- Konu Sahibi Seninnanonimm
Herkese merhaba.Yaklaşık 13 yıldır hayatımda olan 2 arkadaşım var. Hepimiz şu an 40 lı yaşlardayız.Yaşadığımız şehirde birbirimize anne ,baba ,kardeş olduk . Her zor zamanımızda hep destek olduk. Yalnız bundan 1.5 yıl önce ben boşanma aşamasına geldim ve dava için başvuruya gittim. Arkadaşlarım bunu biliyordu hatta ben onlarla giderim diye düşünüp yanlarına gittim. Onların erken çıkıp gezmeye gittiğini öğrendim. Üzüldüm epey yalan yok. Zor şeyler yaşıyordum ve hepimizin böyle anları olduğunda hep destek tam destek yanında oldum ben. O zamandan sonra bende bir şeyler kırıldı sanki. Ara ara acaba diyeceğim olaylarla devam ettirdik arkadaşlığı ama eskisi gibi görüşmeler vs olmadı. En son bu ayın başında bir arkadaşımız( ayşe diyeyim ) bizi ( ben ve hülya) ( ikimizin de hayatında olumlu şeyler oldu ) yemeğe davet etti kutlayalım diye. Müzikli bir yerdi . Biraz vakit geçirdikten sonra onlar sohbet etmeye başladı ben kaldım .duymuyordum da onları sesten , onların da öyle bir çabası olmadı zaten . Yaklaşık 40 dk böyle devam etti ve ben bu duruma bozulduğumu gizlemeyeceğimi söyledim . Hatta keşke beni davet etmeseydin dedim.gerçekten kırıldım.onlar fark edemedik vs dediler ama ben artık hem kırgın hem öfkeliydim ve daha fazla durmak istemedim ayrılmak istediğimi söyleyip ayrıldım mekandan . Sizce fazla mı tepki vermişim ? Hala kırgınım hem de fazlasıyla.ya da bu arkadaşlık bitmiş kabullenmem mi gerek ?