arkadaslar ben cok zayıfım :((

ahh ahh :)) bide ben diyebilsem cok zayifim diyee ama nerdeeeee...65 kiloyum suan boyumda 1 68 ne olcak bole yaaaa:26::26:

ah cnm yerım tabii :) ya ewet dogru bende cok hızlı yemem ondanda olabılır

Bende aynı dertten muzdaribim :44: Boyum 1.60 kilom 44..benim için pek sorun olmuyo arada baş dönmelerim hariç ama milletin ağzı durmuyo,evliyim millet daha çok konuşuyo herkesin ağzından bişe çıkıyo..mesela kaynanam bile çocuk gibi görünüyosun azcık kilo al dio..Ama bünye meselesi ve benim babaannem ve halamda böyle ne yapabilirim ki hayret bişe..Takmıycaz artık,öyle herkesin her söylediğini kafaya takarsak yaşayamayız.

ahh ahh :)) bide ben diyebilsem cok zayifim diyee ama nerdeeeee...65 kiloyum suan boyumda 1 68 ne olcak bole yaaaa:26::26:

ıste kılo nasıl werılemıosa kolayca bende alamıorum (

bende seninle ayni dertten muzdaribim kilo alacam diye onu bunu yiyim derkene öteki tarafa gidecektim bugun

komşuları tınlama tek derdin bu olur inşallah bu arada troid lerin fazla çalışıyorsa kilo alamazsın ister bir baktır

komşuları tınlama tek derdin bu olur inşallah bu arada troid lerin fazla çalışıyorsa kilo alamazsın ister bir baktır

cnm tabı allah baska dert wermesın hormon kontrolu yaptırdım hersey normalmıs bende anlamadımkı

Benim eşim de kilo alamıyor yalnız onda birşey farkettim kalbi benimkinden 10 kat hızlı atıyor ve aynı zamanda sesli atıyor sende de öyle birşey var mı canım acaba kalple ilgili mi bu kilo alamama belki de bi bağlantı vardır

yok cnm ole bı durumum

Yanlız değilsiniz Bende Varım boyum 1.67 kilom henüz yeni 45 oldu 42 den yukarı çıkamıyordum ne hikmetse aldım üstelik evliyim en çok beni babamın dili yedi bitirdi kızım ye bira kayınvalidene eltine karşı ye biraz kendine Laf Söyletme her telefon açışımda kapanmadan duyduğum cümle eskiden takıyordum şimdi takmıyorum takmayınca alınıyor :)haaa birde kilo alma konusundaki destinaz arkadaşın önerdiği bebe bisküvisi işime yaradı bi bak istersen sende arkadaşım ...

Ona sorsan onunki de normal atıyor benimki yavaş bende sorun var du bakalım ben de bu kilo olayını çözmek istiyorum

metobolızmam hızlı calısıyor galıba benım ya bunun kalple ılgılı bı durum olacagını dusunmuyorum. ha belkı metobolızma hızlı calısınca kalpte hızlı olur ama onun dısında pek sanmıorm cnm

onuda denıyorm bebe bıskuwısını yenı basladım bakalım ınsallah alırım bu kez saol tawsıyen ıcın :)

Annem bana çocukken balıkyağı hapı verirdi bir de supraydyn vitamin hapları kilo almam için

Annem bana çocukken balıkyağı hapı verirdi bir de supraydyn vitamin hapları kilo almam için

wıtamın haplarını bende cok ıstıyorum ama doktra gıttım ıyısın napıcan kıloyu dıo gulumsuo bıde hıc bısey yapmadı demedıde

Aman efendim ne demek kader ortağıyız elbet yardım edecez :) Biradan namazımı kılmaya gidecem dua ederm inşallah senin için obezite sınırlarını geçmemen kaydıyla kilo alman için :)))

ne kılomu alamıyosun ayol daha ne ıstıyosun sen ben sıgarayı bırakınca 20kg aldım 1senedır ne mucadeleler verıyorum gerı verıcem dıye kılomu korumak ıcınde canımın ıstedıklerını pek yıyemıyorum oysakı ben cok ıstahlı bırısıyım bır erkek ıstahı var bende sıgarayı bırakmadan evvel 3yarım kokorec yada kofte yıyen bırısıydım bı oturusta 2ekmek yıcek ıstahım var ama kg alcam dıye korkumdan yıyemıyorumay senın yerınde olsam cıkolatalı pastalar kurabıyeler sabah kahvaltısındada ekmegıme margarın surerdım bol bol cok sevıyorum cunkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…