arkadaşlar bir akıl verin ne olur :((((((

heidi81

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
225
94
323
Ankara
herkese merhaba. benim çok büyük bi derdim var arkadaşlar ve ne olur bana akıl verin yoksa aklımı oynatıcam. daha öncede buraya yazmıştım bi erkek arkadaşım vardı 1 yıldır çıkıyoruz bu süre içinde defalarca kavgalarımız oldu ama eften püften sebeplerden ve aynı gün akşamında barışırdık. Bir buçuk ay önce yeni bir işe girdi ve o süreçte uzun süre görüşemedik hatta ayrıldık tekrar barıştık fakat deneme süresi sonunda işten çıkarıldı. Ailesiyle olan tartışmalarından dolayı bunalıma girdi ve evden çıkmadı görüşemediğmiz için kavgalarımız sıklaştı ve en sonunda ayrıldık. Hem de büyük bir kavga sonucunda ve ağza alınmayacak küfürlerle. Tabi bunda benim de onun deliler gibi kıskanç olduğu halde sırf sinirimden ben başkasıyla evleniyorum beni arama dememin de etkisi oldu. Ama biliyorumki beni hala çok seviyor ben de onu aynı şekilde. Ben bu ayrılığın siniriyle benimle yıllardır evlenmek isteyen uzak akrabamız olan bi insanın yemek teklifini de kabul ettim. Ama içim o kadar acıyoki çok pişmanım. Evlenmek isteyen insan zengin,işi olan ve beni çok mutlu edeceğine inandığım gerçekten iyi bir insan. Ayrıldığım ama hala sevdiğim insanınsa düzgün bi işi yok şu anda ve çok kötü sözler kullandı bana. Ama yine de ben kendimi o insanı para için satmışım gibi hissediyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız arkadaşlar yalvarırım bana bi akıl verin, acımdan ölücem artık :(((((((((((

sizi yeteri kadar tanımıyoruz ki? adaylarıda tanımıyoruz..
vallahi siz bilirsiniz hangisiyle mutlu olacağınızı.ama bu desti izdivaç programı değil ki tek tek görüşün karar verin:hulya:

"para için satmak" düşüncesi saçma olmuş:)
bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor diye düşünüyorum ben
kavgalı, küsmeli başladıysa ilerde de devam edecektir.
aileyle de problem varmış zaten.
diğer kişiyle evlen ya da evlenme diyemem elbette ama
şu anki ilişkini tekrar tekrar gözden geçir bence
hele karşındaki sana küfredebilen biriyse bir daha yüzüne bile bakma.
küfür, hakaret de bir çeşit şiddettir.

bir insan 7sinde neyse 70indede odur unutma sürekli kavga ile geçen bi ilişki ilerde daha çok patlak verecekdir kfür etmeseydi sana belki kavgalarınız çözüme ulaşabilirdi ama sevgiliyken küfür eden yarın öbürgün eşin olduğunda dayağada başlayabilir şuan görüşdüğün kişi sana saygı gösteriyosa kıymetini bil

Tartışmalarınıızn sebebi işsiz oluşu mu?yoksa onun öncesinde herşey süt limandı da sonradan bu işten çıkması mı psikolojisini etkiledi?
Eğer evveliyatında sorunlarınız varsa..hiç boşuna geri dönmeyi düşünme..
Yeni görüştüğün kişiyle de görüşme bence..ya da bişeyler hissediyormusun o kişiye karşı.Biraz kendini toparlamalısın..
Yeni bitmiş bir ilşki ardından, başlayan yeni bir ilşki ,ne kadar sağlıklı olabilir sence?

Sırf parası var diye iş güç sahibi diye zengin diye de biriyle evlenilmez ki anacım :delphin:

İlla biriyle evlenmek mi lazım hem akışına bırakın kendinizi hayatınızın.

Öteki sizi gerçekten seviyorsa hatasını anlar gelir zaten.

bence şuan ikisinide askıya alın ve psikolojinizin düzelmesini bekleyin.. zaman hangi yöne gideceğinizi gösterecektir..aceleye getirmeyin bişeyleri.

Tartışmalarınıızn sebebi işsiz oluşu mu?yoksa onun öncesinde herşey süt limandı da sonradan bu işten çıkması mı psikolojisini etkiledi?
Eğer evveliyatında sorunlarınız varsa..hiç boşuna geri dönmeyi düşünme..
Yeni görüştüğün kişiyle de görüşme bence..ya da bişeyler hissediyormusun o kişiye karşı.Biraz kendini toparlamalısın..
Yeni bitmiş bir ilşki ardından, başlayan yeni bir ilşki ,ne kadar sağlıklı olabilir sence?

canım aslında tartışırdık ama ufak şeylerden kıskançlıklardan filan ve hemen barışırdık küs kalamazdık zaten ama bu işe girme çıkma dönemlerinde ailesi de çok üzerine gitti hatta annesi defol git evden bile demiş o ara ben de üzerine gittim çaba göstermedin diye. ve artık öle bi noktaya geldikki herşey üst üste geldi çünkü ben de iş arama sürecindeyim ve benim de psikolojim çok iyi değil. Diğer kişiyi de yalnızlıktan korktuğum için ve panikle yemek teklifini kabul ettim. ama biliyorum ki bana değer verecek ve beni mutlu edebilecek bi insan ama şimdi çok içim yanıyo hala ayrıldığım insanı severken ne işim var benim başkasının yanında diye acı çekiyorum :((

evet arkadaşların dediği gibi açık yazmamışsın, parasız diye mi kavga edip ben başkasıyla evleniyorum dedin??

tamam seviosun ama işsiz , sorunlu , sana deger vermeyen birini
sence mantıklımı evlenmek bu kişiyle
olmuosa olmuodur evlilikte aşktan önce mantıkkkkkk:umursamaz:

Anlamadığım bir şey var sevgilinle aran bozuk diye daha doğrusu ayrıldın diye neden teselliyi illaki başka birinde arıyorsun,kendi kendine yetmeyi neden bilmiyor bu hatunlar..bi aşkın acısını gidermek için illaki bir başka erkeğe ihtiyaç duymak saçma değil mi?biraz kendi kendinle kal bi kafanı dinle.kafan zaten karışık niye dahada karmaşık hale getirmeye çallışıyorsun.bence bir süre duygusal bi olaya girmemen daha hayırlı.şimdi bi başkasıyla görüşmeye başlarsan ki bu evlilik düşünen biriyse sonu hızlı gelir ve bir vbakmışsın sen hayır diyemez hale gelmişsin.zamana bırak çivi çiviyi söker ama izi derin kalır

haklısınız arkadaşlar uzun yazıp okuyanları sıkmak istemedim . tam olarak yazıyım. İşe girdiği zaman bir ay çalıştı 1 ay görüşemedik sadece pazarları çalışıyodu ve normalde ikimizde pazar günleri çıkmayı sevmiyoduk zaten işte ben de dinlensin sadece pazarı var işyerinden araba vereceklerdi o zaman daha rahat görüşürüz sabrediyim dedim üzerine gitmedim. Bu arada ben de evde olduğum için kendi kendime kuruntu yapmaya başladım sanki yeni bir ortama girdi beni unutucak diye( herhangi bir olay olmamasına rağmen) herşeye alınır oldum ve bu yüzden sık sık tartışmaya başladık yüzyüze de hiç görüşemediğimiz için içtenlikle barışamadık ve ailesi de çok üzerine gitti ben de napıcaz şimdi tüm hayallerimiz yıkıldı diye üzerine gittim. Çünkü işten çıkmasaydı bu ay istemeye geleceklerdi. Ve sonra bir gün ben görüşemediğimiz için damarına basmak için yalan attım bir işe kabul edildiğimi ve eğitim için istanbula gideceğimi söledim zaten çok kıskanç olduğu için bu. üstüne tuz biber oldu. Gidersin gidemezsin tartışması büyüdü ve kavga olayına geldi. Ben de artık yürümeyeceğini düşünüp beni aramasın diye (çünkü ararsa dayanamayacağımı biliyodum ) ben evleniyorum dedim ve film koptu tabi

Sevdiğin insanın yaptıklarından,karakterinden çok senin yaptıkların yanlış..
Söylediği sözler hoş değil ama adamıda çıldırtmamak lazım dimi?
Sen ben gidicem dersen ve ne söylerse söylesin umursamıcağını ima edersen buda yetmezmiş gbi evlencem dersen ne demesini bekliyosun o kadar stresin içinde?
Diğer arkadaşlarında dediği gbi bi ilişki bittikten sonra diğerine başlama çabaları doğru değil bence..
Teselliyi başkasında aramamalısın.. Yanlızlıktan da korkma.. Ölmezsin merak etme..
Bi ilişki bittikten sonra acısı yaşanmalı eğer değer verilip sevildiyse..
Sen daha acın tazeyken başka limanlara yelken açmaya çalışıyosun... Neden bu çaba?
Bi dinlen,kafanı topla..
Doğru olanı elbet görüceksin sakin kafayla..
Kısacası benim tavsiyem ne o zengin olarak tabir ettiğin insanla görüşmen neden eski sevgilinle görüşmen..
Aranızda belkide kapanamıcak uçurumlar açmışsın..
Doğru olan kararı her ikisinden de uzak durarak vermelisin..yasakkelime

Anladım tabii ki kolay degil olan seyler..Ama adamın huyunu bile,bile neden damarına bastın ki arkadasım kime ne yararı oldu..ne yapalım biraz ertelerdiniz hayallerinizi..Simdi issiz olabilir.Rabbim bir kapıyı kapatırsa digerini acar..ıleride evlenirseniz isten cıkma gibi bir durum söz konusu hic olmayacak mı?? Ailesiyle de problemleri varmıs zaten senin ona destek olman gerekirdi.Genelde her iliskide tartısma olur..Bizde cogu zaman sevgilimle kedi köpek gibiyiz ve ona ragmen 2 senedir hergün görüsüyoruz aynı memlekette okuyoruz cünkü.Ha dogru birsey degil tabiki ama ona ragmen 4 senedir birlikteyiiz..Keske hüsnü kuruntu yapmak yerine yanında oldugunu hissetirseydin sevgiline.

Baskasıyla evleniyorum arama beni demen gercekten cok üzücü bir durum olmustur sevgilin icin.Aynı zamanda onun da sana agır konusması hic iyi degil tabiki.Hadi evleniyorum dedim o kisiyle neden iritbata gecip,yemek teklifini kabul ettin.Önce bir oturup soluklansaydın daha cok yeni ayrılıgınız ve de pismansın bu durumdan.Bence cok acele etmissin kafanda karısık zaten tavsiyem 2.bir sahısla görüsmemen yönünde o coktan umutlanmıstır zaten yemek teklifini kabul etmenden dolayı..

Son düzenleme:
ben olsam akrabayla evlenmezdim ama eski sevgiliye de dönmezdim.
o kadar küfürür duyup bi de kendimi kollarına atacağım hee :olmaz:

ikisinide salla. bu hayat senın. nıye sureklı baskalarını sokmak ıstıyorsun anlamadım. gercekten hayatının ıcınde yer almayı hakeden bırını buldugunda bole forumlara sormaya gerek duymazssın emın ol. su an hangısıyle evlenırsen evlen bı sure sonra ahh keske dıgerınıyle evlenseydım dersın. sonra bu foruma tekrar gelıp evlendım ama aklım dıgerınde napmam kazım dıye tekrar sorabılırsın bızlere. kac yasındasınız bılmıyorum ama hayat kısa guzel yasamak lazım. gıden hersey gerı gelır gelmesede tın degıl . zaman harıc....

Valla bacım sen kendin etmiş kendin bulmuşsun, bence ne onunla ne ötekiyle... illa biri olmak zorunda değil hayatında, bi soluklan, kendine gel, mantığın uçmuş gitmiş başından, biraz kimseyle görüşme de kafanı bi toparla.

canım aslında tartışırdık ama ufak şeylerden kıskançlıklardan filan ve hemen barışırdık küs kalamazdık zaten ama bu işe girme çıkma dönemlerinde ailesi de çok üzerine gitti hatta annesi defol git evden bile demiş o ara ben de üzerine gittim çaba göstermedin diye. ve artık öle bi noktaya geldikki herşey üst üste geldi çünkü ben de iş arama sürecindeyim ve benim de psikolojim çok iyi değil. Diğer kişiyi de yalnızlıktan korktuğum için ve panikle yemek teklifini kabul ettim. ama biliyorum ki bana değer verecek ve beni mutlu edebilecek bi insan ama şimdi çok içim yanıyo hala ayrıldığım insanı severken ne işim var benim başkasının yanında diye acı çekiyorum :((

haklısınız arkadaşlar uzun yazıp okuyanları sıkmak istemedim . tam olarak yazıyım. İşe girdiği zaman bir ay çalıştı 1 ay görüşemedik sadece pazarları çalışıyodu ve normalde ikimizde pazar günleri çıkmayı sevmiyoduk zaten işte ben de dinlensin sadece pazarı var işyerinden araba vereceklerdi o zaman daha rahat görüşürüz sabrediyim dedim üzerine gitmedim. Bu arada ben de evde olduğum için kendi kendime kuruntu yapmaya başladım sanki yeni bir ortama girdi beni unutucak diye( herhangi bir olay olmamasına rağmen) herşeye alınır oldum ve bu yüzden sık sık tartışmaya başladık yüzyüze de hiç görüşemediğimiz için içtenlikle barışamadık ve ailesi de çok üzerine gitti ben de napıcaz şimdi tüm hayallerimiz yıkıldı diye üzerine gittim. Çünkü işten çıkmasaydı bu ay istemeye geleceklerdi. Ve sonra bir gün ben görüşemediğimiz için damarına basmak için yalan attım bir işe kabul edildiğimi ve eğitim için istanbula gideceğimi söledim zaten çok kıskanç olduğu için bu. üstüne tuz biber oldu. Gidersin gidemezsin tartışması büyüdü ve kavga olayına geldi. Ben de artık yürümeyeceğini düşünüp beni aramasın diye (çünkü ararsa dayanamayacağımı biliyodum ) ben evleniyorum dedim ve film koptu tabi

ayrıldığın insanı sevmiyorsun bence. gerçekten seviyor olsaydın "yalnız kalacağım korkusu ile yemek teklifini kabul etmezdin"şakkıdı

gerçekten sevseydin , sevdiğin adam ailesinden bir darbe yemişken sizden destek görmeyi isterken "çaba göstermedin" diye üstüne gitmezdin:olmaz:

kıskanç olduğunu bile bile hassas döneminde damarına basmazdın
Çok üzgünüm çoook

akrabanı değerlendir hazır fırsatın varken, hem yalnız kalmamış olursun hemde işsiz güçsüz, aile problemleri olan biriyle uğraşmamış olursun
:delphin:

Back
X