ne guzel iste :) beklemk gercektn zorBenim eşimde iki gün geçiyo hadi hastaneye gidelim diyo hepsi bi garip
Öyle ya çok zor hemde allahım isteyen herkese versin tez gundene guzel iste :) beklemk gercektn zor
Amin canim amin kac senelik evlisin yenimi dusunmeye basladinizÖyle ya çok zor hemde allahım isteyen herkese versin tez gunde
slm aynen canım ya adetimin bile kendi pisikolojim yüzünden oldugunu bile düşünüyorum bide taka taka düzensizleşti artık bide 3 ay önce kayıp yasadım ben tekrar istiyorum olmuyor kafayı yiycem ya afedersin de olsun diye her günmü ilşkiye girmeli acabaArkadaslar 1 yıldır evliyim çocuk istiyoruz şükür hiç bi problemimiz yok olmamasi için herkes kafanı rahat tut olur diyor bu nasıl oluyor acaba! BEn yapamıyorum bunu başlarda düşünmesem adetim yaklaştıkça çıkmıyor aklımdanbenim gibi bisürü arkadasim vardır illaki bana bi akıl verinnn
ne sıvav ama sorusu ve cevabı bile yokYahu bu sınava hergün çalışıp kazanacağını beklememek gibi birşey..ben buna inanmıyorum ..çalışacağız elimizden geleni yapacağız bekleyeceğiz..önemli olan isyan etmemek ,neden olmuyor dememek..o Zaman allahım işine karışmış oluruz o bebeğin bedenimize üfleme Zaman'ı vardır o günü bellidir.. Tarla-ürün misali..
Ah ahhh dokTor bana illa gün aşırı yapacaksiniz diyo insanlık hali herzaman olmuyo bişey oluyo yani doktora bunu böyle söyledim robot gibi hissedeceksiniz ama istiyosan yapmalisiniz dedi bizde yumurtlama gününü kaçırıyor galiba düzenli değilim yumurtlama günümü bileyimslm aynen canım ya adetimin bile kendi pisikolojim yüzünden oldugunu bile düşünüyorum bide taka taka düzensizleşti artık bide 3 ay önce kayıp yasadım ben tekrar istiyorum olmuyor kafayı yiycem ya afedersin de olsun diye her günmü ilşkiye girmeli acaba
1 yıllık evliyim hiç korunmadik biz bebek istediğimizden ama malesef vakti saati vardır diye bekliyoruz ama içimiz hep burukAmin canim amin kac senelik evlisin yenimi dusunmeye basladiniz
Öyle tabi canim insanoğlu herseyin biranda olmasını istiyoruzYahu bu sınava hergün çalışıp kazanacağını beklememek gibi birşey..ben buna inanmıyorum ..çalışacağız elimizden geleni yapacağız bekleyeceğiz..önemli olan isyan etmemek ,neden olmuyor dememek..o Zaman allahım işine karışmış oluruz o bebeğin bedenimize üfleme Zaman'ı vardır o günü bellidir.. Tarla-ürün misali..
aynen dedim gibi kayıptan dolayı düzensiz ama olur inşallah rabbim hayırlı evlatlar versinAh ahhh dokTor bana illa gün aşırı yapacaksiniz diyo insanlık hali herzaman olmuyo bişey oluyo yani doktora bunu böyle söyledim robot gibi hissedeceksiniz ama istiyosan yapmalisiniz dedi bizde yumurtlama gününü kaçırıyor galiba düzenli değilim yumurtlama günümü bileyim
Amin insaalah hepimizeaynen dedim gibi kayıptan dolayı düzensiz ama olur inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin
ya bide bu yumurtlama gunu çok kafa karıştırıcı bence sen takma yumurtlama günü fala gelişi güzel ver gitsin ayarı rabbim nasip etmişse zaten oluyoraynen dedim gibi kayıptan dolayı düzensiz ama olur inşallah rabbim hayırlı evlatlar versin
aminn aminnnAmin insaalah hepimize
bu doktorlarda bi acayip acaba bize dediklerini kendileri yapıyorlarmıki?aminn aminnn
Ovulasyon testleri var belki biliyosundur ondan aldım bakalım bu ay hem hap hemde onu deni cem sonuç ne olacak bakalimaminn aminnn
Olur insallah canm1 yıllık evliyim hiç korunmadik biz bebek istediğimizden ama malesef vakti saati vardır diye bekliyoruz ama içimiz hep buruk
İnşallahOlur insallah canm
ovulasyon testni biliyorumda hap ne hapıOvulasyon testleri var belki biliyosundur ondan aldım bakalım bu ay hem hap hemde onu deni cem sonuç ne olacak bakalim
aminİnşallah
Klomen yumurtalıklar icinmisovulasyon testni biliyorumda hap ne hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?