kiz yattik kalktik hala zayifmisin:)ben gece biraz kilo almissindir diye dusunuyordum dua ettim sana bendeki kiloyu allah alsin sana versin diye:)
yiyip yiyip kilo alamayanlara gicik oluyorum. yaa cok kiskaniyorum seni!!! kiymetini bil vucudunun(((((
Ben çoooook özeniyorum. Mesela sorsalar bana çok zayıflık mı yoksa şişmanlık mı diye tabiki de çok zayıflığı seçerim
ben dee:) bi de cevrenin sana yedirme baskisi var ya. bence o cok guzel bi sey. sisman olunca millet lokmani sayiyor, laf sokuyor bi sekilde. ama zayif olunca herkes sana ozeniyor, 'kilo al' deseler de icten ice kiskaniyolar :))
cnm benım kımseyı takma bende hep taktımda noldu bende 47 kılıyom 1,58 felan boyum herkes bana aynı seyı soyluyor cok zayıfsın cok zayıfsın dıe ama yeter yanı bı ere kadar saglıklımısın sen ona bak) herseyın bası saglık canım. zaten zamanla hamılelıktı dogumdu mecbur aıcaz
hahah aynen öyle aynen :) Lisedeyken de bir arkadaşım vardı kız sabahı kola öğleni döner aralarda damak antep fıstıklı akşamı da okul yemeğiyle geçiriyordu ve 47 kiloydu nasıl özeniyordum anlatamam. Yok ya aşırı zayıflık şişmanlıktan daha iyi evet evet
kızlar ben 45 kıloyum ya boyumda 163 cıwarı ben takmasam bıle etrafın lafı cok moralımı bozuo unıwersıte okuyorum we ewe her döndügümde komsular sen ne kadar zayıflamıssın deyıp duruor oysa benım kılom hep aynı cok takmaya basladım ama ne yapsam alamıyorum bunye ıste yaa
benim de bi arkadasim var biralari, patates kizartmalarini goturuyor ama 45 kilo, ben de ona cok ozeniyorum yaa :))
Mesela otursanız günlerce pizzalar,köfteler,patates cipsleri,hamburgerler yeseniz falan da mı kilo almıyorsunuz? :26:
Bana su içsem yarıyor.. Zalim felek
Mesela otursanız günlerce pizzalar,köfteler,patates cipsleri,hamburgerler yeseniz falan da mı kilo almıyorsunuz? :26:
Bana su içsem yarıyor.. Zalim felek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?