- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi su-de-su00
-
Okul öncesi terkmiş
Tabiki de değil. Ama konu sahibinin üslubundan öyle olacağı anlaşılıyor. Bir kadın ev kadını diye kendini geliştiremez diye bir kural yok. Çok fazla tanıdığım insan var çünkü. Tamamen kişinin kendisinde biten bir durum. Konuyu genellemek yanlış oldu belki ama demek istediğim tipler az değil o yüzden öyle bir örnek verdim.Ev hanimlari hayatin disinda mi?
Facebook hesabında okuduğu okullar kısmında 'hayat üniversitesi' yazıyordureğitim hayatı oraya kadar bile gelememiş bence ilköğretim terk
Çok seviyesizsiniz öğretmen hanım.Demekkı senı ıyı kullanmıslar
Hay ağzına sağlık.Okul öncesi mi? Okul öncesi değildir o, meslek lisesindeki çocuk gelişimidir
Bir öğretmenin hem yazım kurallarına hem anlatım bozukluğu kurallarına uymayışı... bilemiyorum.. Vay halimizeArkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
Facebook hesabında okuduğu okullar kısmında 'hayat üniversitesi' yazıyordurZira bu mahalle ağzı ile ancak oradan mezun olabilir.
özel bir okulda abla olarak mı görevlisiniz(ana sınıflarında)okul öncesi
hah işte bu yorumu görünce erkek olma ihtimalini yükselttim kendi içimde4-5 aydır cınsellık olmayan bır ılıskıde sence ne olabılır
Biliyorsunuz ki çocuk gelişimi mezunları da formasyonsuz şunsuz busuz kendisini öğretmen ilan ediyor. Kendini öğretmen diye tanıtıyor falan. Doktor bey de salak değil heralde boş kafayla doktor olmadı farkına vardıHay ağzına sağlık.
Zaten böyle zengin koca buluyum parasını yiyeyim diyen birisinin üniversite sınavına hazirlanacak kadar gayretli olacağını ve üniversiteyi okuyup mezun olacağını zannetmiyorum.
Doktorun doktorluğundan da şupheliyim açıkcası.Biliyorsunuz ki çocuk gelişimi mezunları da formasyonsuz şunsuz busuz kendisini öğretmen ilan ediyor. Kendini öğretmen diye tanıtıyor falan. Doktor bey de salak değil heralde boş kafayla doktor olmadı farkına vardı
Arkadaşlar özel kurumda calısan bır ögretmenım 2 aydır calısmıyorum acıkcası 4 aydır benımle ılgılenen bır doktor var baya takılıntılı kımseyı begenmıyormus guzel kızları herkez kapmıs falan o yuzden sana takıntılıyım dedı neyse sans verdım
Bu arada kendısıde 32 yasında neyse yok neden calısmıyorsun kocanın elıne mı bakacaksın falan?
Ben evlı degılım ayrıca calısıcam cok sinir oldum kendısıne gıt hastanede doktor bırını bul dedım sonra kızdı ne alaka dedi
Bunun dısında cok ılgılı 15-20 kez ara falan süreklı sakalar yapar komık ciddi oldugu bellı ama bu kadar calısmama neden taktı? bunla evlılık olurm sızce ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?