arkadaşlar bi bakar mısınız :)

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
iyi akşamlar canlarım :) size bişey danışmak istiyorum, yün karışımlı kaban 30 derecede makinada yıkanır mı? bi de kuru temizleme yapmam gerekirse eğer, pandemi sürecinde kuru temizleme sakıncalı mı? şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bence yıkanabilir en azından bu dönem de kuru temizleme yaptırmazdım ben.
Kabanin ic kisminda yikama talimatlari (isaretleri) vardir. Oraya bakarak hangi yikamaya uygun oldugunu ogrenebilirsiniz. Ben de kabani kuru temizlemeye veririrm bozulmaz diyordum ama kuru temizlemeye uygun degilmis

Kabanin ic kisminda yikama talimatlari (isaretleri) vardir. Oraya bakarak hangi yikamaya uygun oldugunu ogrenebilirsiniz. Ben de kabani kuru temizlemeye veririrm bozulmaz diyordum ama kuru temizlemeye uygun degilmis
sadece kuru temizleme yapılır diyor canım :( ama bu dönemde riskli olur mu diye düşündüm.. bi de şu da var, sadece kuru temizleme yazan çoğu şeyi makinada yıkadım ama bişey olmadı..

makinanizin elde yikama programi varsa onu deneyin
ben hazir yun yorgan ve yun yastiklarimi onda yikiyorum
normal programda ic ice gecip bi tuhaf oluyolardi elde yikama programinda sorun yasamadim

kuru temizlemeye uygun ürünleri makinaya atmışlığım vardır.Ama şu var kabanınız da bozulacak tarzda tüy falan varsa o sorun olabilir.Bende herşeyden tedirginim ama havalar daha soğumadı hemen giyecek değilsiniz.Kuru temizlemeye verip gelince havalandırsanız birkaç gün riskli olurmu?

kuru temizlemeye uygun ürünleri makinaya atmışlığım vardır.Ama şu var kabanınız da bozulacak tarzda tüy falan varsa o sorun olabilir.Bende herşeyden tedirginim ama havalar daha soğumadı hemen giyecek değilsiniz.Kuru temizlemeye verip gelince havalandırsanız birkaç gün riskli olurmu?
bi arkadaş daha onu demiş, sanırım bunu yapıcam ya da elde yıkama ayarı varmış makinada, onu da deneyebilirim :)

Ben bu tarz çoğu kıyafeti makinede yıkıyorum. Ama yaptığım işlem genelde şu şekilde oluyor. Mesela 30 derecede falan epey soğuk suda yıkıyorum, sıktırmaya geçeceği anda makineyi durdurup çıkarıyorum. Haliyle epey sulu oluyor, banyoya yada balkona uygun bir yere asarsan da iyice suyu süzülür. Havalar sıcakken yıkarsan biraz geç kurur ama yine de güzelce kurur. Sıktırma yapmadan düşük sıcaklıkta yıkabilirsin. Birde elde yıkama programı varsa ona da atıp yine sıkmadan çıkartabilirsin.

Back
X