- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Arkadaslarr ben hic iyi degilimmm,ondan baskasini dusunemez oldum.Aklimdan bir an cikaramiyorum.Tecrubem pek yokve onun gibi birine nasil yaklasmam gerektigini hic bilmiyorum.Sizce ne yapmaliyim elim kolum baglandii noluur yardim edin. ayni yastayiz ve bende guzel oldugumu dusunuyorum ama ortak hic arkadasimiz yok sizce boyle birine nasil yaklasmaliyimmm ???
Heralde kızımşuan sevgiliyiz %100 çalışan bi yöntem ahahhahshah
.
Vayyt kocumpeki begenme imkani olmayan vatandaslara tavsiyen nedir portakalli kurabiyecigim (artik seni yilin ask uzmani ilan ettim)
Teşekküüüürleronu bilemedim bak şimdi.
.
Hahaha kendi isimi halledebilecek kadar bilgim var diyon yaneeoda olur
Hahaha kendi isimi halledebilecek kadar bilgim var diyon yaneeoda olur
Valla ben de burdakilerden akıl aldım :) olayı anlat mesajdan belki öyle yorum yaparım 😄Hahaha kendi isimi halledebilecek kadar bilgim var diyon yaneeoda olur
Valla ben de burdakilerden akıl aldım :) olayı anlat mesajdan belki öyle yorum yaparım 😄
.
Ahhahahahahah adamsın diyomuşum şimdiKonu gerçekse =))) resimler korkunç =)))) ama adam ifşa oldu ayıptır
Konu sahte ise yani o resimlerdeki sensen eğer, resimler yine korkunç =))) hiç bir kız seni koluna takıp da adam diye gezdirmez bilesin =))
Hele de kk da taşlanırsın yemin ederim, yakalayan yolar, var git işine =)))
Arkadaş kendine instagram açınca beeaaayan takipçi şaapmak için buraya gelmiş hoşgelmiş..
.
banada oyle geldi, begendigi cocugun intagramini versin, enteresan :44:
Bırak allah aşkınane yani tipine göre mi akıl vericektik ben de konu açtım hiç de resim atmadım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?