- 20 Temmuz 2024
- 399
- 231
- 18
- 30
- Konu Sahibi Alya sultans
-
Eşim bizzat kendi söyledi. O da şu şekilde sokakta annesi bizi gördü hayatım bunun kızı böyle bir haber göndermiş başkasından duyma benden duy diye söylüyorum hani haberin olsun gibisinden. Zaten eşimde ben karımdan kızımdan vazgeçmem demişSize bunu kim söyledi?
Evt benimde demek istediğim bu inanın boşansak umrumda bile olmaz. Hatta dedim haberi getiren kadından ona haber göndereyim kaynanam beni durdurdu yapma etme kızım o zaten belasını bulmuş siz mutluluğunuza bakn diyeŞuan buradan o kızı bulup saçını başını yolasım geldi adam evli evliğğğ sırf bu yüzden saçlarını yolmak istedim yoksa boşanınca kim kime varacaksa varsın
Evt evt gerçekten de takıntılı. İnstagram da sürekli bize bakıyor fake hesaplardan istek atmalar falan. Artk bende de bardak taştıKadın bildiğin takıntılı bir ruh hastası, korkunç birisi.
Uzaklaşsanız çözülecek gibi aranızdaki sorunlar bence de.Evt evt gerçekten de takıntılı. İnstagram da sürekli bize bakıyor fake hesaplardan istek atmalar falan. Artk bende de bardak taştı
Şuan onu yapıyorum ama bazen aklıma geldikçe kendimi zor tutuyorumHiç muhatap olma, evinden ayrılma, tayin çıktığı gibi ayrılın ordan.
Kaynanaız oğluma uetiştirene kadar haber getirene haddini bildirip yollasaydı. Yapmamış cepde dursun dedi herhaldeEvt benimde demek istediğim bu inanın boşansak umrumda bile olmaz. Hatta dedim haberi getiren kadından ona haber göndereyim kaynanam beni durdurdu yapma etme kızım o zaten belasını bulmuş siz mutluluğunuza bakn diye
Evet hemen gelip söylemiş utanmadan. Bende yüzüne vurdum baktı ben durmicam hemenn engel olmaya çalıştı falan.eğer esime güveniyorsam hiç takmazdım ben. muhatap olup kendini nimetten saydırmazdım açıkcası. kv masallah hemen söylemis.. ne ayip.
Haber getiren kadına ne demiş biliyor musunuz benim oğlum daha boşanmadı ki demiş. Banada ben onane benim gelinim annesini babasını görmeye gitti yakında gelecek onlar evlendi çocukları oldu daha halen utanmıyor mu oğlumdan bahsediyor diye dedim diyor. Gelde inanKaynanaız oğluma uetiştirene kadar haber getirene haddini bildirip yollasaydı. Yapmamış cepde dursun dedi herhalde
İnanın neyine güveniyor bilmiyorum güzellik deseniz sıfır. Yani Rabbimin yatattıgı ile asla dalga geçmem ama bakımlı da değil. Ben hem güzel hemde bakımlı bir bayanım üstelik dünyalar güzeli bir kızım da var. Eşim üzerimize titriyor şuan. Tüm bunları da görmesine rağmen halen böyle şeylerin peşinde koşuyor yani pessTakıntılı bir tip gibi bulaşma bile boşver zaten tayincisin gerek yok.
Ben onun amacını biliyorum boşverin onları aşalı çok oldu:)KV'nin size söylemesindeki amacı anlayamadım. Valla hiç ulaşma soru sahibi. Yüzsüze bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?