Benim böyle bir kız arkadaşım var yiyo yiyo almıyor çıldırtıyor beni.
Dikkat ettiğim benim gibi yutarak değilde çok çiğniyor yavaş yavaş yiyor ve sık yiyor.Bense günde 2 öğün saldırarak yerdim resmen
Artık bende onun gibi yapıyorum şişkinliğim gitti gibi:)
Ama sana tavsiyem meyva bol ye yemeklerden sonra falan:)
Birde yerime sucuklu yumurta,kebap,lahmacun,güveç,cips,dondurma,baklava,çikolata ye)
ahh ahh :)) bide ben diyebilsem cok zayifim diyee ama nerdeeeee...65 kiloyum suan boyumda 1 68 ne olcak bole yaaaa:26::26:
bende seninle ayni dertten muzdaribim kilo alacam diye onu bunu yiyim derkene öteki tarafa gidecektim bugun
ya bıde benı gorsen yedıklerımı kuscam neredeyse ama yıne kılo yok.
en iyisi saglikli kilo almak yoksa olmuyor...
kızlar ben 45 kıloyum ya boyumda 163 cıwarı ben takmasam bıle etrafın lafı cok moralımı bozuo unıwersıte okuyorum we ewe her döndügümde komsular sen ne kadar zayıflamıssın deyıp duruor oysa benım kılom hep aynı cok takmaya basladım ama ne yapsam alamıyorum bunye ıste yaa
komşuları tınlama tek derdin bu olur inşallah bu arada troid lerin fazla çalışıyorsa kilo alamazsın ister bir baktır
Benim eşim de kilo alamıyor yalnız onda birşey farkettim kalbi benimkinden 10 kat hızlı atıyor ve aynı zamanda sesli atıyor sende de öyle birşey var mı canım acaba kalple ilgili mi bu kilo alamama belki de bi bağlantı vardır
yok cnm ole bı durumum
Ona sorsan onunki de normal atıyor benimki yavaş bende sorun var du bakalım ben de bu kilo olayını çözmek istiyorum
Yanlız değilsiniz Bende Varımboyum 1.67 kilom henüz yeni 45 oldu 42 den yukarı çıkamıyordum ne hikmetse aldım üstelik evliyim en çok beni babamın dili yedi bitirdi kızım ye bira kayınvalidene eltine karşı ye biraz kendine Laf Söyletme her telefon açışımda kapanmadan duyduğum cümle eskiden takıyordum şimdi takmıyorum takmayınca alınıyor :)haaa birde kilo alma konusundaki destinaz arkadaşın önerdiği bebe bisküvisi işime yaradı bi bak istersen sende arkadaşım ...
Annem bana çocukken balıkyağı hapı verirdi bir de supraydyn vitamin hapları kilo almam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?