Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Kızlar az akıllı olun yaaa %90 aptalmıs bu sitenın
Sana şu teknolijiden faydalanma imkanını verenede,o türkçe dahi yazmayı beceremeyen parmaklarinada,icinde beyin var diye boşuna taşıdığın kafana da....tebriklerimi sunarım..
Sen devam et aynen böyle kimliğin belli değil diye yazıp duruyorsun ama burda Kazen için seni ip adresinden kabak gibi ortaya çıkarmak çocuk oyunu..yaz sen yaz.

Son düzenleme:
Valla böyle bir genellemeye çok karşıyım. Yaşadığım şehirde üniv hastanesine gittim. Çok ilgilendi doktor hanım ama teşhis koyamadı. Hocasına yönlendirdi. Koskoca prof. O kadar egosuz, o kadar içtendi ki şaşırdım. Valla sanki mahalle bakkalında ekmek alıyor gibi hissettim.

bır ınsan neden bırıyle olur cınsellık yok maddı beklentı yok?? bu adam neden gece gunduz benımle
Demekki senin nazarında sevgi aşk diye birşey yok iki insanın birbirine cinsellik bâbında maddi yönden bakması sana yeterli.. maşallah seviyene hayran kaldım. Ayrıca öğretmen olduğuna eminmisin berbat cümle kuruyorsun.. adamı bırak bence yazık adama..

Arkadaslar madem inanmıyorsunuz neden sinirlenip triplere giriyorsunuz bosuna söylemıyorum bu sitedekileri %90 mercimek kadar beyin yok ben sahsen yorum bıle yapmam aptalsınız işte aptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…