Arkadaslar ben ne yapacagım? Nasıl iyi olacağım :(

canım ben,3 aylık evlıyken annem 33 yıllık evlılıgını bıtırdı,yularıdakı alıntıyı aldıgım arkadaşım çokkkkk guzel yazmış... yukarı çıkman için dibe ınmen gerekıyor,,,,, babam dediğim kişi,okadar çok zulüm yaptı ,hırpaladıkiii anlatamam,sürekli meşgul ettik annemizi başka şeylerle,çok şükür attlattı,9 ayda ,kafası dalgın değil artık eskisi gıbı,kardeşimin bebeğine bakıyor suan onlarla bırlkte yaşıyor,gununu dolu dolu torun sevgısıyle geçiriyor,hatta fırsatıı oldugunda bana gelır kalır ,dun gece bendeydı mesela,oturduk konustuk,mutlaka açılıyor eskıler konusuluyor,
farkettı kiiii konustukça ZEHIRI AKIYOR ,anlatıyor konusuyoruz,kendını daha ıyı hıssedıyor, kısaca bassettım sıkmayım senıde sakın sakınnn yılma kendını kötu hıssetme,bebeği olan arkadaşların elbette olacaktır,inşallah senın kıymetını ınsanlıgını gorup bebek sahıbı olacagın,harıka bır ınsan hayatına gırer,mutlu olursun....hayat bu hepimize iyi şeyler sunmuyor ,rabbim iyi insanlarla güzelliklerle karşılaştırsın bizi,konuş,anlat,bı kursa yazıl,farklı ınsanlarla tanış,tanımadıgın birine anlat derdini(bunu denemıstım ben harıka hıssettırıyor ınsana kendını,parkta oylece otururken bı teyzeyle dertleşmıstım,çok farklı bıseydı) senden değerli bişey yok bu hayatta,eskiye dön sırtını kollarını aç yenı hayatına.......................

herkes aynı değil ki. senin kaderinde bu varmış şans işte nerden bilebilirdin ki böyle olacağını. sonuçta boşanmak için evlenmedin

Guzel arkadasim, henuz cok taze, tokezlemen cok normal, ama bak inan icinde ona karsi tek bir zerre sevgi kirintisi dahi kalmadigi o gunler geldiginde, kullerinden yeniden dogacaksin!

Bu cumlelerim suan asla ilac olmaz yaralarina bilirim!
Ama bekle ve gor, oyle bir zaman geliyor ki inan aklinin ucuna dahi gelmiyor!
(yabana atma bu cumlelerimi, tecrube ile sabittir!)

Sariliyorum sana..

Sağolun arkadaşlar aşmaya çalışıyorum ama geleceğe dair tüm ışıklar sönmüş gibi. Sanki hep yalnız hep karamsar kalacağım gibi... İnsanın ümitlerinin bitmesi, kendini de bitirirmiş meğer

merhaba arkadaşım,
psikoloğa gidiyor musun? bak ben de boşanıyorum. benim sorunlarım hamileliğin son döneminde patladı, doğumdan sonraki süreci hatırlamak bile istemiyorum. yaşayan bilir doğum ve bebeğe adapte olmak zaten başlı başına yıpratıcı bir süreç iken bir de boşanma durumları... yalnızdım, çocuğa da yetmek zorundaydım, delirmek üzereydim. itiraf ediyorum " şu çocuğu neden doğurdum ki" diye bile düşündüm o zamanlar. AMA ne zaman ki psikoloğa başladım, yavaş yavaş çözüldü içimdeki düğümler. ilk zamanlar kalbime taş oturmuş gibiydi, etimden et kopuyormuş gibiydi... şimdi çok daha iyiyim. ha ara ara o sancılar tutmuyor mu? tutuyor ama kesinlikle dayanılmaz değil. kendimize yetemediğimizde destek almak en iyisi. lütfen düşün.

Arkadaslar iyi olmaya çalışıyorum Allah a dua ediyorum ama bu aralar çok kötüyum vücudumda ağrılar arttı dalginim. Umitsizim. Yorgunum. Psikologa da gitsem değişeceğime inanmıyorum Allah im bu ne büyük imtihan sen yardım et Rabbim

Ben de inanmazdım psikoloğun beni düzelteceğine.
Babamla kavga ederek gittim.
Günlerce psikoloğumla da kavga ettim.
Sonunda öyle iyi geldi ki...
Ben bile şaştım.

iyi bir psikologa git arkadaşım, mutlaka faydasını göreceksin. kendine yazık etme...

Arkadasim,kolay degil bir yuvayi bozmak,eminim ki sen elinden geleni yapmissinir,az önce konularina da baktim biraz,seni hakedecek bir adama da benzemiyor,senin vicdanin rahatsa gerisi önemli degil,belki seni tam anlayamam ama belki benim de evliligimin sonu bosanma olacak,onun icin senin ruh halini anlayabiliyorum,zamanla daha da iyi hissedeceksindir.Allah yardimcin olsun.

insan basına gelmeyince anlayamıyor bende ayrıldım ve dönüşü yok diyor bosanacagız büyük ihtiimal ve kızım da var 3 yasında en cok ona üzülüyorum içim kan aglıyor sanki son noktaya gelmiş gibiyim Allah kimseye göstermesin böyle birşey gercekten cok zor severken ayrılmak daha da zor :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…