kızlar ben 45 kıloyum ya boyumda 163 cıwarı ben takmasam bıle etrafın lafı cok moralımı bozuo unıwersıte okuyorum we ewe her döndügümde komsular sen ne kadar zayıflamıssın deyıp duruor oysa benım kılom hep aynı cok takmaya basladım ama ne yapsam alamıyorum bunye ıste yaa
165 boy,42-43 kgyim
27 yaşındayım 19 gibi duruyorumdoktorum bana nestle resurce yazdı.günde 4 tane içersem kilo alırmışım aşırı şekerli bi şey
4 tane içebilsem zaten yemek yerim.sabah 1 dilim ekmek zor yiyorum.
kıyafet bulamıyorum.aslında güzel bi kızım ama çöp gibi oluncabi şeye yaramııyo:2:
çok dertliyim çok
kızlar ben 45 kıloyum ya boyumda 163 cıwarı ben takmasam bıle etrafın lafı cok moralımı bozuo unıwersıte okuyorum we ewe her döndügümde komsular sen ne kadar zayıflamıssın deyıp duruor oysa benım kılom hep aynı cok takmaya basladım ama ne yapsam alamıyorum bunye ıste yaa
27 yaşında 19 gibi durmak güzel bişi değil mi ya 40 ında 30 gibi durursun :)
güzel ama sıkıcı.giydiğim yakışmıyor
hiç yaşıtlarımdan teklif almıyorum
hep ergenler bakıyor:2:
Öyle deme senin gibi olmak isteyenler de var. Mesela beeeenKeşke ben de senin gibi olsam...
sen kaç kilosun ki?
zaten tenim beyaz,cılız olunca iyice beyazlıyorum.her gören yemek yemiyo musun diyor.yok diyorum ben pille çalışıyorum
küçük kardeşim 19 yaşında, benden büyük duruyor.arkadaşı fotomu görüp arkadaşını ayarlasana demiş.kardeşimde o benm ablam demiş
Ne güzel işte ah ahBen 65 kiloyum boyum 1.67 Olmuyor böyle de canım insan zayıf olmak istiyor görünce öyle özeniyorum ki . Ne güzel çıtı pıtısın işte hem narin duruyor zayıflar hem asil inş zayıflarım ne diyim
sende ne güzel balık etlisin. o zaman şöyle diyelim ben 52 kg olayım,sende istediğin kiloya kavuş
tatlım..kilo almak isityorum diye açtığım konuda baya bişeyler paylaştık bilgisi olanlarla..dünden buyana baya bilgi topladım..deneyecem hepsini..istersen bi oku tekrar yeni cevaplar var tecrübelilerden... adını görmüştüm..ama bugün bidaha bak belki bilgiler aklına yatar..ben deneyecem inşallah hepsini..görüşelim benide haberdar et yeni bilgilerden.. malum ikimizde aynı durumdayız canım
Üniversiteye başladığımda 1.161 cm e 42 kiloydum. Hep özenirdim tombul bacaklı kızlara.:)Şİmdi 60 kiloyum . Canını sıkma tatlım manken gibi hatunmuşsun. Konu komşu güzelliğini kıskanmış.sağlık açısından sorunun yoksa alırsın kilo.
Birde B vitamini hapları var . Al haplardan sabah akşam 20 günde nasıl kilo aldığına şaşıırsın.
Okuldan gelince bir doktor vermişti bana çok zayıfsın diye... Keşke bende 51-52 olsam.
Ah canım bekarken en buyuk sorunumdu. Evlendikten sonra 1 senede 7 kg aldım ve almaya devam ediyorum. Allah'tan boyum uzun. Su an boyum ve kilom ancak ideal hale geldi. Zayıf olmanın meyvelerini yiyorum şimdi. Eğer kilolu olsaydım evlendikten sonra şişman bir kadın olurmuşum demek ki. Bekarken Tok karnına Harnup pekmezi içtiğim donemde biraz toparlamıştım ama sonra onu da bıraktım. Dene istersen.
Kilolu olanlar bana hep derdi ki 'Ayyy francesca ne kadar zayıfsin yaa kilo al biraz' bu arada onlar da hızla zayıflamaya çalışan tiplerdi ki zayıf olsam da hastalıklı zayıflardan değil 34 bedendim. O insanlar hep konuşur, moral bozmaya çalışırlar bosver sen onları. Eminim manken gibisindir takma kimseyi.
aynı şeyleri aynen ben de yaşadım
Bence tamamen stres kaynaklı.
Sabah kahvaltısı çok önemli.Kızarmış ekmek çok iştah açıyor .tereyağı ve peynir sürüp yiyerek kilo almıştım.
Senin en önemli öğünün kahvaltı.Eğer geç kalkar derse yetişeyim diye koşturur tenefüste de poğaça yersen her gün mümkün değil kilo alamazsın.kantinde mutlaka küçük kahvaltılıklar vardır.Bir dilim ekmeğe tereyağı ve peyniri sür sıcak meyve çayıyla ye.Bal ye.
Günde 1 tatlı kaşığı polen ye.Öğütülmemiş olanlardan.B 12 vitamini de var içinde hem enerji verir hem de psikolojini düzeltir.(tabi alerjin yoksa bala karşı )
Öğle yemeklerinde fast food yerine çorba içmeye çalış.tavuklu pilav yoğurt falan yiyebilirsin.
Akşamları güzel yapılmış sulu köfte gibi yemekler ye.Hamur işleri , pastalar tek başlarına kilo aldırmazlar.yemek yemen lazım.Az da olsa sevdiğin sıcak yemeklerden yemeye çalış.
ah üniversite perişan ediyor insanı.Lütfen üzülme ben de bir dönem 45 kiloya kadar düşmüştüm.stresten yemek yiyemediğim dönemler oluyordu.Hepsi geçti.Poelenden çok büyük fayda görüceksin.Hücre yenilemesini hızlandırıyor.Depresif ruh halini yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.Umarım güzel haberlerini alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?