• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bir bakarmısınız.....

seminya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
120
0
96
Adana
slm arkadaşlar size bir sorum olacaktı......ben aralıkta tüp bebek yaptırmıştım...olmadı sonuç negatif...normalde aralığın 24. deydi adetim..ilaçları bıraktırdı doktor aralığın 28.de oldum normalde 1,2 gün önce olurum....yani adetlerim düzenli ...acaba diyorum arkadaşlar...yine eskisi gibi olurmu yoksa tedaviden dolayı gecikirmi...şu anda olmadım bir yardımcı olursanız şimdiden tşkkür ederim....opuyorumnanaktan

canım malum bir yığın ilaçlar alıyoruz düzeninin bozulması normal
ama ihtimallerde var tabi test yaptın mıı bence bi test yap yoksa beklersin adet olmayıı

bende senin gibi acaba hamilemiyim diye sevinmiştim benimde çok düzenli çünkü ama sonra öğrendimki 40nın çıkması gerekiyormuş gerçi ben 38. gün olmuştum senin kaçıncı günün

canım işte ben geçen ay 28 de olmuştum demek 40 gün geçmesimi gerekiyormuş ama doktor öyle bişey demedi...hatta hemen tedaviye başlayalım tekrar dedi.....bende hayır kendimi toparlamam gerek dedim....birsürü tahlil verdi...1 ay sonra bunları yaptır dedi...bende yaptırmadım hiç birirni...senin sorunun neydi canım.

sperm hareketsizliği var eşimde ama benim ilki pozitifti sonra düşükle sonuçlandı ondan dolayı 40 dedim senin pozitif olmadımı hiç problem ne sizde

banada doktor demedi zaten tecrübeli kişilerden duydum annemde aynı şeyi söyledi dedikleride oldu 40 gün olmasada 38. günde olmuştum

sperm hareketsizliği var eşimde ama benim ilki pozitifti sonra düşükle sonuçlandı ondan dolayı 40 dedim senin pozitif olmadımı hiç problem ne sizde

canım bizimkide sperm hareketsizliği,sayısında ilk yaptırdığımda tutmuştu hatta üçüz...ikisi düştü...diğerinide 7 aylıkken kaybettim...ama ikincisi tutmadı hemde profa tedavi oldum ama olmadı ben birazda doktordan diyorum.

çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin benimde yarın yumurtalarım toplanacak bakalım bu ikinci umarım son olur

slm arkadaşlar size bir sorum olacaktı......ben aralıkta tüp bebek yaptırmıştım...olmadı sonuç negatif...normalde aralığın 24. deydi adetim..ilaçları bıraktırdı doktor aralığın 28.de oldum normalde 1,2 gün önce olurum....yani adetlerim düzenli ...acaba diyorum arkadaşlar...yine eskisi gibi olurmu yoksa tedaviden dolayı gecikirmi...şu anda olmadım bir yardımcı olursanız şimdiden tşkkür ederim....opuyorumnanaktan

Tedaviden kalma kist olusmus olabilir. Tutunmayan embrolar veya iceride atilamiyan kücük folikler adet kanamasi ile cikmadiysa su kisti olustura bilir. Bende gecen ay tüp bebek yaptirdim, adet döngümde cok sabittir 28 günde bir olurum ve ocak ayinda tam tamina geldi adetim bide 3 ay gecici menopoza girdigim halde, bu tüp bebekte kullandigimiz ilaclar adetimizi geciktirmez baska sebepten dolayi olmalidir

ben ilk defa duydum kırk günü bilmiyorumkismile
bence bi test yap arkadaşım eğer negatifse ve hala sökülemediysen bi doktora görün adet sökücü verecektir tedaviden sonra adet görememekde rahatsız eder senii

kızlar o kadar hormn ilacı alıyoruz normaldr heralde bende bi gec oldum bi erkn bi az oluyodm bi çok bi senedr tedavi yokhala düzelemedm ağrımayan yerlarim ağrıyo vücudum tuhaf oldu

ben ilk defa duydum kırk günü bilmiyorumkismile
bence bi test yap arkadaşım eğer negatifse ve hala sökülemediysen bi doktora görün adet sökücü verecektir tedaviden sonra adet görememekde rahatsız eder senii

Katiliyorum sana arkadasim, adeti sabit biri olarak geciken adet insanin resmen psikolojisini bozar. ônce bi test al yap eger negatif cikarsa doktorunu ara bi danis. Belki kimyasal gebelikte geciriyorsundur buda adeti geciktirir ama mutlaka gelir kanaman sadece bir kac gün gecikmeyle. Kesinlikle ilac falan gecikmistir diyede oyalanma önce doktoruna sor o ne diyor bu durumu sonucta kullandigimiz ilaclar tedavide bizim yumurta/rahim gelismesi icin faydali eger herkese böyle yapsaydi herkesin psikolojisi alt üst olurdu.

Back
X