arkadaşlar benm de derdim bu bu aralar :(

tahmin edebiliyorum hem güzel hem seksi insallah kafana göre gercekten sevdiğin biri olursa neden ciddi olmasın ki sakın üzülme hem bu kötü bi sey degil

agziniza saglik...

napsakki yazık
tüh tüh

dert etme bu kadar cnm seni seven en seksi halinle kabul eder !!! sevgilini de hemen terketmemelisin bi bak yani sana yaklaşımı gerçekten farklımı izleyiver bi süre...

Önüne gelen herkes sana seksisin mi diyor
Duruyor duruyor ah güzelim pekte seksiymişsin mi diyorlar nasıl diyolar ki anlamadım şimdi :)

Canım sexi olmak kötü birşey değil ki. Bana da senin gibi olduğumu söylerler, hayatıma yön vermekte hiç zorlanmıyorum şuan. Bir dönem aynı bunalımı yaşadım ama geçti. İş hayatında kadın olmak her zaman zordur, gösterişli olunca daha da zor. Öyle bir bahsetmişin ki sexi olmaktan. Bir an kötü bir hastalıktan bahsettin zannettim.

tatlım bu senin hatan değil seksilik başa bela hem bende çok seksiyim hoşuma gitmiyo değil ne yapalım bizi beğenen aşık olan bizi bütün seksiliğimizle sevsin yapcak bişey yok

Hem seksi hem gizemli hem de alımlıyım ...Aynı zamanda sempatik ama ağır başlı ve mesafeli bir imaj çizdiğimi söylerler.. Üstelik 2 çocukluyum....Hiç doğum yapmamış gibi bir fiziğe sahibim..Maşallah bana ...

Oh be kendimi övesim gelmişti... Dert edilecek değil,mutlu olunacak bir şey bu... Sen de dert etme.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…