Aman efendim ne demek kader ortağıyız elbet yardım edecez :) Biradan namazımı kılmaya gidecem dua ederm inşallah senin için obezite sınırlarını geçmemen kaydıyla kilo alman için :)))
wıtamın haplarını bende cok ıstıyorum ama doktra gıttım ıyısın napıcan kıloyu dıo gulumsuo bıde hıc bısey yapmadı demedıde
Aman efendim ne demek kader ortağıyız elbet yardım edecez :) Biradan namazımı kılmaya gidecem dua ederm inşallah senin için obezite sınırlarını geçmemen kaydıyla kilo alman için :)))
ne kılomu alamıyosun ayol daha ne ıstıyosun sen ben sıgarayı bırakınca 20kg aldım 1senedır ne mucadeleler verıyorum gerı verıcem dıye kılomu korumak ıcınde canımın ıstedıklerını pek yıyemıyorum oysakı ben cok ıstahlı bırısıyım bır erkek ıstahı var bende sıgarayı bırakmadan evvel 3yarım kokorec yada kofte yıyen bırısıydım bı oturusta 2ekmek yıcek ıstahım var ama kg alcam dıye korkumdan yıyemıyorumay senın yerınde olsam cıkolatalı pastalar kurabıyeler sabah kahvaltısındada ekmegıme margarın surerdım bol bol cok sevıyorum cunkü
sıgara ıcıyomusun pekı ben ıcerken metobolızmam manyak calısıyoduda:44:
bende cok zayıfım yaa tartıda bı 54 55 gorsem dunyalar benım olcak varmı bana 9 10 kılo verebılecek olan. ustume bırsey bulamıyorum yaa
Çok zayıf falan değilsin..Gayet iyi boy kilo oranın..Sana çok zayıfsın diyen kişiler muhakkak kilo fazlası olan kişilerdir..Henüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış bir genç hanım olarak gayet iyisin...Takma kafana fazla...
slm kızlar kilo almak isteyenler çok bilgim yok bu konuda ama kurs arkadaşım spora giderek kilo almıştı
İlginç gelmiyor kulağa dimi
Şöyle yapılıyor spordan 1 saat önce bol kalorili yiyecekler yiyorsunuz
spordan hemen sonra yine canınız ne çekerse yiyorsunuz
Valla arkadaş almış bu şekilde ama kilo almaya biraz yatkın bir bünyesi vardı belki faydalı olur dedim paylaştım
Sağlıkla kalın
Konuyu yazan arkadaşım bu arada dersen ki madem vitamin hapı işe yarıyo sen neden kocana içittirmiyorsun haklı olarak benim eşime hayatta zorla birşey yedirip içiremezsin inat biraz kendisi bu konuda
dogru soluosun yaa aynen bu durumda goguslerımde kucuk tısort falanda yakısmıo ne bılım yada bana ole gelıo amannn
Eşinde hipertiroidi olabilir mi acaba...Dahiliye veya endokrin uzmanına görünsün..Benim eşim de kilo alamıyor yalnız onda birşey farkettim kalbi benimkinden 10 kat hızlı atıyor ve aynı zamanda sesli atıyor sende de öyle birşey var mı canım acaba kalple ilgili mi bu kilo alamama belki de bi bağlantı vardır
sagol cnm. begenenlerde war kılomu ama genelı begenmıo ıste
Eşinde hipertiroidi olabilir mi acaba...Dahiliye veya endokrin uzmanına görünsün..
Önemli olan senin mutlu olman,sağlıklı olman...Geneli boşver..Geneli kıskançlığından da öyle seni eksiklendirmeye çalışıyor olabilir...Öyle kürdan gibi denilebilecek kadar zayıf bir oran değil söylediğin kilo ve boy..Çok kilo sağlık değildir..Şeker,kalp vs bir sürü sorunların davetiyesidir..Çoğu kişi kilo vermek için uğraşıyor..Bence keyfini çıkar...;-)
Eşinde hipertiroidi olabilir mi acaba...Dahiliye veya endokrin uzmanına görünsün..
Olabilir aslında annesinde guatr falan da var ama o babam da gençken böyleymiş 30 olunca alırım diyo bir yere gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?