arkadaşlar bi bakar mısınız :)

sadece kuru temizleme yapılır diyor canım :( ama bu dönemde riskli olur mu diye düşündüm.. bi de şu da var, sadece kuru temizleme yazan çoğu şeyi makinada yıkadım ama bişey olmadı..
Kuru temizleme marketten alisveris yapmaktan daha az risklidir. Soyle dusunun bir markete gun icinde kac insan gidiyor, marketten kac paket aliyoruz ama kuru temizlemeye giden insan sayisi daha sinirli. Ayrica virusun yasam suresi birkac saat ile sinirli. Iciniz yine rahat etmezse kuru temizlemeden alsiktan sonra 1 gun balkonda veya bos bir odada tutun. Endise edilecek bir durum yok.

Ben bu tarz çoğu kıyafeti makinede yıkıyorum. Ama yaptığım işlem genelde şu şekilde oluyor. Mesela 30 derecede falan epey soğuk suda yıkıyorum, sıktırmaya geçeceği anda makineyi durdurup çıkarıyorum. Haliyle epey sulu oluyor, banyoya yada balkona uygun bir yere asarsan da iyice suyu süzülür. Havalar sıcakken yıkarsan biraz geç kurur ama yine de güzelce kurur. Sıktırma yapmadan düşük sıcaklıkta yıkabilirsin. Birde elde yıkama programı varsa ona da atıp yine sıkmadan çıkartabilirsin.
peki sıkma işlemi olursa ne olur, elden çıkar mı :(

Kuru temizleme marketten alisveris yapmaktan daha az risklidir. Soyle dusunun bir markete gun icinde kac insan gidiyor, marketten kac paket aliyoruz ama kuru temizlemeye giden insan sayisi daha sinirli. Ayrica virusun yasam suresi birkac saat ile sinirli. Iciniz yine rahat etmezse kuru temizlemeden alsiktan sonra 1 gun balkonda veya bos bir odada tutun. Endise edilecek bir durum yok.
doğru söylüyosunuz aslında, markete gidiyosak orası da gidilebilir bi yer, ben hani aynı makinada çoğu insanın kıyafeti arka arkaya kuru temizleme yapılıyodur diye biraz ince düşündüm :) çok teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Back
X