herkese merhaba. benim çok büyük bi derdim var arkadaşlar ve ne olur bana akıl verin yoksa aklımı oynatıcam. daha öncede buraya yazmıştım bi erkek arkadaşım vardı 1 yıldır çıkıyoruz bu süre içinde defalarca kavgalarımız oldu ama eften püften sebeplerden ve aynı gün akşamında barışırdık. Bir buçuk ay önce yeni bir işe girdi ve o süreçte uzun süre görüşemedik hatta ayrıldık tekrar barıştık fakat deneme süresi sonunda işten çıkarıldı. Ailesiyle olan tartışmalarından dolayı bunalıma girdi ve evden çıkmadı görüşemediğmiz için kavgalarımız sıklaştı ve en sonunda ayrıldık. Hem de büyük bir kavga sonucunda ve ağza alınmayacak küfürlerle. Tabi bunda benim de onun deliler gibi kıskanç olduğu halde sırf sinirimden ben başkasıyla evleniyorum beni arama dememin de etkisi oldu. Ama biliyorumki beni hala çok seviyor ben de onu aynı şekilde. Ben bu ayrılığın siniriyle benimle yıllardır evlenmek isteyen uzak akrabamız olan bi insanın yemek teklifini de kabul ettim. Ama içim o kadar acıyoki çok pişmanım. Evlenmek isteyen insan zengin,işi olan ve beni çok mutlu edeceğine inandığım gerçekten iyi bir insan. Ayrıldığım ama hala sevdiğim insanınsa düzgün bi işi yok şu anda ve çok kötü sözler kullandı bana. Ama yine de ben kendimi o insanı para için satmışım gibi hissediyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız arkadaşlar yalvarırım bana bi akıl verin, acımdan ölücem artık
((((((((((