Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Eşitlik derken kadın erkek eşit deriz, çalışmaya gelince sadece erken çalışsın deriz, ne olmuş yani size çalışın demişse, siz neden doktorlar görüşüyorsunuz parası var diye çalışıyor diye ,yıllardır okuyup doktor olsam hem egolu olurum hem de kimseyi begenmezdim kolay kolay.

Ben en çokta güzel kızları kapmıslar sende bana kalmıssım gibi bişey demek istemiş buna takıldım

Doktorlar genel olarak egolu oluyorlar doğru.
Hele de ailesinde çok okumuş Yazmış yoksa kendilerini üstün görüyorlar.
Sizinle evlilik niyeti ile mi görüşüyordu ?
Güzel kızları herkes kapmış diye neden dedi ?
Ve de çalışmayayım mı dediniz ?
Bunları bilmeden net yorum yapamam.

Ev hanimlari hayatin disinda mi?
Tabiki de değil. Ama konu sahibinin üslubundan öyle olacağı anlaşılıyor. Bir kadın ev kadını diye kendini geliştiremez diye bir kural yok. Çok fazla tanıdığım insan var çünkü. Tamamen kişinin kendisinde biten bir durum. Konuyu genellemek yanlış oldu belki ama demek istediğim tipler az değil o yüzden öyle bir örnek verdim.
Yorumları okudukça inşallah böyle insanlar gerçekten yoktur diyor insan

Okul öncesi mi? Okul öncesi değildir o, meslek lisesindeki çocuk gelişimidir
Hay ağzına sağlık.
Zaten böyle zengin koca buluyum parasını yiyeyim diyen birisinin üniversite sınavına hazirlanacak kadar gayretli olacağını ve üniversiteyi okuyup mezun olacağını zannetmiyorum.

Bir öğretmenin hem yazım kurallarına hem anlatım bozukluğu kurallarına uymayışı... bilemiyorum.. Vay halimize

Hay ağzına sağlık.
Zaten böyle zengin koca buluyum parasını yiyeyim diyen birisinin üniversite sınavına hazirlanacak kadar gayretli olacağını ve üniversiteyi okuyup mezun olacağını zannetmiyorum.
Biliyorsunuz ki çocuk gelişimi mezunları da formasyonsuz şunsuz busuz kendisini öğretmen ilan ediyor. Kendini öğretmen diye tanıtıyor falan. Doktor bey de salak değil heralde boş kafayla doktor olmadı farkına vardı

Doktorun doktorluğundan da şupheliyim açıkcası.
En komiği de konu sahibinin söylediği şu söz; cinsellik yok evlilik yok niye peşimde bu doktor! O da farkında doktorun ona bakması için bir sebep olmadığının.. Dediğim gibi, doktorun doktorluğu şüpheli bence. Bi de para yediriyormuş konu sahibine.

Param yok pulum yok malım mülküm olmasın ziyanı yok

Söylediklerinin egoyla alakası yok karakteriyle alakası var. Yok güzel kızları herkes kapmış falan, bu cümleyi söyleyen adam ya konuşmasını bilmiyordur söylediği lafın nereye gideceğini anlamıyordur, ya da cidden böyle düşünüp sizi deniyordur. Bunu anlayacak olan sizsiniz, adamın iki cümlesinden karakterini biz burada çıkaramayız ama tahmin yürütebiliriz. Acele etmeyin tanıyın derim. Belki patavatsızın teki, belki gerçekten materyalist bir adam.

Kızlar az akıllı olun yaaa %90 aptalmıs bu sitenın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…