- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
ay pardon makinada yazacaktım adaagahah:)))Bankada mı?
dimi aynı şeyi ben de düşündüm:) çünkü biraz riskli bi dönem, herşeyden çekiniyor insanBence yıkanabilir en azından bu dönem de kuru temizleme yaptırmazdım ben.
kuru temizleme yapılır diyor sadece, ama bu dönemde nasıl olur bilemedim kiIç etiketinde ne yazıyorsa onu yapardım. Yazmıyorsa burada danışırdım
Kabanin ic kisminda yikama talimatlari (isaretleri) vardir. Oraya bakarak hangi yikamaya uygun oldugunu ogrenebilirsiniz. Ben de kabani kuru temizlemeye veririrm bozulmaz diyordum ama kuru temizlemeye uygun degilmisBence yıkanabilir en azından bu dönem de kuru temizleme yaptırmazdım ben.
sadece kuru temizleme yapılır diyor canımKabanin ic kisminda yikama talimatlari (isaretleri) vardir. Oraya bakarak hangi yikamaya uygun oldugunu ogrenebilirsiniz. Ben de kabani kuru temizlemeye veririrm bozulmaz diyordum ama kuru temizlemeye uygun degilmis
aaa tamam bi bakayım ona, çok teşekkür ederim :)makinanizin elde yikama programi varsa onu deneyin
ben hazir yun yorgan ve yun yastiklarimi onda yikiyorum
normal programda ic ice gecip bi tuhaf oluyolardi elde yikama programinda sorun yasamadim
Hemen giyecek misiniz???kuru temizleme yapılır diyor sadece, ama bu dönemde nasıl olur bilemedim ki
o da doğru :) olmazsa öyle yapayım çok teşekkürler :)Hemen giyecek misiniz???
Yoksa ben olsam yaptırır sonrada kıyafet askısı ile balkona asar havalandiririrdim
evet ben de kaban dışında bi çok şeyimi yıkadım hiç bişey olmadı :)Ben 30 da yıkarım hiç düşünmeden göze alarak atarım şimdiye kadar hiç kötü sonla karşılaşmadım. Gerçek bir çamaşır yıkama bağımlısıyım çok kez denedim.
bi arkadaş daha onu demiş, sanırım bunu yapıcam ya da elde yıkama ayarı varmış makinada, onu da deneyebilirim :)kuru temizlemeye uygun ürünleri makinaya atmışlığım vardır.Ama şu var kabanınız da bozulacak tarzda tüy falan varsa o sorun olabilir.Bende herşeyden tedirginim ama havalar daha soğumadı hemen giyecek değilsiniz.Kuru temizlemeye verip gelince havalandırsanız birkaç gün riskli olurmu?
doğru söylüyosun canım, sıkma yapmadan yıkamam lazım yıkarsam:) çok teşekkürler :)Yünlü programında tıkanabilir belki. Ama kesinlikle sıkma yaptırma. Asıl sorun sıkmada. Gene de riskli. Dikişler falan çarpılmasın kaban sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?