Arkadaslar bu kafanı rahat bırak hamile kalırsın olayını başarabilen babayigit varmı ??

Yahu bu sınava hergün çalışıp kazanacağını beklememek gibi birşey..ben buna inanmıyorum ..çalışacağız elimizden geleni yapacağız bekleyeceğiz..önemli olan isyan etmemek ,neden olmuyor dememek..o Zaman allahım işine karışmış oluruz o bebeğin bedenimize üfleme Zaman'ı vardır o günü bellidir.. Tarla-ürün misali..

slm aynen canım ya adetimin bile kendi pisikolojim yüzünden oldugunu bile düşünüyorum bide taka taka düzensizleşti artık bide 3 ay önce kayıp yasadım ben tekrar istiyorum olmuyor kafayı yiycem ya afedersin de olsun diye her günmü ilşkiye girmeli acaba

ne sıvav ama sorusu ve cevabı bile yok

Ah ahhh dokTor bana illa gün aşırı yapacaksiniz diyo insanlık hali herzaman olmuyo bişey oluyo yani doktora bunu böyle söyledim robot gibi hissedeceksiniz ama istiyosan yapmalisiniz dedi bizde yumurtlama gününü kaçırıyor galiba düzenli değilim yumurtlama günümü bileyim

Öyle tabi canim insanoğlu herseyin biranda olmasını istiyoruz

aynen dedim gibi kayıptan dolayı düzensiz ama olur inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…