. İnstagram fotoğraflarından da belli zaten elit takılmayı seviyor.
Buna göre bir yol çizebilirsin ama bana zor biri gibi geldi.
Valla tatlim o instagram daki kisi sen isen pek bir antipatiksin, seni gozum hic tutmadi...
Sayet konu gercekse konu sahibi arkadasim sana diyecegim sudur ki bu cocuktan uzak durmalisin. Fazla havali, arkadaslarin dedigi gibi hayati ciddiye almayan birine benziyor. Ciddi iliski yasanacak biri gibi degil sannki. Boyle laylaylomcu bir tipmis gibime geldi.. tabi yaniliyorumdur belki insallah istedigin gibi olur hersey...
Uyduruk bi konu yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilemedimiçinden ne geliyosa onu yap. Ya da bakışma falan olduysa hayırlıysa o adım atsın de. Ben dua ettim ertesi gün mesaj geldi. Tabi nur inmedi haşa ama olacağı varsa oluyo anlamında söylüyorum. Fotoğrafını bwğenmekten fazlasını yapma. İsterse adım atar istemezse de söylediğinle kalmamış olursun
.
Tecrübe koniisiiyyy desene suna haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?