Çok çirkin((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kimin gelinliğini tutmuş ??
yakışıklı ama bu sırf bu yüzden aşık olmadın sanırım.......
hiç iyi etmemişin aşık olmakla..Arkadaslarr ben hic iyi degilimmm,ondan baskasini dusunemez oldum.Aklimdan bir an cikaramiyorum.Tecrubem pek yokve onun gibi birine nasil yaklasmam gerektigini hic bilmiyorum.Sizce ne yapmaliyim elim kolum baglandii noluur yardim edin. ayni yastayiz ve bende guzel oldugumu dusunuyorum ama ortak hic arkadasimiz yok sizce boyle birine nasil yaklasmaliyimmm ???
Sevgili yiğithan kendine kadınlar klubünde sevgili aramakta haklısın zira reel hayatta hiç şansın yok :)
Bacim yol yakinken don derim asik olan yanan yakilan sensin ilerisi olsa bile sen ezilirsin asik olmaArkadaslarr ben hic iyi degilimmm,ondan baskasini dusunemez oldum.Aklimdan bir an cikaramiyorum.Tecrubem pek yokve onun gibi birine nasil yaklasmam gerektigini hic bilmiyorum.Sizce ne yapmaliyim elim kolum baglandii noluur yardim edin. ayni yastayiz ve bende guzel oldugumu dusunuyorum ama ortak hic arkadasimiz yok sizce boyle birine nasil yaklasmaliyimmm ???
ben ekledim, saatlerdir konuşuyoruz cok hos cok tatlı biri. asik olduk galiba. konu sahibi gecmis olsun canim.
ben ekledim, saatlerdir konuşuyoruz cok hos cok tatlı biri. asik olduk galiba. konu sahibi gecmis olsun canim.
hahah, gece gece kahkaha attım
kız masumane bir sekilde burada paylastıysa eger yuregine indirceksin
iki dk trolluk yapayim dedimama konu sahibime degil kk hatunlarina, konu sahibi zaten biliyor boyle bir durum olmadigini ve ayrica kendisi hic tipim degil
aman benimki cok matah bi seydi sanki. benimki derken benim eskisiay seni boyle bir adamla dusunemiyorum bile zaten...yılın şoku olurdu herhalde
aman benimki cok matah bi seydi sanki. benimki derken benim eskisi
ben de benim eskisinin instagram hesabini mi paylassam acaba kadina kiza doysun biraz ergen bozmasi:))
ay o ihtimal değil ki gerçeğin ta kendisi:)) ellerimle büyüttüm, solarken dirilttim, çiçeğimi kopardım ve ellere verdimhahahha ay şu tabirin cuk oturmuş
yok sen yine de acele etme, kapına kul köle olursa elimde büyüdü ablası moduna gecme ihtimalini goz onunde bulundurup pesin hukumlu olmayalım.
ay o ihtimal değil ki gerçeğin ta kendisi:)) ellerimle büyüttüm, solarken dirilttim, çiçeğimi kopardım ve ellere verdim
biz de maşallah geyik bulduk mu yapısıyoruz babamızın konusu gibi
sabah konu sahibi instagram fenomeni arkadaş pışpışlar bizi burdan :))
ben de benim eskisinin instagram hesabini mi paylassam acaba kadina kiza doysun biraz ergen bozmasi:))
hahahha ay şu tabirin cuk oturmuş
yok sen yine de acele etme, kapına kul köle olursa elimde büyüdü ablası moduna gecme ihtimalini goz onunde bulundurup pesin hukumlu olmayalım.
Hahahahahaha yorumlariniza öldüm bittim yahu ne alem insanlarsiniz
gececilere takıl, hayatını yaşa
Saka yapiyom kiz az konusmadik ya senle bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?