tamdem Düşüncemin geldiği yere git, kendine yer kap. Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 2.133 3.564 248 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi enisalove #81 PortakalliKurabiye .!.: Mesaj kutunu boşalt gülom . Genişletmek için tıkla... Cancazim bu sefer sorun bende degil sende mesaj kutumu komple bosalltim yinede yollanmadi hadi bakiiimm
PortakalliKurabiye .!.: Mesaj kutunu boşalt gülom . Genişletmek için tıkla... Cancazim bu sefer sorun bende degil sende mesaj kutumu komple bosalltim yinede yollanmadi hadi bakiiimm
VivaLaJuicy KIZIM❤️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 33.247 6.497 773 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi enisalove #82 Yorumlar ne kadar komik, ne kadar öteleyici. Hayret ettim yine buradaki insanlara. Ne önyargılı bir milletiz ya. "Havalı birine benziyor, bununla olmaz" tarzı yorumlar ne kadar mantıklı? Sallıyor herkes kafadan. Kimsenin içini bilemezsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumlar ne kadar komik, ne kadar öteleyici. Hayret ettim yine buradaki insanlara. Ne önyargılı bir milletiz ya. "Havalı birine benziyor, bununla olmaz" tarzı yorumlar ne kadar mantıklı? Sallıyor herkes kafadan. Kimsenin içini bilemezsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk