arkadaslar ben cok zayıfım :((

kiz yattik kalktik hala zayifmisin:)ben gece biraz kilo almissindir diye dusunuyordum dua ettim sana bendeki kiloyu allah alsin sana versin diye:)

kılo bı gecede alınan bısey olmadıgından dolayı malum hala zayıfım cok tesekkurler duan ıcın.

yiyip yiyip kilo alamayanlara gicik oluyorum. yaa cok kiskaniyorum seni!!! kiymetini bil vucudunun (((((

Ben çoooook özeniyorum. Mesela sorsalar bana çok zayıflık mı yoksa şişmanlık mı diye tabiki de çok zayıflığı seçerim

ben dee:) bi de cevrenin sana yedirme baskisi var ya. bence o cok guzel bi sey. sisman olunca millet lokmani sayiyor, laf sokuyor bi sekilde. ama zayif olunca herkes sana ozeniyor, 'kilo al' deseler de icten ice kiskaniyolar :))

cnm benım kımseyı takma bende hep taktımda noldu bende 47 kılıyom 1,58 felan boyum herkes bana aynı seyı soyluyor cok zayıfsın cok zayıfsın dıe ama yeter yanı bı ere kadar saglıklımısın sen ona bak ) herseyın bası saglık canım. zaten zamanla hamılelıktı dogumdu mecbur aıcaz

ben dee:) bi de cevrenin sana yedirme baskisi var ya. bence o cok guzel bi sey. sisman olunca millet lokmani sayiyor, laf sokuyor bi sekilde. ama zayif olunca herkes sana ozeniyor, 'kilo al' deseler de icten ice kiskaniyolar :))

hahah aynen öyle aynen :) Lisedeyken de bir arkadaşım vardı kız sabahı kola öğleni döner aralarda damak antep fıstıklı akşamı da okul yemeğiyle geçiriyordu ve 47 kiloydu nasıl özeniyordum anlatamam. Yok ya aşırı zayıflık şişmanlıktan daha iyi evet evet

aynen canım sana kilo al diyenlere takmıcaksın sağlıklıysan en güzeli budur her zaman :)

benim de bi arkadasim var biralari, patates kizartmalarini goturuyor ama 45 kilo, ben de ona cok ozeniyorum yaa :))

seni çok iyi anlıyorum sinir bozucu bir durum sağlıklısın fakat millet sana hastaymışsın gibi laflar söylüyor. aynı dert bendede vardı bitkisel kilo aldırıcı bir ürün kullandım hiç umudumda yoktu:) ama 7 günde abartısız söylüyorum 51 kilodan 57 kiloya çıktım:) tartıya çıktığımda inanamamıştım 3-4 kilo bekliyordum ama işte zamanla kullanmayı bırakınca kilolarda yavaş yavaş gidiyor ikinci kutuya geçseydim belki gitmezdi bilemem:) bitkisel olduğu için herhangi bir zararınıda görmedim şimdi kendiliğimden aldım onlardan kurtulmaya çalışıyorum :)

benımde cok ustume dusuyolar hatta zayıfım dıe ewde ıs bıle yaptırmıolar aslında takmıyorum ama dedıgım gıbı kılomu unutugm bı zaman bırı gelıp soluo cıldırıorum bıde anneme bu kıza bakmıomusun dıolar ne alkası warsa

benim de bi arkadasim var biralari, patates kizartmalarini goturuyor ama 45 kilo, ben de ona cok ozeniyorum yaa :))

Canım ne diyim inş bizim de hayatımız özenerek geçmez. Ben dikkat ediyorum artık yavaş yavaş beslenme düzenini kurmak gerekiyor bakalım inş sonuç alırım gerçi sınavlardan vizeydi finaldi denemeydi pek fırsatım olmuyor Bence çok zayıf arkadaşlar eğer sağlık durumları iyiyse bunu dert etmemeliler zaten yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor vücut ister istemez alıyor almayanlar da var tabi.

Mesela otursanız günlerce pizzalar,köfteler,patates cipsleri,hamburgerler yeseniz falan da mı kilo almıyorsunuz? :26:
Bana su içsem yarıyor.. Zalim felek

Mesela otursanız günlerce pizzalar,köfteler,patates cipsleri,hamburgerler yeseniz falan da mı kilo almıyorsunuz? :26:

benım sımdıye kadar oturmaya pek waktım olmadı hep sınawlarmıs unıwersıteymıs gectı ole yani dusunuyorum gercekten adamakıllı bı dıyet uygulasaydım alırmıydım dıe:26:

Ne büyük lükstür yiyip yiyip şişmemek..
Ben şu an normal sayılırım ama kendimi frenlemesem anında dobişe bağlıyorum.
Ben de istiyorum, kusana kadar yiyip yutup semirmeden herşeyin tadına varmak istiyorum yaaa
İki gün iki lokma fazla yesem tartıda hemen 2 kilo fazla çıkıyorum, pfffff
Şaka bir yana,
Kilo almak, kilo alamamaktan çok daha büyük bir sorun bence.
Kafaya takmamak lazım. Çünkü fazla kilo, beraberinde kırk tane problem getiriyor.
En önde de kalp ve damar hastalıkları var.
Yaradılışınız ince demek ki, eğer kansızlık, halsizlik gibi problemleriniz yoksa hiç takılmayın.

merhaba arkadaşlar benim çok yakın bi arkadaşım bi ilaç kullan dı valla şimdi tombik tombik bayada güzelleşti...ancak kan değerlerini düşürüyo bu ilaç ona göre haberiniz olsundayani vitaminle birlikte falan kullanırsınız ...yazmak istiyorumda yasakmı isteyenler özlden yazın yazayım...kesin çözüm %100 yani bana dua edin yeter eczaneden satılıyo yanlış anlaşılmasın ben satmıyorum ...arkadaş gastroentroloğa gidiyodu o doktor verdi 3 ay gibi baya kilo aldı valla....

Allah iyiligin versin..

Bende kolay almıyorum mesela lise' yi 46 kiloyla bitirdim, üni.' den bir cıktım 49 kilocugum sadece.. Hemde acayip yiyordum sıkıntıdan.
Sanki yemek yeyince, canımın sıkıntısı geciyordu..
Kolay alan bünyemin olmamasına ragmen boy, vücut yapısı dolayısıyla bir kac kilocuk vermek istedim oldum olası cıtı pıtı hatunlara bayılırım, hos bu kadarını isteyerek vermedim cok sıkıntılı dönemlerden gectim, gecen yıl psikolojik olarak en cok yıprandıgım seneydi. Hala hatırlamak istemem, etkisinden tam olarak kurtabilmis degilim..
Ama ben memnunum kendimi böyle seviyorum..
Almakta istemem acıkcası.
Bir süreden sonra, yas gectikce metabolizma yavasladıgı icin kilo alınıyor yani..
Cok takma bencee..

Son düzenleme:

Benim kardesimde hep zayıfım diye kendini yedi durdu, ona göre cok yiyor ama kilo alamıyordu!
Bir süre sonra istah acıcı surup falan kullanmaya basladı ve bu sürecte 6-7 kilo aldı istedigi de o kadardı zaten.
Tek dedigi; Ben kendimi önceden cok yiyor sanıyormusum, aslında hic birsey yemiyormusum..
Yani sözüm size konu sahibi; size de cok yiyormussunuz gibi gelebilir..
Kilo almakta öyle 2-3 günde olabilecek birsey degil yani..
Gercekten ben cok yiyorum, ama alamıyorum diyorsanız, kan tahlili falan yaptırın derim cünkü benim 50 yasında teyzem var tiroid hastası, hızlı calıstıgından kilo cok cok az alıyor. Suan 52 kilo ve 3 cocuk annesi.

bende cok zayıfım
acayıp ıstahsızımm
171 boyunda 51 kıloyum suanda
bacaklarım ip ince

vay arkadaş yaaa ne şanslı hatunlarsınızzz siz öyle:)))))) bi kaç hafta dikkat etmedik diye hooop 3 kilo almışız biz yaa.. ahhh bende istemezmiyim her istedğimi istediğim vakit yemek...ömrüm boyunca diyet yapmak ravamı yaaaaaaaaa((

ben de öleyim...

kilo alınca göğüslerim ve kalcam belirginleşir ama verirsem hemen o iksinden kaybediyorum kötü oluyo... so 3 yıldır da kilo alamıyorum

ben de balık yagına basladım ama kilo icin degil tabi... balık yagının kilo aldırcagını sanmıyorum keske aldırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…