Benim bitti gecen hafta kullandim simdi bati bekliyorumYok şükür problemde yok klomene yarın baslicam sen ne zaman basladin
İyi çok şükür canım şuan adet oldun mu pekiBurcuu burdada buldum seni :) nasil gidio hamilelik canim benim 9 gun adetim gecikti test yaptim negatif
O ay ortalama olarak yumurtlama günümü biliyodum tm günü takip etmedim ve sonrasında da hamilelikle ilgili hiç bişey düşünmedim yani farzetki evli bile değilsin düşünmedim belirti aramadım buraya hiiiçç girmedim o ay hamile kaldımHayırlı olsun nasıl başardın
Sonrasıda önemli kafana taktığın zaman spermin yumurta etrafında dolanıp yinede bi buluşmanın olamadığını biliyorum bi yakınımdan doktoru demiş kafandan çıkarsan döllenme olucak diye ve sonrasında da kimyasal gebeliğe dönüşmemesi için yine düşünmemek gerekiyoYa kizlar ben buna inanmiyorum ya. Iliskide kendini kasmassan oluyo. Ilk hamileligimde 1 hafta oldum dirildim ben acaba hamilemiyim insallah degilimdir hatta reglim gecikiyordu ben stres yaptigim icin gecikiyo saniyodum.
Ayrica kuzenimde ayni 2 hafta yedi bitirdi kendini insallah olmuştur diye ve hamile.
Sanirim ilisski gorevini bebek icin yapmadigimiz zaman oluyo bu hamilelik kafa rahattan kastı bu sanirim herkesin...
Ama gercekten insanlik hali ya olmuyo ben takvime bakiyorum 9.gun mesela a yumurtlama gunume yaklasmişiz diyrum hemen iliskiye giriyoruz.
Esim yorgunum dersede hemen aa yumurtlama gunum diyorum. Oyle olmamali sanirim.
Tatlim hayirli olsun bebisin bizler icin de dua et olur mu?ovu testini nasil yaptin biraz anlatir misinBn de varım tatlım 6 aydr deniyoduk olmuyordu gerçekten iliskidende zevk almamaya başlamştm çünkü çocuk olsun kafasında oluyodu hersey ama sonra burdaki topiklerden ovu testini öğrendim sipariş verdim regl bitiminde basladm yapmaya ama kafam rahattı düşünmedim hiç testi pozitif gördüğüm de dahil 3 gün ard arda rahat bi şekilde yptk olursa olur olmazsa olmaz diye ama çok şükür olmuş yani bzde çok saşırdk aslında test sayesinde değil kafam rahattı oluruna brakmıştk artk en son çare buda olmasaydı Dr a gtcektik ama gerek klmadı çok şükür yani demem o ki rahat ol esinle çocuk için bi araya glme onu istediğin için olsun bişeyler ozmn fark etceksin bak bide ovu testi hiç kullanmadysan tavsiye ederim çünkü bugün mu yumurtladm şu gün mu yumurtladm stresine grmiyosun bkdr hkknda hyrlsı olsun cnm
Amin cnm teşekkür ederim. Ovu testi çok kolay int den sipariş veriyorsun geliyo 2 güne adetim bitti her sabah 1.5 2 gibi yptm onun öncesinde 2 3 saat sıvı almıyosun hep aynı saatte yptm böyle hergün çift çizgiyi olunca o günde dahil 3gun ard arda ilişki oldu tabu bunun öncesinde 2gunde bi 3 günde bi yine ilişki oluyordu sadece yumurtlama gününde 3 arka arkaya oldu bi süre yattım ve ılık duşla ykandım hep çok şükür nasip oldu yani testin kullanımının bi zorluğu yok gebelik testi gibi aynı idrarla ypysun :)Tatlim hayirli olsun bebisin bizler icin de dua et olur mu?ovu testini nasil yaptin biraz anlatir misin
Vardır canım vakti saati deyip öyle avutmaya çalışıyoruz kendimiziBen bunların hiç birine inanmıyorum kafama taktigimda da olmadı aman olursa olur olmazsa tül bebeğe geceriz deyip aylarca rahat olduğum halde hatta tüple bile olmadı kader kader kader
Hayırlı olsun arkadaşımKızlar merhaba ben yeniyim rabbim zamanı geldiğinde ne türlü olursa olsun veriyo bu ay sadece 2 defa korunmasıy oldu ve 2gün sonra ertesi gün hapı kullandım adetim 5 gün geçti 2 gün önce test silikti testi görünce şok oldumbugün tekrar yapıp yarın kanda baktırcam
Ben işte bilemiyorum yumurtlama günümü ovu testi yle başarırım inşaallahO ay ortalama olarak yumurtlama günümü biliyodum tm günü takip etmedim ve sonrasında da hamilelikle ilgili hiç bişey düşünmedim yani farzetki evli bile değilsin düşünmedim belirti aramadım buraya hiiiçç girmedim o ay hamile kaldım
Hayırlı olsun canimmmBn de varım tatlım 6 aydr deniyoduk olmuyordu gerçekten iliskidende zevk almamaya başlamştm çünkü çocuk olsun kafasında oluyodu hersey ama sonra burdaki topiklerden ovu testini öğrendim sipariş verdim regl bitiminde basladm yapmaya ama kafam rahattı düşünmedim hiç testi pozitif gördüğüm de dahil 3 gün ard arda rahat bi şekilde yptk olursa olur olmazsa olmaz diye ama çok şükür olmuş yani bzde çok saşırdk aslında test sayesinde değil kafam rahattı oluruna brakmıştk artk en son çare buda olmasaydı Dr a gtcektik ama gerek klmadı çok şükür yani demem o ki rahat ol esinle çocuk için bi araya glme onu istediğin için olsun bişeyler ozmn fark etceksin bak bide ovu testi hiç kullanmadysan tavsiye ederim çünkü bugün mu yumurtladm şu gün mu yumurtladm stresine grmiyosun bkdr hkknda hyrlsı olsun cnm
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canimmm
Hayırlı olsun arkadaşım
Dikkat et sen genedenegatif çıktı bugünkü test ya şaka gibi 5 gün geçti yeni evliyiz daha 3 ay bakalım
Biraz daha adet olmazsam doktora gidicem canımDikkat et sen genede
TesekkurlerAmin cnm teşekkür ederim. Ovu testi çok kolay int den sipariş veriyorsun geliyo 2 güne adetim bitti her sabah 1.5 2 gibi yptm onun öncesinde 2 3 saat sıvı almıyosun hep aynı saatte yptm böyle hergün çift çizgiyi olunca o günde dahil 3gun ard arda ilişki oldu tabu bunun öncesinde 2gunde bi 3 günde bi yine ilişki oluyordu sadece yumurtlama gününde 3 arka arkaya oldu bi süre yattım ve ılık duşla ykandım hep çok şükür nasip oldu yani testin kullanımının bi zorluğu yok gebelik testi gibi aynı idrarla ypysun :)
Sonrasıda önemli kafana taktığın zaman spermin yumurta etrafında dolanıp yinede bi buluşmanın olamadığını biliyorum bi yakınımdan doktoru demiş kafandan çıkarsan döllenme olucak diye ve sonrasında da kimyasal gebeliğe dönüşmemesi için yine düşünmemek gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?