- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi su-de-su00
-
4-5 aylık bir ilişkide cinsellik mi olmalıdır?4-5 aydır cınsellık olmayan bır ılıskıde sence ne olabılır
Söylediklerinin egoyla alakası yok karakteriyle alakası var. Yok güzel kızları herkes kapmış falan, bu cümleyi söyleyen adam ya konuşmasını bilmiyordur söylediği lafın nereye gideceğini anlamıyordur, ya da cidden böyle düşünüp sizi deniyordur. Bunu anlayacak olan sizsiniz, adamın iki cümlesinden karakterini biz burada çıkaramayız ama tahmin yürütebiliriz. Acele etmeyin tanıyın derim. Belki patavatsızın teki, belki gerçekten materyalist bir adam.
4-5 aylık bir ilişkide cinsellik mi olmalıdır?
"Akıl uçmuş ama geri gelememiş."Hahaha.
Akıl uçmuş ama geri gelememiş.
Hahaha.koptum :)))))
memoş senmisin laynnnnnnParam yok pulum yok malım mülküm olmasın ziyanı yok
bır ınsan neden bırıyle olur cınsellık yok maddı beklentı yok?? bu adam neden gece gunduz benımle
sen hangi sitenin memoşusun acaba tipe bak..sözlükçümüsün memoşşşşKızlar az akıllı olun yaaa%90 aptalmıs bu sitenın
Avukat versiyonu da pek yaygın
Geçen gün kızımın sınıfında toplu kitap alımı yapılacak para topluyorum adam parayı verdi çocuğun ismini yazacağım isim dedim ''Ben avukat X'' dedi.
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz temalı bir kib yaptım ben
Anlamadim ? Kib derken ?
en temizikötü içerik butonu
adminleri etiketlemek yerine onu kullanırsak daha çabuk müdahale ediliyor bakın mesajların altında şikayet et var işte o
kötü içerik butonu
adminleri etiketlemek yerine onu kullanırsak daha çabuk müdahale ediliyor bakın mesajların altında şikayet et var işte o
derdi yok ki onun.nasıl bi içerlemiş dolmuşsa kadınlara , aklımızla dalga geçecek güya zavallıYazmayın arkadaşlar şu seviyesiz konuya,vaktinize yazık.
Zaten 'buradaki üyelerin %90'ı aptal' demiş birinin bizim yorumlarımıza ihtiyacı yoktur.
Kendi süper zekasıyla ve çirkin üslubuyla çözsün kendi derdini...
HAyır kendisi arıyordu sürekli ondan ayrıl bana gel
Arkadaslar sımdı kendisi nöbette ve bana şunu yazmıs çalısıyorum senin kozmetik masrafın içinahahah böylede komık yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?