arkadaslar ben cok zayıfım :((

ben kendım bıraz sınırlyımdır bak ondanda olabılır

bende kilo almak istiyorum ama çok zor alıyorum. gerçi 1 hafta 2 hafta hayatımı düzene koyup sabah kahvaltı yaparsam öğlene doğru çok acıkıyorum, sabah,öğlen akşam düzenli yediğinde alırsın kilo, ben genelde öyle alıyorum. ama bu aralar düzensiz bir hayatım var, bu yüzden günde 1-2 öğün zorla yiyorum iştahım kapandı filan.
1.70 boy 52 kilo filanım ama 55 olsam war yaa. kalça ve göğüs doluyor,hatlar daha yuvarlak daha sexi oluyor. çok seviyorum böyle etli halimi :))

Son düzenleme:
Sinir kesinlikle etkili kilo sorunu yaşamıyorum amaçok yememe rağmen sinirden dolayı kilo almadığım bir gerçek sinirlendiğim an bağırsaklarımın hareketlendiğini hissediyorum

ben nezaman sexı goruncem bılmemkı

Sinir kesinlikle etkili kilo sorunu yaşamıyorum amaçok yememe rağmen sinirden dolayı kilo almadığım bir gerçek sinirlendiğim an bağırsaklarımın hareketlendiğini hissediyorum

sinir butun wucuttakı enrjıyı kaslara gonderıo yani mide fayda gormuo boylece benım gıbı zayıf olunuo

et but iyidir. ne giysen yakışır endamlı gösterir. kilolu olan bayanlar mekik çeksinler her gece yatmadan. göbek gittimmiydi tamamdır. gerisi iyi. valla şöyle birde dik durdummuydu ohhh. endam katıyor endam

et but iyidir. ne giysen yakışır endamlı gösterir. kilolu olan bayanlar mekik çeksinler her gece yatmadan. göbek gittimmiydi tamamdır. gerisi iyi. valla şöyle birde dik durdummuydu ohhh. endam katıyor endam

arkadaş bundan dert yanarken hoş oldu mu şimdi bu sözlerin

bu soledıne gulsemmı aglasammı

bende dertliyim ya kilo alamamaktan. zaten neden kilo almak istiyorum sanıyorsun. kilosu olanlar dertlenmesin boşa diye yazdım.
bizimde pekmezdi filan böyle şeylere yönelmemiz lazım. bu arada tahin ve pekmez ikisi çok besleyici. direk kilo yapar.pekmez kan yapıyor tahin kilo. günde ikisindende birer çorba kaşığı için. 1 haftaya birkaç kilo alacaksınız umuyorum.
ben zamanında pekmez bidonunu kafama dikerek içeyim dediğim için artık içemiyorum

Son düzenleme:

onuda denemıstım bı ara 1 haftada 1 kutu bıtırmıstım pekmezı sonra bıraktm nedense

4 yıl önce çok zayıflamıştım, aynaya baktıkça kendime sinir oluyordum, aklımca kendime ceza verdim. ne zaman aynaya bakıp sinir olsam küçük bir bidon pekmez almıştım, su gibi onu içiyordum. sakın denemeyin öyle bir tiksindim ki,o gün bu gün agzıma koymam. ama yakın zamanda başlamam gerek tekrar. en azından tahin filan

destek olanlar cok tesekkur ederım moralım bırazda olsun yerıne geldı sagolun cokk

bende alayım madem hemen yarın hemde. bıde bebe bıskuwısı dıolar sutle karıstırıp onuda yatmadan yıyorum dunden berı bakalım olacakmı

Bu arada dikkatinizi mi çekti mi bilmiyorum yüzü güzel olanlar ya aşırı zayıf ya aşırı kilolu - hem yüzü güzel olup hem kilosu normal olanlar zaten çok az ben valla Allahın takdirine de bağlıyorum her yerden vermiyor insana illa bi yerden bişeyi eksik bırakıyor:)

tabı kı de allahın takdırı zayıf olmakta kılolu olmakta herseyın hayırlısı olsun

ama zayıf bayanlarında narin başka yanı var, bazen kilo veriyorum diye üzülüyorum ancak, zayıf bayan daha narin duruyor. günümüzde ki genç kızlar 17-18 yaşında ki kızların vücutları şekilsiz, bayağı bir kilolular, yani en azından gelecekleri ve çocuk doğurduktan sonraki halleri içler acısı olacak gibi.
Toplum olarak spor yapmıyoruz çünkü. zayıf bayanların derdi yok böyle.
mesela annem 50 yaşında, annemde kilo alamaz minyondur. o da ona üzülürdü, çünkü neredeyse 30 yaşındakiler adıyla hitap ediyorlar anneme, o da üzülüyordu.
ama şimdi farkını görüyor, genç gösteriyor çünkü.
şimdi zayıf olduğuma üzülüyorum ama ilerde sevincem sanırım. bu da iyi yanı işte

ben bırazda mınyon tıplıyım zayf oldugum ıcın yasımıda pek gostermem bızım sulalede bole bu ama

ben uyuorum artık kızlar cok sagolun msj atan herkse tskkrler

genetik de olabilir, annem babam filan hep minyon. beni bazen üniversiteye yeni başladı sanıyorlar. yaş olmuş 25 :))
zayıf bayanın en çok dikkat çeken yanı ise, mesela zıt renkler giydiğinde biraz fashion giyindiğinde, bir solaryum müthiş elit bir hava katıyor. çalıştığı yerde 1.55 boyunda bir kız vardı, zayıf filan ama böyle herşeyi giyerdi, bronz ten,uzun sarı saç, ben bile bakmaya doyamazdı. birde topuklu ayakkabılarını giyince, şıkır şıkırdı.
herkesin farklı ön palnda olan bir yapısı var aslında,çeşitlilik olması güzel.öneli olan onu ön plana çıkarabilmek.
Beren saat diye milletin ayılıp bayıldığı kadın 1.50 küsur boyunda ufacık tefecik bir kadın. silikon eklettirmese o da çocuk gibi.
bayan bakımlı olduktan sonra herkesin kendine göre değişik bir havası oluyor. özgüven önemli, o enerji inan dışarıya yansıyor resmen.

offf uyku geldi,ben yatar millet.herkese ii geceler. uyuyayım da büyüyeyim bari
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…