Arkadaşlar bu doktorlar neden bu kadar egolu?

Bir kac aydır çalışmıyorum diye sen kocanın elınemı bakacaksın ne kadar rahatsın gıbı sacma sapan konusmalara basladı
Bunun dısında cok kibar şiirler sarkılar soyler bana ıyı davranır

bır ınsan neden bırıyle olur cınsellık yok maddı beklentı yok?? bu adam neden gece gunduz benımle

Bir insan bir kişiyle "karakteri" için birlikte olur, onu maddi ya da cinsel açıdan sömürmek için değil. Sizin düşünceleriniz bence doktordan aşağı değil yani, okudukça şaşırıyorum.

Güzel kızları kapmışlar ne ya
Bence kendi kültür seviyesi de yerlerde seni beğenmiyor ama
Ben genel olarak sevmem doktorları .ama tabi herkes aynı değil.egolu olmalarının nedeni çoğu kızın doktor koca isteği en tipsizi bile kendini nimetten sanıp top model gibi kız istiyor onu bulamıyorsa.bare paralı olsun diye gidip kendi gibi doktor bulup evleniyor
Maddiyatçı tipler
Son olarak Marilyn Monroe nun sözüyle bitiririm
Bir adam sırf güzelliği için bir kadını isteyebiliyorsa bir kadın da sırf parası için bir adamı isteyebilir nokta..

Avukat versiyonu da pek yaygın

Geçen gün kızımın sınıfında toplu kitap alımı yapılacak para topluyorum adam parayı verdi çocuğun ismini yazacağım isim dedim ''Ben avukat X'' dedi.

Ahahshshs o örnek de var ama vermeyeyim dedim :))) ahahah abimin arkadaşı öyleydi, kendini " Avukat Ali Bey " diye tanıtıyordu :))) çünkü özünde aşağılık komplesi var ve mesleği ile sınıf atladığını sanıyor bunun bir de iki kitap okudu diye kendini tarihçi ilan edeni var ( akrabam olur kendisi parası var sadece :) ve ilkokul mezunu:))) )

derdi yok ki onun.nasıl bi içerlemiş dolmuşsa kadınlara , aklımızla dalga geçecek güya zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…