- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi tatlicadi21
dere boyuna götüreceklerin listesi diye şaabdıydım benkız kim alsın allah aşkına istemiyormuş bu veledi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dere boyuna götüreceklerin listesi diye şaabdıydım benkız kim alsın allah aşkına istemiyormuş bu veledi![]()
aldırmazsan namertsinaldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
ne kadar çirkin ne kadar kaba bir tabir bu böyle ya...aldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
sen onu şaapmışsın boşver de şimdi adam nası şaapmış sonra velet olmuş şimdi nası yapsak nasıl olur bunlara odaklancaz hadidere boyuna götüreceklerin listesi diye şaabdıydım ben![]()
Kap çekirdeği gel, buralar hareketlenecek.Hobaa. Birazdan kavga çıkar, mune cımbızını kapıp gelir.
Yaparken iyi benceİstemezsin tabi yaparken iyiydi dimi![]()
kesin etegine falan şolmuştur. işte ordan şeyine nasıl sper. şolmuş onu gercekten iyi bi incelemek lazımsen onu şaapmışsın boşver de şimdi adam nası şaapmış sonra velet olmuş şimdi nası yapsak nasıl olur bunlara odaklancaz hadi![]()
o veledde sana bayılmıyordur emin ol!!! Terbiyem müsaade etmiyor..aldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
kesin etegine falan şolmuştur. işte ordan şeyine nasıl sper. şolmuş onu gercekten iyi bi incelemek lazım
hem bakire. hem hamilekorunma yöntemi çekilme hoş zaten bunlar hep sürtünme uff hep unutuyorum bunubu şaapan arkadaş bakire bence
![]()
aldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
Kap çekirdeği gel, buralar hareketlenecek.
Yaparken iyi bence![]()
çok iyi ya günün topiği ilan ediyorum bak şimdi bir iğrençlik yapcam geliyorhem bakire. hem hamile
birde sevgülüsü askerde![]()
sevgülüsü askerdeyse kimeden ozaman o bebecikhem bakire. hem hamile
birde sevgülüsü askerde![]()
Gelecek vaadediyor bu konu sahibi.Şu cevaptan sonra daha bi heyecanlandım. Leblebi çekirdek aldım kuruldum koltuğuma. Sayfa yeniliyorum habire.
aldırıcam çocuğu.o veledi istemiyorum!!!!!
çok iyi ya günün topiği ilan ediyorum bak şimdi bir iğrençlik yapcam geliyor
göbüşler bebiş dolmuşşşşşhayırlı olsun bakire hamile abla