Gittim cnm gidiyorumda 1yildir düsünüyoruz olmadi bir problemde yok gözükmüyo cok takmiyorumda önceki aylar gibi öyle,, sende aynisin heralde demi??Sen doktora gittin mı ne zamn dir dusunuyosun
Evet hsg çektirdim şimdide ilaca baslicam bakalimGittim cnm gidiyorumda 1yildir düsünüyoruz olmadi bir problemde yok gözükmüyo cok takmiyorumda önceki aylar gibi öyle,, sende aynisin heralde demi??
Ben daha cektirmedim yani doktor daha demedi klomene basladi direk,, nasil sonuclar olumlumu bir problem yoktur insallah,,Evet hsg çektirdim şimdide ilaca baslicam bakalim
Yok şükür problemde yok klomene yarın baslicam sen ne zaman basladinBen daha cektirmedim yani doktor daha demedi klomene basladi direk,, nasil sonuclar olumlumu bir problem yoktur insallah,,
Hayırlı olsun nasıl başardınBen ben benhatta bununla ilgili konu açtım bu ay denicem kafama takmıcam dedim o ay hamile kaldım
Hayırlı olsun canimmmBen ben ben ben :)
Burcuu burdada buldum seni :) nasil gidio hamilelik canim benim 9 gun adetim gecikti test yaptim negatifBen ben benhatta bununla ilgili konu açtım bu ay denicem kafama takmıcam dedim o ay hamile kaldım
Benimde 6 gün gecikti suan adetin 4. GünüBurcuu burdada buldum seni :) nasil gidio hamilelik canim benim 9 gun adetim gecikti test yaptim negatif
Test yaptn mi tatlimBenimde 6 gün gecikti suan adetin 4. Günü
Yaptım arkadasim ümitli değildim zaten 6.günün sonunda adet gördüm düzenli bi adet dönemim yok zaten o yüzden her ay umitleniyorum acaba bu ay oldumu diye malesefTest yaptn mi tatlim
Ben olmadin sandm canim insallah en kisa zamnda hamile kalrsnYaptım arkadasim ümitli değildim zaten 6.günün sonunda adet gördüm düzenli bi adet dönemim yok zaten o yüzden her ay umitleniyorum acaba bu ay oldumu diye malesefyarın klomen e baslicam bide ovulasyon testi aldım netten onu deneyerek yapıcaz artık
İnşallah canim benim sende hamilesindirBen olmadin sandm canim insallah en kisa zamnda hamile kalrsn
Ayy insallah tatlim :)İnşallah canim benim sende hamilesindir
Belirti varmi pekiAyy insallah tatlim :)
Gogus agrim var bazen hafif sari bazen beyaz akintim var bide cok ayakta durunca belim agriyo canim sol kasigimda bazen agriyoBelirti varmi peki
İnşallah bebistirGogus agrim var bazen hafif sari bazen beyaz akintim var bide cok ayakta durunca belim agriyo canim sol kasigimda bazen agriyo
Insallah canim esimi ikna edersem yrn yaptrcm bekle diyip duruo sanki kolayİnşallah bebistirkan testi yaptı kafan rahatlasın en azından
Benim eşimde iki gün geçiyo hadi hastaneye gidelim diyo hepsi bi garipInsallah canim esimi ikna edersem yrn yaptrcm bekle diyip duruo sanki kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?