arkadaslar ben cok zayıfım :((

aman aynı dert bende de var boy 1.69 kilo 48 ama ben ve denildiği gibi ye iç yatla hayatta kilo almam ki geceleri pastalar mantılar yiyen bir tipim milleti takma yüzün kilolu duruyorsa hiç de dert etme bence :))

ewet yuzum cok zayıf deıl aslında takmıyorum ama onlar soleınce dusunmekten alamıorum belkıde ama elımde deılkı

kızlar farkettimde göğüs büyütme bolumunde takılanlar zayıf insanlarmış anlaşıldıgı üzere

iyi gecelerrrrr

oyle mi deryayla seni gorunce bi de kendimi kattım oyle bi izlenim oluştu bende o yuzden :9

ordakı yorumların cogunu okumustum bı kac kısı olabılır ama genelınn kılosu ıyı neyse ben artık uyuaım byy

ne yıyıp de kılo almamak guzel,ne de yemeyıp de kılo vermemek...
yıyıpde kılo almamak gercekten kotu .zayıflıktan cok celımsız gorunuyor.popo yok bısı yok dumduz tahta olmayı ıstemezdım .
yemeyıpde kılo verememek de cok kotu gercekten,heryerden yag fıskırması falan fılan ....
en ıyısı orta yol hafıf balık etlı olabılmek
ben de sureklı hızlı bır sekıl de kılo alıp vermekten gobusum yumos gıbı oldu valla:2:
en ıyısı kılo almayı da kılo vermeyıde kontrollu bır sekılde bır uzmana danısarak yapmalı .
bılıncsız bır sekılde gırılen dıyet sonuclarında popoyu yıtırıp gobekle basbasa kalabılıyoruz
ya da kılo alacagız dıe,gobegı sısırtıp popoyu duz bırakabılıyoruz.
en ıyısı uzman kontrolu altında yapılmalı.

kiloyu nerden alıp verebileceğini nasıl ayarlayabiliyolar ki ? hep merak etmişimdir

ben de su sıgarayı bırakıp da kılo alma olayını hıc anlamıyorum .
sıgarayı bırakınca neden kılo alınır kı ? sıgara yerıne yemege mı verılıyorsunuz kendınızı ,eger oyle ıse ne alaka ? sıgara ıctıgınız donemde yemek yemıyor musunuz ?
sıgara nıkotın sonucta yemek ıle ne alakası var cozemedım gıttı bır turlu

Sigara vücutta adrenalin hormonunun salgılanmasını sağlar...Genel çok heycanlandığınız zamanlardı düşünün mideniz bulanır değil mi? Bu şekilde sigara adrenalin sindirim sistemi birbirini etkliyor....

Sıgara iştah kesmiyor fakat içtiğin zaman açlık hissi vermiyor dolayısıyla öğünleri erteliyoruz bende zayıfım ve ilk başlarda sıgaraya bağlamıştım bıraktım kilom aksine biraz düştü yemeye veremedim kendimi sonra nikotinin etkisi geçince vicudum istememe başlayınca biraz biraz toparlandım nikotinin alakası bu yani :)

kiloyu nerden alıp verebileceğini nasıl ayarlayabiliyolar ki ? hep merak etmişimdir

vucudun yag oranını olcuyorlar sonucta .
hangı bolgemızde yag fazlalıgı yag eksıklıgı var olculuyor.
ona gore de program hazrılıyorlar.
örnegın ;kılo vermek ıcın dıyetısyene basvurdugumuzda aynı zaman da popodan kaybın var ıse onun ıcınde egzersız programı hazırlıyor .
yanı bır taraftan kılo verıp bır tarafı da dolgunlastırmak ıcın program hazırlıyorlar.
ben de mesela cok bılıncsız dıyetlere gırerım ,yemem ıcmem sozde dıyet uygularım kılo kaybederım dogru ama oldugu gıbı popodan gobusum bana kalmıs oluyor .
o yuzden artık kafama gore dıyete gırmıyorum ben de .

evet malesef genelde istenmeyen kısımlar kalıyor o tur durumlarda

hımm...anladım arkadasım tesekkurler.

evet malesef genelde istenmeyen kısımlar kalıyor o tur durumlarda

aynen .ben de mesela sureklı kılo alıp vermekten gobusum artık yumusacık oldu ne yaparsam yapım sertlesmıyor .sarkıcagım dıye korkuyorum valla .
hos bugune kadar hıc spor yapmadım o ayrı
yapsam belkı sertlesır.

ah keske bende zayif olsam tek derdim zayif olmak olsaydi ne isterdim daha:)

Benim boyumda 1.60 kilom 45 benden ve eşimden başka herkes bunu sorun yapıyor ama güzel bir elbise giydiğim zamanda ne güzel fiziğin var diye iltifat alıyorum.Kim ne derse desin hiçte umrumda değil sende takma canım insanlar kilo vermek için neler yapıyorlar biz ne güzel yiyerek kilo almıyoruz

bende aynı bende 1.58 boyundayım ve 40 kiloyum bende üzülüyorum zaman zamna çünkü kıyafet seçimim filan çok zor oluyo
bazende iyi dioyum ama zamn zamn bende takıyorum yani bu durmu

aslında o kadar da zayıf degilsin benim boyum 180 kilom 50 banada herkes zayıfsın der ama kendime bakınca abartı bi zayıflık göremiyorum.senin boyun 165 miş benden 15 cm kısasın ama aramızda sadece 7 kilo var bence normalsin canım takma.

Ne güzel yiyip yiyip kilo almayanlardansın. keşke ben de öyle olsam. kilo almak bana her zaman kolay gelmiştir tabi bu kendi açımdan, vermesi çok zor. bence takma milletin ne dediğini sen kendini güzel buluyosan ele laf düşmez. millet ne de olsa kusur bulmaya meraklı.

Yiyip yiyip kilo alamamakla, yemesen de kilo verememek aynı derecede kötü bence. Sonuçta emek harcıyorsun ama istediğini alamıyorsun. Ben kiloyu veremeyengillerdenim
Ama sebebi var. Hem bir türlü kıramadığımız insülin direncim var ve tiroid bezlerim calışmıyor. Tiroid neyse de, insülin direnci çok fena. Direnç arttıkça saat başı acıkıyorsunuz, yedikçe kilo alıyorsunuz, kilo aldıkça direnç artıyor. Kısır döngü yani. Haplarla düşürdüm seviyesini biraz, düşmeye başlayınca da kilo verdim, kilo verince biraz daha düştü falan. Tabi hala normal insana kıyasla 12 13 kat daha fazla dayanıklıyım insüline. Tiroid için de onun için de hap kullanıyorum, ki yaşın henüz yeni 21 oldu.
Bence kilo alamayan ya da veremeyen kadınlar mutlaka dahiliyeye (hatta endokrin daha iyi olur) görünsünler. İlla vitamin falan değil, tiroidlerinizde, şekerinizde falan sorun olabilir. O hallolunca kilo da düzene giriyor zaten. Bir de annem hastanede çalıştığı için biliyorum, şeker hastaları hastalığın ilk evresinde bir deri bir kemik kalıyorlar, şeker eritiyor vücudu da. Bisküvilere abanmadan iyi düşünüp doktora gidin. Kaş yaparken gözden de olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…