bende zayıfım ama benım goguslerım kucuk durmuyor. yanı vucudumda bı yerımın fazlalık yada az oldugu bıryerım yok orantılı. bıraz kılo alsam heryere alıyorum. ama kılo alınca cok gusel oluyorum .. ben kılo ıstyorum yaa.. ama benı nısanlım kurutuyor..senınde sınır sebebı bırı warsa cewrende benım gıbıdır halın yanı...
bende kilo almak istiyorum ama çok zor alıyorum. gerçi 1 hafta 2 hafta hayatımı düzene koyup sabah kahvaltı yaparsam öğlene doğru çok acıkıyorum, sabah,öğlen akşam düzenli yediğinde alırsın kilo, ben genelde öyle alıyorum. ama bu aralar düzensiz bir hayatım var, bu yüzden günde 1-2 öğün zorla yiyorum iştahım kapandı filan.
1.70 boy 52 kilo filanım ama 55 olsam war yaa. kalça ve göğüs doluyor,hatlar daha yuvarlak daha sexi oluyor. çok seviyorum böyle etli halimi :))
Sinir kesinlikle etkili kilo sorunu yaşamıyorum amaçok yememe rağmen sinirden dolayı kilo almadığım bir gerçek sinirlendiğim an bağırsaklarımın hareketlendiğini hissediyorum
et but iyidir. ne giysen yakışır endamlı gösterir. kilolu olan bayanlar mekik çeksinler her gece yatmadan. göbek gittimmiydi tamamdır. gerisi iyi. valla şöyle birde dik durdummuydu ohhh. endam katıyor endam
et but iyidir. ne giysen yakışır endamlı gösterir. kilolu olan bayanlar mekik çeksinler her gece yatmadan. göbek gittimmiydi tamamdır. gerisi iyi. valla şöyle birde dik durdummuydu ohhh. endam katıyor endam
arkadaş bundan dert yanarken hoş oldu mu şimdi bu sözlerin
bende dertliyim ya kilo alamamaktan. zaten neden kilo almak istiyorum sanıyorsun. kilosu olanlar dertlenmesin boşa diye yazdım.
bizimde pekmezdi filan böyle şeylere yönelmemiz lazım. bu arada tahin ve pekmez ikisi çok besleyici. direk kilo yapar.pekmez kan yapıyor tahin kilo. günde ikisindende birer çorba kaşığı için. 1 haftaya birkaç kilo alacaksınız umuyorum.
ben zamanında pekmez bidonunu kafama dikerek içeyim dediğim için artık içemiyorum
4 yıl önce çok zayıflamıştım, aynaya baktıkça kendime sinir oluyordum, aklımca kendime ceza verdim. ne zaman aynaya bakıp sinir olsam küçük bir bidon pekmez almıştım, su gibi onu içiyordum. sakın denemeyinöyle bir tiksindim ki,o gün bu gün agzıma koymam. ama yakın zamanda başlamam gerek tekrar. en azından tahin filan
Bu arada dikkatinizi mi çekti mi bilmiyorum yüzü güzel olanlar ya aşırı zayıf ya aşırı kilolu - hem yüzü güzel olup hem kilosu normal olanlar zaten çok az ben valla Allahın takdirine de bağlıyorum her yerden vermiyor insana illa bi yerden bişeyi eksik bırakıyor:)
ama zayıf bayanlarında narin başka yanı var, bazen kilo veriyorum diye üzülüyorum ancak, zayıf bayan daha narin duruyor. günümüzde ki genç kızlar 17-18 yaşında ki kızların vücutları şekilsiz, bayağı bir kilolular, yani en azından gelecekleri ve çocuk doğurduktan sonraki halleri içler acısı olacak gibi.
Toplum olarak spor yapmıyoruz çünkü. zayıf bayanların derdi yok böyle.
mesela annem 50 yaşında, annemde kilo alamaz minyondur. o da ona üzülürdü, çünkü neredeyse 30 yaşındakiler adıyla hitap ediyorlar anneme, o da üzülüyordu.
ama şimdi farkını görüyor, genç gösteriyor çünkü.
şimdi zayıf olduğuma üzülüyorum ama ilerde sevincem sanırım. bu da iyi yanı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?