• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bir derdim var

Ablanızı arayan kim?
Doğru mu söyledikleri?
Neden bir kadın birini gizlice arayıp söyler?
Tek birşey geliyor aklıma. adam evli ve biri bu ilişkiyi açığa çıkarmak istiyor..

bu kadar düşünmek yerine annenizle konuşsanız, daha kolay olmaz mı? fikir sorarsanız ikisi de bekarsa annem adına mutlu olurdum.

bizde evli olmasından korkuyoruz zaten daha konuşmadım annemle ama saknce karşıma alıp konuşacağım bizi arayıp gelin kızım konuşalım demedi bile bişeyler saklıyor gibi korkuyoruz

bu adam evliyse ve annem bize bunu yaptısa yazıklar olsun herşeye bizi hiçmi düşünmedi bizimde eşlerimiz var onların aileleri var çocuklarımız ortaya çıksa bu iş ne olur beş paralık değerimiz kalırmı kimsenin gözünde bence bencilliği annem yapıyor biz haksızmıyız arkadaşlar en yakın zamanda konuşmalıyım annemle...

Adam da bekarsa neden sorun olsun babanız vefat edeli az bir zaman olmamış evet kabul etmek zor babanızın yerin geçeceğini düşünüyorsunuz ama hayır sizin bir tane babanız var o sadece annenizin hayat arkadaşı olacak ileride evleneceksiniz yuvanız olacak bir anne için çocuklarının evinde kalmak zor ayrı kalsa zor. Yani bir yaştan sonra anlaştığı biriyse biriye görüşmesinde sakınca yok şu an size açılamıyordur 50 yaşında kadın çocuklarının aleyhine bir karar vermez zamanını bekliyor olabilir.

ablanı arayan kim ki? ablanın numarasını nerden bulmus?
adam bekarsa ne sakınca var?
tabi ilk duydugunuz da şaşkınlık ve şok içinde olabilirsiniz ama hayat tek basına kaldırılabilecek bi boyut değil.
benimde annem bekar ve ben her defasında keske hayatında biri olsa diye düşünür paylasırım.
yası 50 yada 60 olsun kadın kadındır.
keske sizleri hazırlayıp kendi dile getirseydi.
fakat inanın bana hepiniz yuva kurup gittiğinizde annenizin yanında bi insan olması en cok sizin içinizi rahatlatır.cünkü benm annem yapayalnız kalp ve seker hastası.ani bi duygu değişiminde yada hastalıkla alakalı bi durum oldugunda sadece allahıma emanet.
umarım kırmamısımdır,

bunu buraya yazmak konusunda çok kararsızım ama ablamdan başka dertleşebileceğim kimse yok biz üç kız kardeşiz babamız 11 sene evvel vefat etti annemiz çalııyordu 50 yaşında onun bir adamla görüştüğünü ögrendik bir şekilde adam buralı değil 3 çocuğu varmış şu an telde falan konuşuyorlrmı bilmiyoruz çok şaşkınım sanki uyuştutcu kullnmış gibi ne düşüneceğimi ne tvır alacagımızı bilmiyoruz bunu konuşcaz onla ama ne yapmalı nasıl bi tavır takınmalıyım çok üzgünüm

annenizin de bi hayat arkadaşına ihtiyacı var bence. ama sizler evliyseniz ve adamla aynı evde kalmayacaksanız tabi. ama adam evli ise zaten annenizi her şekilde ikna edersiniz.
sanırım siz anneyi babanızdan başka adamla düşünemiyorsunuz... ama hayat tek kişilik yaşanmaz. bunu da unutmayın.

benim de babam vefat edeli 15 sene oluyor. annem tüm hayatını bize adadı ve gençliğini yaşayamadı. kim olduğuna göre kesinlikle değişir ama düzgün onu seven ve değer veren biriyle ikinci baharını yaşamasını isterdim açıkçası. siz bence annenizin yanında olun ve her şeyi açıkça konuşun çekincelerinizi düşüncelerinizi anlatın, onunkileri öğrenin bence fevri karar vermeden önce.

Iki tarafta bekarsa belli ki sizde çocuk değilsiniz neden gorusmesinlerki. Yalnızlık zor, sorumluluk taşırken yalnız kalmak daha zor. Bu zamanda millet 1 yıldan fazla bekar gezmiyor, gençler için konuşuyorum bunu. Üstelik bir sorumluluklari bakmalari buyutmeleri gereken birileride yok. Yalnizlik bu kadar problemsiz insanlara bile zor gelipte en fazla 1 yıl yalnız kalirlarken, 11 yıl bütün sorumluluk tek başına omuzlarinda olan bir kadın için suan biriyle görüşmüş , görüşüyor olmasını anormal karsilamak asil bencilligin dik alasidir. "Çocuk yaptın ama koca gittiyse napcan ölene kadar yalnız çocuklarına bakcan. Mecbuuuuur...." böyle bi kafa var mı ya.

Bence de adam bekarsa sorun olmamalı. Bir de 50 yaş sanki hala genç bir yaş, yani henüz yaşlı değil en azından. Benim annem babam da 50lerinde ben onları hala genç insanlar olarak görürüm yaşlı görmem. Zaten yaşlı gibi de değiller hiç. Ondan 50 yaşında bir insanın da sevgiye evliliğe ihtiyacı var ununu elemiş eleğini asmış ölümü bekliyor gibi düşünmemek lazım. Zaten 39unda eşini kaybetmiş kadıncağız. Çok zor.

Adam evliyse ya da başka büyük bir sorun varsa o ayrı tabi.

Back
X