aman aynı dert bende de var boy 1.69 kilo 48 ama ben ve denildiği gibi ye iç yatla hayatta kilo almam ki geceleri pastalar mantılar yiyen bir tipimmilleti takma yüzün kilolu duruyorsa hiç de dert etme bence :))
ewet yuzum cok zayıf deıl aslında takmıyorum ama onlar soleınce dusunmekten alamıorum belkıde ama elımde deılkı
genetik de olabilir, annem babam filan hep minyon. beni bazen üniversiteye yeni başladı sanıyorlar. yaş olmuş 25 :))
zayıf bayanın en çok dikkat çeken yanı ise, mesela zıt renkler giydiğinde biraz fashion giyindiğinde, bir solaryum müthiş elit bir hava katıyor. çalıştığı yerde 1.55 boyunda bir kız vardı, zayıf filan ama böyle herşeyi giyerdi, bronz ten,uzun sarı saç, ben bile bakmaya doyamazdı. birde topuklu ayakkabılarını giyince, şıkır şıkırdı.
herkesin farklı ön palnda olan bir yapısı var aslında,çeşitlilik olması güzel.öneli olan onu ön plana çıkarabilmek.
Beren saat diye milletin ayılıp bayıldığı kadın 1.50 küsur boyunda ufacık tefecik bir kadın. silikon eklettirmese o da çocuk gibi.
bayan bakımlı olduktan sonra herkesin kendine göre değişik bir havası oluyor. özgüven önemli, o enerji inan dışarıya yansıyor resmen.
offf uyku geldi,ben yatar millet.herkese ii geceler. uyuyayım da büyüyeyim bari
iyi geceler
kızlar farkettimde göğüs büyütme bolumunde takılanlar zayıf insanlarmış anlaşıldıgı üzere
hepsı degıl ben zayıfım ordakılern genelı ıyı kıloda
oyle mi deryayla seni gorunce bi de kendimi kattım oyle bi izlenim oluştu bende o yuzden :9
ne yıyıp de kılo almamak guzel,ne de yemeyıp de kılo vermemek...
yıyıpde kılo almamak gercekten kotu .zayıflıktan cok celımsız gorunuyor.popo yok bısı yok dumduz tahta olmayı ıstemezdım .
yemeyıpde kılo verememek de cok kotu gercekten,heryerden yag fıskırması falan fılan ....
en ıyısı orta yol hafıf balık etlı olabılmek
ben de sureklı hızlı bır sekıl de kılo alıp vermekten gobusum yumos gıbı oldu valla:2:
en ıyısı kılo almayı da kılo vermeyıde kontrollu bır sekılde bır uzmana danısarak yapmalı .
bılıncsız bır sekılde gırılen dıyet sonuclarında popoyu yıtırıp gobekle basbasa kalabılıyoruz
ya da kılo alacagız dıe,gobegı sısırtıp popoyu duz bırakabılıyoruz.
en ıyısı uzman kontrolu altında yapılmalı.
ne kılomu alamıyosun ayol daha ne ıstıyosun sen ben sıgarayı bırakınca 20kg aldım 1senedır ne mucadeleler verıyorum gerı verıcem dıye kılomu korumak ıcınde canımın ıstedıklerını pek yıyemıyorum oysakı ben cok ıstahlı bırısıyım bır erkek ıstahı var bende sıgarayı bırakmadan evvel 3yarım kokorec yada kofte yıyen bırısıydım bı oturusta 2ekmek yıcek ıstahım var ama kg alcam dıye korkumdan yıyemıyorumay senın yerınde olsam cıkolatalı pastalar kurabıyeler sabah kahvaltısındada ekmegıme margarın surerdım bol bol cok sevıyorum cunkü
ben de su sıgarayı bırakıp da kılo alma olayını hıc anlamıyorum .
sıgarayı bırakınca neden kılo alınır kı ? sıgara yerıne yemege mı verılıyorsunuz kendınızı ,eger oyle ıse ne alaka ? sıgara ıctıgınız donemde yemek yemıyor musunuz ?
sıgara nıkotın sonucta yemek ıle ne alakası var cozemedım gıttı bır turlu
kiloyu nerden alıp verebileceğini nasıl ayarlayabiliyolar ki ? hep merak etmişimdir
vucudun yag oranını olcuyorlar sonucta .
hangı bolgemızde yag fazlalıgı yag eksıklıgı var olculuyor.
ona gore de program hazrılıyorlar.
örnegın ;kılo vermek ıcın dıyetısyene basvurdugumuzda aynı zaman da popodan kaybın var ıse onun ıcınde egzersız programı hazırlıyor .
yanı bır taraftan kılo verıp bır tarafı da dolgunlastırmak ıcın program hazırlıyorlar.
ben de mesela cok bılıncsız dıyetlere gırerım ,yemem ıcmem sozde dıyet uygularım kılo kaybederım dogru ama oldugu gıbı popodan gobusum bana kalmıs oluyor .
o yuzden artık kafama gore dıyete gırmıyorum ben de .
Sigara vücutta adrenalin hormonunun salgılanmasını sağlar...Genel çok heycanlandığınız zamanlardı düşünün mideniz bulanır değil mi? Bu şekilde sigara adrenalin sindirim sistemi birbirini etkliyor....
evet malesef genelde istenmeyen kısımlar kalıyor o tur durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?