Şu ssk konusunda bir saçmaladılar ki..o kadar olur..
İsteğe bağlı ödemeye, ayrı bir sistem geldi..saçmalık saçmalık..
arkadaşlar artık ssk-emekli sandığı-bağkur ayrımı kalmadı. hepsi sgk. 1 ekim 2008 sonrasında 18 yaşını dolduran kız çocukları yararlanamıyor diye biliyorum ben. eğer sizin 2008 öncesinden babanızın üzerinden sağlıktan yararlanıyorsanız olması lazım .yalnız bir ara ünv mezunu kızların 25 ten sonra hiç bir şekilde sağlık yardımından yararlanamayacağı söylenmişti. bu yasalaştıysa bundan dolayı olabilir
Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum aranızda bu konuda bilgisi olan mutlaka vardır..Ben 1 yıldır çalışmıyorum 22 yaşındayım ve çalışmadığım için sigortam yok bekar bayanların evlenene kadar babasının sigortasından bakıldığını bildiğim için geçen hafta hastaneye gittim ama oradaki görevli sigortamı babamın üzerine geçirmem gerektiğini söyledi..Neyse abim bunu yapmak için sigorta müdürlüğüne gitmiş orada bi memur artık evlenmemiş bayanların babasının sigortasıyla muayene olmayacagını bu kanunun kalktığını söylemiş ben çok şaşırdım acil doktorada gitmem gerekiyo paralı muayene olsam ilaçlar bir sürü para tutucak ne gerek var diye canım sıkıldı varmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?