- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Daha yeni başlıyor canım normal ağrıdan kıvranacağın günler yakın :)Kimsecikler yok mu??
O iyi olsun da gerisi önemli değil...:)Daha yeni başlıyor canım normal ağrıdan kıvranacağın günler yakın :)
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın canımO iyi olsun da gerisi önemli değil...:)
Amin canım. :)Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım
Arkadaşlar 16 hafta 3 günlük hamileyim.dunden beri belimin sol tarafında bir ağrı var.Yuruyunce sanki kemiğime iğne batıyor gibi nasıl desem birsey ayrılıyor gibi bir durum oluyor...anlatabildim mi bilmiyorum.kızım sol tarafımda olduğu için mi acaba??yani normal mi bu durum???şimdiden teşekkürler...
Sol bel gamzesinin neresi olduğunu bilmiyorum ama galiba aynı yer ağrıyor.kotu birşey olmasında sorun değil. Ağrısın....Sol bel gamzesinin orada mı tam olarak? Benim sol gamzemin orası 10. Haftadan beri ağrıyor. Doktora da gittim, eşimin fizyoterapist olan hocasına da. Normalmiş, bebek büyüdüğü ve durul şeklin değiştiği için oluyormuş. Çok yorma kendini demişlerdi bana. Temizlik vs yapamıyorum artık. Yapamıyorum dediğime bakma, ağrımasına rağmen arada yapıyorum ama sonrasında yürüyemiyorum... :/
Kurban olurum ben ona.o iyi olsun önemli değil. Hiçbirsey hissetmiyorum bazen korkuyorum ilk gebeligim tecrübesizim.allah yardımcımız olsun...ağırlık merkezimiz değişiyor bebek büyüyor bu ağrılar maalesef normal... maalesef diyorum ağrı çekilecek dert değil malum ama bıdıklar için katlanıyoruz.. bazen kalkınca adım atamıyorum bile... ama bunlar iyi günlerim. ilkinde 33ten sonra oturamaz haldeydim dönmesinden dolayı..
K
Kurban olurum ben ona.o iyi olsun önemli değil. Hiçbirsey hissetmiyorum bazen korkuyorum ilk gebeligim tecrübesizim.allah yardımcımız olsun...
Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin...sağol canım yorumların için..ilk gebelikte 22ye kadar bebişi hissetmemek normal.. korkma.. aslında o hareket ediyor ama sen anlamıyorsun.. gaz dolanır gibi balık kayar gibi baloncuklar patlıyor gibi.. amin canım yaz gebeliği zor ama yaz bebeği rahatlık
Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin...sağol canım yorumların için..
Sol bel gamzesinin neresi olduğunu bilmiyorum ama galiba aynı yer ağrıyor.kotu birşey olmasında sorun değil. Ağrısın....
Canım. Karnının altında elini attığında sertlik oluyor o işte.sanki karnını sıkmıssin gibi...yuvarlak falan hikaye canım benim.ben 11 yada 12 de hissetmeye başlamıştım canım benim..allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin...Canim konuna cevap veremiycem bilgimm yok henuz o kadar buyumedik biz ama:)
Cok merak ettigim birsey var, karninizi ellediginizde bebegin yerini hangi haftadan itibaren bulabildiniz?
Ekim anneleri olarak belki yerini buluruz bebegimizin diye mincik mincik ediyoruZ bazilari eline yuvarlak bir sertlik geldigini idda ederken bazilarimiz ise karnim pogaca gibi diyor:) bir karisti ortalik:) deneyimli bir anneden bilgi alirsak cok sevinirim:)
Ayaktayken evet karnimin alt kisminda orta bolumde bir sertlik geliyor elime kas gibi. Ama yatarken pogacaya donuyor:) acaba ayakta ki fark ediyorum sadece:)Canım. Karnının altında elini attığında sertlik oluyor o işte.sanki karnını sıkmıssin gibi...yuvarlak falan hikaye canım benim.ben 11 yada 12 de hissetmeye başlamıştım canım benim..allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin...
Ayaktayken evet karnimin alt kisminda orta bolumde bir sertlik geliyor elime kas gibi. Ama yatarken pogacaya donuyor:) acaba ayakta ki fark ediyorum sadece:)[/QUOTE
Öyle olur tatlım zaten..işte bebişin o kesenin içinde..
İşte bebegin o kesenin içinde...öyle oluyor zaten canım.Ayaktayken evet karnimin alt kisminda orta bolumde bir sertlik geliyor elime kas gibi. Ama yatarken pogacaya donuyor:) acaba ayakta ki fark ediyorum sadece:)
Sagol canim:) insallah hayirlisiyla hepimiz saglik sihatle aliriz bebeklerimizi kucagimiza, rabbim hepimize nasip etsin korusun onlariİşte bebegin o kesenin içinde...öyle oluyor zaten canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?