• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bu elbiseler mezuniyetim için nasıl yardım

Gösterdiğin modeller bana da çok ağır geldi. Kendi nişanında , kınanda o tarz giyersin. Şimdi yaşına uygun , hem şık, hem sade , hem zarif ve ilgi çekici görünmelisin. Ben olsam bu tarz kombin tercih ederdim. Tabi sen yine içine sindiği gibi giyin :34:

$Beyaz-straplez-abiye-elbiseler.webp

arkadaşlar lise sonum mezuniyetim için elbise diktireceğim alışılmışın dışında değişik şık bi elbise giymek istiyorum eğer sizinde fikirleriniz varsa alabilirim
sondaki sırt modeli bastaki pembe elbiseye aittir. fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 1053137 Eki Görüntüle 1053136 Eki Görüntüle 1053138

kuzum sen liseden mezun olacaksın daha yaşın en fazla 17 dir bunlar sence biraz abartı değil mi ??? üniv mezuniyeti değil sonuçta ???

Acik tonlar her zaman daha iidir uni mezuniyeti mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lise icin daha sade pudra rengi hos olur ve uzun olsun

Üniversite mezuniyeti için bile fazla abartılı bu elbiseleri lise mezuniyetinde giymek gibi bir hata yapma sakın derim ben..

yaşım 18 arkadaşlarımın hepsi böyle giyicekler bi tanesi uzun heryeri payet balık model arkası full açık bi elbise diktiriyor bi tanesi bugun ne giysemde birinci olan yeşil ebiseyi diktiriyor birde kısa elbisem çok var uzun elbise hiç giymedim o yüzden uzun elbise istediğim için bunları seçtim tabi üstlerinde illa oynama yapılcak gogus bölgeleri biraz daha kapatılcak yırtmaçlar bu kadar yukardan baslamıcak ama bu yorumlardan sonra bu elbselerden birini diktirmem heralde siz bana yardımcı olmak için fotoğraf koyarsanız sevinirim :7:

Canım prenses elbise modelleri benim hoşuma gidiyor, senin yaşına da uygun olur hem..

Aşağıdaki elbiselerin göğüs dekolteleri sana göre uyarlanırsa çok cici olur bence..

$prenses-gece-elbises-modelleri-8.webp

Eki Görüntüle 1054314

$2013-prenses-abiye-elbise-modeli.webp

$prenses-abiye-elbise-2013.webp

bence bunlar lise mezuniyeti için fazla abartılı.yaşına göre daha cici bici bir şeyler giyebilirsin.arkadaşların abartılı diye sen de abartılı olmak zorunda değilsin.abartı her zaman şıklık anlamına gelmez.yaşına çok daha uygun elbiseler var.tabi bu benim düşüncem.eğer meraklandım uzun elbiseye, içimde kalacak dersen tabi giy.hangisi dersen de, sırt dekolteli beyaz elbise bence :)

Son düzenleme:
Lise mznyti icin coookk abrtli resmn nisan kiyfti gbi. Yasina gtcgni dsnmuorm hc bi seklde

Ben üniversite mezuniyeti için gayet normal balık model bir elbise aldım ona bile acaba çok mu abartı değiştirsem mi gözüyle bakarken, senin ilk paylaştığın elbiseleri görünce fikrimden vazgeçtim. Bence illa uzun istiyorsan tül veya sifon etekli taşlı renkli elbiselere bakabilirsin =)

$32619_415407938558627_1298076040_n.webp
$BG12F28068.webp

Bence en fazla bunlar olur =) tabi gece senin gecen, ama yaşına uygun şeyler giymek insanı daha güzel gösterir :21:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397050001.582691.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397050018.733447.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397050047.972160.webp

Ben bunları beğendim.sadece yeşil biraz daha olgun göstere bilir.ama siyah bence süper

Üniversite mezuniyeti olsa bir derece olur dicem de lise mezuniyetinde bu kıyafetler.
Podyuma çıkmıyorsunuz ki mezuniyete gidiyorsunuz. Bence de aşırı abartı.

Back
X