- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
herkes bana çok seksisin diyor
öğretmenim ve 24 yaşındayım. kadın erkek herkes beni çok seksi görüyor( yürüyüşüm, yüz hatlarım yani dudaklarım ve popom) ama ben hayatıma ciddi bi yön vermek istiyorum. sizce bu durumdayken bi erkek benmle ciddi düşünür mü ya da aşık olur mu? çok üzülüyorum.
ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım vardı ama ayrılacağım çeşitli sebeplerden ötürü. maalesef o da çok seksi olduğumu söylerdi
Nasıl yani?
Seksilere aşık olunmuyor mu?
Ben seksi değil miyim yoksam benim adam bana aşık değil mi?
İnsan zaten seksi bulduğuna aşık olmaz mı?
bilmiyorum bence seksi olanla daha farklı şeyler düşünülebilir ilk etapta
Hoşgeldin mutsuzpuuuunkkk!!!
Ay nerelerdeydin :) Bi çay kahve.. Uzun zamandır görmemiştim derdini senin. Sevgilinle çok dertliydin çünkü :)
Otel odasından tut sana verdiği değere kadar.
Şimdi de seksi olmaktan mı yakınıyorsun canım?
Vah vah!
Belki gerçekten öyle olmak istediğin içindir!
dalga geçme bella. fiziğini ön plana çıkarma diyosun da mesela çeket pantolon giyeceğim mesela yürüyüşüm popom belli oluyo erkekler bakıyo hayvan gibi.
kolay değil yani
dalga geçme bella. fiziğini ön plana çıkarma diyosun da mesela çeket pantolon giyeceğim mesela yürüyüşüm popom belli oluyo erkekler bakıyo hayvan gibi.
kolay değil yani
senin de işin gücün yok sabahtan beri herkese sarıyosun yaa. günah şu ramazan günü yapma böyle şeyler canımhdi ya bir seksi olamadım bu dünyada nasıl birşey anlatsana herkesin sana bakması anlat ne olurrr ay süpersin ya .
Hahahaciddi misiniz gercek misiniz? Boyle dert olmaz ki. Vucut hatlarini belli edecek sekilde giyinmezsen yururken kivirtmazsan konusurken dudakkarini bukmezsen sikinti cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?