arkadaslar ben cok fena asik oldum,acill yardiminiza ihtiyacimm varrrr !!!

Çok çirkin((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kimin gelinliğini tutmuş ??
yakışıklı ama bu sırf bu yüzden aşık olmadın sanırım.......

arkadaslarrr alintii yaptiginizz bolumdee mesajiii duzenleyerekk linki silerrmisinizz ben sildiimm amaa siz de kaldii,yanls bisey yaptigimi gec anladimm silermisiniz luttfenn ??????

hiç iyi etmemişin aşık olmakla..

Bacim yol yakinken don derim asik olan yanan yakilan sensin ilerisi olsa bile sen ezilirsin asik olma

Ay kizlar adam eger masumsa gercekten uzulurum haline. Bir seyden haberi yok bir dunya hakaret yedi bizden... kotu oldum bak:)))

aman benimki cok matah bi seydi sanki. benimki derken benim eskisi

ben de benim eskisinin instagram hesabini mi paylassam acaba kadina kiza doysun biraz ergen bozmasi:))

hahahha ay şu tabirin cuk oturmuş

yok sen yine de acele etme, kapına kul köle olursa elimde büyüdü ablası moduna gecme ihtimalini goz onunde bulundurup pesin hukumlu olmayalım.

yok sen yine de acele etme, kapına kul köle olursa elimde büyüdü ablası moduna gecme ihtimalini goz onunde bulundurup pesin hukumlu olmayalım.
ay o ihtimal değil ki gerçeğin ta kendisi:)) ellerimle büyüttüm, solarken dirilttim, çiçeğimi kopardım ve ellere verdim

biz de maşallah geyik bulduk mu yapısıyoruz babamızın konusu gibi

sabah konu sahibi instagram fenomeni arkadaş pışpışlar bizi burdan :))

sorma... neyse sabaha bir kac saat var

ben de benim eskisinin instagram hesabini mi paylassam acaba kadina kiza doysun biraz ergen bozmasi:))

Sesli güldü m

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ekledim, saatlerdir konuşuyoruz cok hos cok tatlı biri. asik olduk galiba. konu sahibi gecmis olsun canim.

Hahahahahaha yorumlariniza öldüm bittim yahu ne alem insanlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…