Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Syyh571

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
4
0
0
İzmir
Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailemle ilgili ben abimlerle kalıyorum yengem ve yeğenim de var bir de kız kardeşim bu yaz tatile gitmek istiyoruz kız kardeşimle anneannemlere ama yengem şu an hamile doğumu da gitmek istediğimiz vakte denk geliyor yengemle de şu an aramız pek iyi değil ama yine de gitmek istememe rağmen gidesim gelmiyor dha doğrusu gidersem içim rahat etmez diye düşünüyorm sizce ne yapmalıyım :(

Syyh571

Yengelerle ara zaten genelde iyi olmaz.Hatta burdada gördüğüm şu ki çoğu kadın eşinin ailesini görmek bile istemiyor.Konular,yorumlar hep böyle,neyse,yengemle aram iyi değil diyorsun ama anladığıma göre iki kardeş ağbinlerde yaşıyorsunuz demek ki aranız o kadar da kötü değil,Yengen o günlerde sizde giderseniz yalnız mı kalacak yoksa annesi falan gelecek mi göz kulak olmaya?Eğer yalnız kalacaksa ve o da gitmenizi istemiyorsa gitmeyin bence,aranız daha da bozulmasın,anneannenize de sonra gidersiniz.

Ailemle ilgili ben abimlerle kalıyorum yengem ve yeğenim de var bir de kız kardeşim bu yaz tatile gitmek istiyoruz kız kardeşimle anneannemlere ama yengem şu an hamile doğumu da gitmek istediğimiz vakte denk geliyor yengemle de şu an aramız pek iyi değil ama yine de gitmek istememe rağmen gidesim gelmiyor dha doğrusu gidersem içim rahat etmez diye düşünüyorm sizce ne yapmalıyım :(

Syyh571

canım bana daha öncede msj yazmışsın ama ben bu siteye yeni abone olduğum için cevap verme imkanım olmadı:((

Öyle bir dönemde yaşıyoruzki kimse kimseyi istemiyor artık. Yengende bazen sıkılıyordur kendi cekirdek ailesiyle baş başa kalma ihtiyacı duyuyordur bence buda normal. Ama madem orda yaşıyorsunuz yengeni size en cok ihtiyacı olduğu zaman yanlız bırakmanız doğru olmaz. Kaldıkı sen zaten doğrusunu biliyorsun gidersem içim rahat etmez diyorsun bencede etmez. Siz en iyisi tatiliinizi erteleyin.

Back
X