- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
varya hiçbirimizde vicdan yok.. gerçekten.
kız ne dertlerd biz ne dertteyiz.. yazmıyoda:44:
intihar etti zaharbak vicdan yaptım ya..
zavallı kız ..o kıçla nasıl yaşar??nerelere gider kimlere dert yanar
koptum derde bak seksi olduğuna emin misin sen ?ay kahretsin çok seksiyim diye konu açılmış .arkadaşım sende fiziğini ön plana çıkarıcak kıyafetler giymezsin olur biter .sevgilim benle ciddi düşünmez mi lafa bak .senin düşünüğün gibi olsaydı ne seksi kadınlar evlendi yani akşam akşam güldüm .
ay neler yazılmıskonu sahibi nerde acaba:44:
herkes bana çok seksisin diyor
öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi
öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi
dert etme bu kadar cnm seni seven en seksi halinle kabul eder !!! sevgilini de hemen terketmemelisin bi bak yani sana yaklaşımı gerçekten farklımı izleyiver bi süre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?