arkadaslar ben cok zayıfım :((

Aman efendim ne demek kader ortağıyız elbet yardım edecez :) Biradan namazımı kılmaya gidecem dua ederm inşallah senin için obezite sınırlarını geçmemen kaydıyla kilo alman için :)))

ah canım Allah razı olsun :) senınde kendıne aıt duaların kabul olur ınsallah :)

wıtamın haplarını bende cok ıstıyorum ama doktra gıttım ıyısın napıcan kıloyu dıo gulumsuo bıde hıc bısey yapmadı demedıde

vitamin hapları doktora yazdırılması şart olan birşey değil..fazlası idrarla dışarı atılıyor zaten

Aman efendim ne demek kader ortağıyız elbet yardım edecez :) Biradan namazımı kılmaya gidecem dua ederm inşallah senin için obezite sınırlarını geçmemen kaydıyla kilo alman için :)))

ah cnm Allah razı olsun:) senınde dıleklerın kabul olsun ınsallah:)

bende cok zayıfım yaa delırcem. 50 yı gormek ıstıyorum hıc yoktan ama oda yok. 53 54 55 bı olsam waryaa ahhahhhhh ahhhhhh

ah cnm Allah razı olsun:) senınde dıleklerın kabul olsun ınsallah:)

sıgara ıcıyomusun pekı ben ıcerken metobolızmam manyak calısıyoduda:44:

dostum öyle deme emin ol kilo alamamak da en az kilo verememek kadar büyük bir sorun

bende cok zayıfım yaa tartıda bı 54 55 gorsem dunyalar benım olcak varmı bana 9 10 kılo verebılecek olan. ustume bırsey bulamıyorum yaa

Çok zayıf falan değilsin..Gayet iyi boy kilo oranın..Sana çok zayıfsın diyen kişiler muhakkak kilo fazlası olan kişilerdir..Henüz evlenmemiş,çocuk doğurmamış bir genç hanım olarak gayet iyisin...Takma kafana fazla...

bende cok zayıfım yaa tartıda bı 54 55 gorsem dunyalar benım olcak varmı bana 9 10 kılo verebılecek olan. ustume bırsey bulamıyorum yaa

dogru soluosun yaa aynen bu durumda goguslerımde kucuk tısort falanda yakısmıo ne bılım yada bana ole gelıo amannn

Konuyu yazan arkadaşım bu arada dersen ki madem vitamin hapı işe yarıyo sen neden kocana içittirmiyorsun haklı olarak benim eşime hayatta zorla birşey yedirip içiremezsin inat biraz kendisi bu konuda

sagol cnm. begenenlerde war kılomu ama genelı begenmıo ıste

slm kızlar kilo almak isteyenler çok bilgim yok bu konuda ama kurs arkadaşım spora giderek kilo almıştı
İlginç gelmiyor kulağa dimi
Şöyle yapılıyor spordan 1 saat önce bol kalorili yiyecekler yiyorsunuz
spordan hemen sonra yine canınız ne çekerse yiyorsunuz
Valla arkadaş almış bu şekilde ama kilo almaya biraz yatkın bir bünyesi vardı belki faydalı olur dedim paylaştım
Sağlıkla kalın

benım yatkın degıl ıste yaa maalesef

Konuyu yazan arkadaşım bu arada dersen ki madem vitamin hapı işe yarıyo sen neden kocana içittirmiyorsun haklı olarak benim eşime hayatta zorla birşey yedirip içiremezsin inat biraz kendisi bu konuda

dogrudur tabikı

dogru soluosun yaa aynen bu durumda goguslerımde kucuk tısort falanda yakısmıo ne bılım yada bana ole gelıo amannn

bende zayıfım ama benım goguslerım kucuk durmuyor. yanı vucudumda bı yerımın fazlalık yada az oldugu bıryerım yok orantılı. bıraz kılo alsam heryere alıyorum. ama kılo alınca cok gusel oluyorum .. ben kılo ıstyorum yaa.. ama benı nısanlım kurutuyor.. senınde sınır sebebı bırı warsa cewrende benım gıbıdır halın yanı...

Eşinde hipertiroidi olabilir mi acaba...Dahiliye veya endokrin uzmanına görünsün..
sagol cnm. begenenlerde war kılomu ama genelı begenmıo ıste

Önemli olan senin mutlu olman,sağlıklı olman...Geneli boşver..Geneli kıskançlığından da öyle seni eksiklendirmeye çalışıyor olabilir...Öyle kürdan gibi denilebilecek kadar zayıf bir oran değil söylediğin kilo ve boy..Çok kilo sağlık değildir..Şeker,kalp vs bir sürü sorunların davetiyesidir..Çoğu kişi kilo vermek için uğraşıyor..Bence keyfini çıkar...;-)

bılıyorum zararlı fazla kılo ama sole bı 55 olsam fenamı olur ya ah wallahı o zamanları gormeyı cok ıstıyorum.. sagol destegın ıcın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…