Arkadaşlar böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız?

5 ay uzun bir süre değil mi? Bu süre zarfında hiç görmediniz mi eşinizi ya da eşiniz ne yapmış aylarca onu merak ettim. Diğer meseleye gelince zaten tayinciymişsiniz uğraşmaya değmez.

Zaten gideceksin pisliğe çomak sokma derim. Kıza ulaşırsan hırs yapablir tetiklenebilir gurur meselesi yapabilir daha da çok bulaşık olur. Aklı selim biri değil belli ki.
Zaten eşin gereken cevabı da vermiş.
Sen baba evine neden döndün birlikte o sorunu çözmeye bakın

Hikayede siz dışında tek bir haklı yok ya. Baba evine dönmüşsünüz, durumu bilmiyorum ama 5 ay eve dönmeyecek kadar ciddi bir şeyse babanızın dedikoduları sizin mutluluğunuzdan önde tutması anormal. Eşiniz 5 ay boyunca neden gelmedi o da anormal. 5 ay sonra geldiğinde konuşulup çözülebiliyormuş demek ki, bu kadar uzatmadan gelse zamanında daha iyi onarılabilirmiş sanırım bazı şeyler.
Diğer konuya gelince, kız tam bir ruh hastası. Kafayı takmış bir rahatsız. Muhatap olup kendisini kıymetli göstermeye değmez inanın. Zaten taşınacakmışsınız, bir daha aynı mahallede görmeyeceğiniz bir insanı muhatap alıp laf anlatmaya değmez. Laf anlayacak biri olsa evli barklı adamın peşinden koşmaz zaten. Fakat buradaki suçlulardan biri de kayınvalideniz. Sizin eşinizle problemleriniz varken bu durumu size hiçbir şekilde yansıtmadan lafı taşıyan kişiye haddini bildirip konuyu kapatması gerekirdi. Onun da bu lafı eşinize yetiştirmesi bana biraz art niyet gibi geldi açıkçası.
Sizin şu durumda yapabileceğiniz tek şey, eşinize verdiğiniz şans ile kızınızla birlikte aile hayatınıza odaklanmak. Kayınvalide kişisiyle de aranızda mesafe koymak. Umarım her şey sizin için en güzel şekilde olur.

5 ay uzun bir süre değil mi? Bu süre zarfında hiç görmediniz mi eşinizi ya da eşiniz ne yapmış aylarca onu merak ettim. Diğer meseleye gelince zaten tayinciymişsiniz uğraşmaya değmez.
Haklısınız 5 ay çok uzun bir süre fakat biz eşimin ailesi ile altlı üstlü oturdugumuz için çok sorun yaşıyorduk o zamanlar ısrarla eşime evi taşımasını orda yapamayacağımı yoksa dönmeyeceğimi söylememe rağmen evi şuan için taşımaya durumu olmadığını dile getirdi zaten tayin dönemi de yaklaşmıştı ben döndükten sonra şimdi mecburen taşınmak zorunda onun da biraz rahatlıgı ile döndüm ben.

Şükür ki tüm sorunlarımızı çözdük

Kv benim oğlumun halen bir alıcı var düşüncesiyle söyledi herhalde. Ben olsam haddini bildirirdim rezil ederdim.. yakınlarına anasına babasına artık kimi varsa. Halk dilinde bişey derdim öylelerine ama şuan ban yemek istemiyorum.
Evli adamların peşini bırakın be

Eşimle ciddi sorunlar yaşadık evet başta kendisi de gurur yapıp gelmedi zaten bende kesinlkle istemedim gelmek istedikten sonra da ben izin vermedim aylarca süründürdüm. Oraya gidip çocugum ile ailesinin yanında rezillik çekeceğime babamgilde daha iyi daha rahat yaşarım dedim. Annem babam saolsun hem bana hem kızıma çok iyi baktılar en son kendisi yalvardı yakardı gelip sizi göreyim diye tm gel dedim gelip bizi gördükten sonra da ben siz olmadan gidemem dedi üstüne bir de babam kızım ben milletin dedikodusunu kaldıramıom artk deyince döndüm tabi şartlarımı koyarak hem evim taşınacak hem de önceliği biz olcaktık. Şuan eşim çok değişmiş üstelik ben gittikten sonra herkesin gerçek yüzünü görmüş kendisi de dile getirdi sen gitmeseydin kördüm ben hiç bir şeyi görmeyecektim o yüzden iyi ki de gttmişsn dedi. Bazen bazı şeyler yaşanmalı diye düşünüyorum. Eğer ben o gün kendimde o cesareti bulup gitmeseydim eşim şuan mesleğini bırakıp temelli buraya yerleşecekti sonuç olarak hem benim hem kızımın hayatı mahfolacaktı. Ama neyseki atlattık. Şuan gün sayıyoruz Haziran'da gidiyoruz. Ailesine de gelirsek gereken mesefaler konuldu ne gidiom ne soruyorum zaten eşime o tür haber getiren insanlardan da hayr gelmez bize. O yüzden böyle kafam da daha rahat.

Bu arada güzel dilekleriniz için tşk ederim

Evt evt o amaçla söylemiş zaten. Neyse ki eşim gerçekten o konuda hadlerini bildiriyor

Eşiniz demek ki o Kızın cevabını iyi vermiyor ki o da yüz bulup laf gönderiyor. Erkek istemezse hiçbir Kadın ona yaklaşamaz, ben böyle bilirim.

Nasil yani anlayamadim, KV pzvnk mi Burda turlu turlu acaip sey okudum ama boyle bir seyi ilk kez okduum evli ogluna kadin getirmek basbayagi pzvnklik oluyor

Tayin çok iyi bir fırsat hem ailesinden uzaklaşmak için hem de o malum şahıstan. Herkesten uzakta yeni bir düzen kurarsınız sorunlarınızı hallettiyseniz de ne ala. Allah huzur mutluluklar versin yuvanıza

Aslında "5 ay süründürdüm." demek ağır olur. Siz de cocuk da etkilendiniz muhakkak. Kaldı ki kocanın aklı karışıp o kadına gidebilirdi. Gitmeyeceğine eminim dersen adama güvenip 5 ay birbirinizi cezalandırmak mantıklı gelmedi. Baban size gül gibi bakmamış. İçinde kalanlari son gün söylemiş. Aslında sen de ders çıkarmalısın. Kocanı şu durumda kiskaniyor gözüküyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…