Olmadm cnmİyi çok şükür canım şuan adet oldun mu peki
Tekrar test yapsan yada gittin mi doktoraOlmadm cnm
Biraz zor gunler gecirdm cnm o yuzdn olmadmi dusunuyorm pazartesiye kdr beklcm olmazsm gtcmTekrar test yapsan yada gittin mi doktora
Allah kucagina almayi nasip etsin darisi bana insallah canimBende Kafamı rahat tutup hamile kalanlardanımBende başımdan geçeni anlatmak istiyorum sizlere müsadenizle.
Ben 2014 Martta evlendim. ilk 6 ay korunduk ama hapla değil eşim korundu. Daha sonrasında çocuk denemeye başladık her ay inşallah regl olmam diye dua ediyodum. Daha sonra 9-10 ay daha denedik ama olmadı. her ay 3-4 tane test alıp yapıyodum. Bu siteye gelip benm gibi olan var mı diye araştrıyodum. Sonra biz Dr. gittik eşimde sperm kalitesizliği çıktı. bizde Allah büyük durumumuz düzelince tedavi oluruz inş. dedik. Tabi deniyoduk bi yandan. ama bu yılın başından beri artık canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik. öyle artık ayaklarımı havayada dikmedim. sadece ilişki bittikten sonra kalkmadm 2-3 saat öyle yatakta tv falan izledim. Daha sonra ılık suyla duş aldım. Neyse, mayıs ayının 5'i benim bat tarihimdi. Regl olmadım. ama önemsemedim dr. zor demiş sonuçta 100'de 1 kadar düşük ve biz nisan ayında öyle çokta ilişki yaşamadık. 5inde düğüne gittik Biz Rizeliyiz horon falan kendimizden geçene kadar oynadım6sı 7si 8si yok olamadm heralde hava değişimi dedim. Ama ayın 10u oldu bi test alıyım bari dedim. Ama hep hayal kırıklığı olduğum için yine korkarak yaptım testi. Sonra pozitif çıktı. Öğleden sonra işyerinden izin alıp eşimle dr gittik ve gebe olduğum kesinleşti.
Sizlere nacizhane önerim var. Biliyorum çoook zor ama kafanıza takmayın olsun olsun diye ovulasyon testleri yapa yapa denemeyin. Eşinizde sıkılır yazık adamadaiçinizden ne zaman gelliyosa o zaman yapın özellikle bugün yarın demeyin. Dua edin bol bol Allah'a ve tavsiyem eşinizin ve sizin bi sorununuz yoksa düzenli ve sağlıklı bol bol sebze yiyin et yiyin ve sigaradan uzak durun. Ve sakın isyan etmeyin. Ben 2 sene çok ağladım. yoldaki dilenci kadınlar bakamıyolar bile ama Rabbin onlara vermiş banada versin diye çok dua ettim. Sizde edin. Rabbim en doğru zamanda en sağlıklısını ve en güzelini nasib etsin. Kusura bakmayın başınızı şişirdim. Kendinize çok diikkat edin. Dualarımda sizlerle olucak.
Allah kucagina almayi nasip etsin darisi bana insallah canim
Bizde çok istiyoruz bebek vermeyi onlara hayırlısı olsun bakalimmal benden de o kadar K kayali . bende 1 yıldır evliyim bizde bebek istiyoruz. o kadar büyük konuştum ki 4 yıl çocuk yok gezelim tozalım dedim evlendim 5 ay sonra korunmadık. şimdide deli sorular var. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ayda olur mu korkusu var. kiloluyum 67 ile hamile kalcam çatlaklarım var bla blaa blaaa. okuyanın bile içine afakanlar basar herhalde. istiyo muyum istemiyo muyum bilmiyorum. kayınvalidemlere hep hadi torun istiyoruz ya dedirtmeyi çok istiyordum şimdi olsun diye ben çatlıyorum. bat gelmeden gidip kan veriyorum. bi daha asla önceden bakmıycam
Taktiri ilahi işte hiç ummadığın anda veriyor rabbimBende Kafamı rahat tutup hamile kalanlardanımBende başımdan geçeni anlatmak istiyorum sizlere müsadenizle.
Ben 2014 Martta evlendim. ilk 6 ay korunduk ama hapla değil eşim korundu. Daha sonrasında çocuk denemeye başladık her ay inşallah regl olmam diye dua ediyodum. Daha sonra 9-10 ay daha denedik ama olmadı. her ay 3-4 tane test alıp yapıyodum. Bu siteye gelip benm gibi olan var mı diye araştrıyodum. Sonra biz Dr. gittik eşimde sperm kalitesizliği çıktı. bizde Allah büyük durumumuz düzelince tedavi oluruz inş. dedik. Tabi deniyoduk bi yandan. ama bu yılın başından beri artık canımız ne zaman isterse o zaman ilişkiye girdik. öyle artık ayaklarımı havayada dikmedim. sadece ilişki bittikten sonra kalkmadm 2-3 saat öyle yatakta tv falan izledim. Daha sonra ılık suyla duş aldım. Neyse, mayıs ayının 5'i benim bat tarihimdi. Regl olmadım. ama önemsemedim dr. zor demiş sonuçta 100'de 1 kadar düşük ve biz nisan ayında öyle çokta ilişki yaşamadık. 5inde düğüne gittik Biz Rizeliyiz horon falan kendimizden geçene kadar oynadım6sı 7si 8si yok olamadm heralde hava değişimi dedim. Ama ayın 10u oldu bi test alıyım bari dedim. Ama hep hayal kırıklığı olduğum için yine korkarak yaptım testi. Sonra pozitif çıktı. Öğleden sonra işyerinden izin alıp eşimle dr gittik ve gebe olduğum kesinleşti.
Sizlere nacizhane önerim var. Biliyorum çoook zor ama kafanıza takmayın olsun olsun diye ovulasyon testleri yapa yapa denemeyin. Eşinizde sıkılır yazık adamadaiçinizden ne zaman gelliyosa o zaman yapın özellikle bugün yarın demeyin. Dua edin bol bol Allah'a ve tavsiyem eşinizin ve sizin bi sorununuz yoksa düzenli ve sağlıklı bol bol sebze yiyin et yiyin ve sigaradan uzak durun. Ve sakın isyan etmeyin. Ben 2 sene çok ağladım. yoldaki dilenci kadınlar bakamıyolar bile ama Rabbin onlara vermiş banada versin diye çok dua ettim. Sizde edin. Rabbim en doğru zamanda en sağlıklısını ve en güzelini nasib etsin. Kusura bakmayın başınızı şişirdim. Kendinize çok diikkat edin. Dualarımda sizlerle olucak.
Ediyorum canm adetm gecti 10 gun ama teste negatif-Amin Darısı tüm isteyen kişilerin başına İnşALLAH :) Çok dua edin ama ben eşimle öyle yaptım :)
amin canım inşallah darısı silerin başına inşallah :)Taktiri ilahi işte hiç ummadığın anda veriyor rabbimallah sağlıklı sıhhatli kucağına versin insaalah
kan testi yaptırdın mı? 10 gün kadar gecikme tam bilemedim bende BAT ne zamandı?Ediyorum canm adetm gecti 10 gun ama teste negatif
Amin arkadaşım aminamin canım inşallah darısı silerin başına inşallah :)
Yaptrmadm canm pazartesiyi bekliyorum bat 19 nisankan testi yaptırdın mı? 10 gün kadar gecikme tam bilemedim bende BAT ne zamandı?
Nisan mı yoksa Mayıs mı? o zaman 10 değil neredeyse 39 gün kadar gecikmeniz var benim bile Bat tarihim 5 mayıstı çünkü 8 haftalık gebeyim. O işte başka bişey olasın Allah Esirgesin.. ?Yaptrmadm canm pazartesiyi bekliyorum bat 19 nisan
En son nisanin 19unda adet oldum normalde 28 gunde bi adet oluyorum canm ama en gec 34. Gunde oda bikre oldu cok stres yapmstm evet 39. Gundeyim senin adet tarihin 5 mayssa nasl 8 haftalk oluo canmNisan mı yoksa Mayıs mı? o zaman 10 değil neredeyse 39 gün kadar gecikmeniz var benim bile Bat tarihim 5 mayıstı çünkü 8 haftalık gebeyim. O işte başka bişey olasın Allah Esirgesin.. ?
ayy sen yanlış anlamışsın tatlımm.. BAT yani beklenen adet tarihini sordum sana. Sen bana Son adet tarihin yazmışsın. benim son adet tarihim 7 nisan. Senin 28 günde bir oluyorsan 25 mayıs gibi adet görmen gerekiyodu. yani gecikmen 2 gün olmuş senin daha. Ben 5 gün geciktiğinde kontrol etmiştim.En son nisanin 19unda adet oldum normalde 28 gunde bi adet oluyorum canm ama en gec 34. Gunde oda bikre oldu cok stres yapmstm evet 39. Gundeyim senin adet tarihin 5 mayssa nasl 8 haftalk oluo canm
Aynen canm yanls anlamsm :) 16 mayista adet olmam gerekiodu 10 gun falan gecti olmadmayy sen yanlış anlamışsın tatlımm.. BAT yani beklenen adet tarihini sordum sana. Sen bana Son adet tarihin yazmışsın. benim son adet tarihim 7 nisan. Senin 28 günde bir oluyorsan 25 mayıs gibi adet görmen gerekiyodu. yani gecikmen 2 gün olmuş senin daha. Ben 5 gün geciktiğinde kontrol etmiştim.
son adet tarihime göre doktor da 7+2 yani 8. haftanın içindesin dedi. Çünkü en son 7 nisanda adet gördüm. hesaplama o şekilde oluyo.
Canm ben uzaga gelin geldm burda biyeri bilmiyrm dun aksam ozele gtcektk dktr olmadigi icin sonucuna sizin bakmanz lazm ddi sen bole diyince icim kotu oldu esim gec gelck yinede o gelince gitcm parasnda deglm daha oncede polikinlikte 25tlye kan vermstm taa ertesi gun aksam ustu cikmsti o yuzdn oraya vermk istemym cok uzun surede ckio sen dua etcm insallah kotu bsyy yoktr bebis vardrhatta 12 ben senin yerinde olsam bi özel hastaneye giderdim hemen beta hcg yaptırırdım. çünkü gerçekten normal değil. Allah korusun kötüsünden ama belki test hatalıdır. Belkide bebişin vardır hersey olabilir. Bence sen digital bi idrar testi al biraz kıy parana 20 tl falan (bende verdim içim acıdı ama pozitifi gördüm) bak yada hastaneye git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?